Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Na een bestelling gedaan te hebben van een lijntekening armband, kreeg ik een voorbeeld terug. Helaas leek tot 2x toe het voorbeeld totaal niet op de originele... Toon meer
Een gouden kettinkje voor moederdag besteld, mama is ontzettend blij ( hem m al gegeven). Was gegraveerd met mezelf en mijn broertje erop, reactie was goud waard! Echter komen er wel veel "extra"... Toon meer
Via Whatsapp heb ik ze benaderd met een vraag voor een spoedbestelling. Binnen 1 minuut antwoord gekregen en gezien het belang van de bestelling (een vriend, 35, die op sterfbed trouwt als laatste wen... Toon meer
Webshop voor gepersonaliseerde sieraden, posters en meer. Een groot assortiment aan basis-items, maar ook veel gepersonaliseerde items zoals lijntekeningen, vingerafdrukken of een hele foto omzetten naar een sieraad. Veel uniek en gepersonaliseerde mogelijkheden bij Xoo.nl. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de posters zijn geprint op kwaliteitspapier. Gratis verzending bij bestellingen boven €34,95. Xoo.nl is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar trendy sieraden en posters tegen betaalbare prijzen.
Postbus 411, 6900AK, Zevenaar, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het eindresultaat is echt supermooi geworden, daarbij is het ook nog supersnel geleverd

Antwoord van Xoo.nl
Totaal niet tevreden met het resultaat. Jammer dat hier weinig meer aan te doen is. Het concept is super leuk maar niet met alle foto’s, dat blijkt…

Antwoord van Xoo.nl
Zag een reclame voorbij komen op Instagram van een uitgelijnde foto. En top idee voor moederdag. Eerst had ik er nogal me vraagtekens bij maar toen die geleverd was was ik zo tevreden met het resultaat.
Echt een aanrader!!
Dankjullie wel XOO
Mooie tekeningen gekregen. Bij de digitale afdruk een verzoek ingediend. Deze werd uitgevoerd, wat ik als prettig heb ervaren. Tijdens de post is de tekening (dubbel) gevouwen. Kreeg na de melding keurig een nieuw exemplaar. Blij met de service
De tekening van de foto die ik heb ingestuurd is echt heel erg mooi geworden, heel erg blij mee!
Super blij met het resultaat van de vingerafdruk op de armband. Super tof ook dat je het reliëf voelt
Snel geleverd en echt heel mooi. Ook op goede kwaliteit papier. Super mooi cadeau om te geven aan vrienden.
Echt een prachtig ontwerp hebben jullie gemaakt, ben er echt super blij mee!!
Snelle levering. Mooi product. Leuk om cadeau te geven en te krijgen.
Kwaliteit van de lijst iets minder,
Super blij!
Ik had een beetje laat besteld maar even contact met ze gehad en daarna super snelle levering gehad. Het is ook heel mooi geworden. Super blij mee!
Helaas is het pakketje nooit aangekomen, meerdere keren contact proberen op te nemen maar helaas zonder resultaat. Erg jammer.

Antwoord van Xoo.nl
Een armbandje voor mijn dochter besteld. Bij levering was de tekst erg slecht te lezen. Ik heb ze ge appt en ik kreeg geheel kosteloos een nieuwe met een ander lettertype opgestuurd. Top service! Een kleine aanpassing op de site is wel wenselijk. Ik zou graag het eind resultaat zien van wat je hebt gemaakt. Dan weet je ook wat je hebt besteld en thuis krijgt gestuurd. Maar ik ben tevreden.
De juiste maat aangeven. Zodat je geen 50 euro uitgeeft voor een ansichtkaart

Antwoord van Xoo.nl
Een gepersonaliseerde armband besteld met daarop een raket en iets wat op sterretjes moet lijken. De sterretjes waren uiteindelijk veel te klein, waardoor het op gaatjes lijken. Het bedrijf had hierin kunnen aangeven dat de sterretjes er niet mooi uit zouden komen zien bij de preview, maar helaas niet gedaan.
Uiteindelijk heb ik hierover mail contact gehad. Hierin zouden ze eigenlijk geen tegemoetkoming doen, maar €5 kon er wel van af. Na een tijdje niks gehoord te hebben mailde ik het bedrijf vandaag en binnen een korte tijd kreeg ik een mail terug dat er uiteindelijk €51 terugbetaald zou worden.
Heel blij met de terugbetaling, maar ik raad het bedrijf aan om hun klanten te waarschuwen wanneer zij verdenken dat iets niet mooi op de munt van het sieraad komt te staan.

Antwoord van Xoo.nl
Snelle levering, voorbeeld ontzettend snel doorgestuurd. Heel erg blij mee.