Mooie kleding van goede kwaliteit en originele designs. Service is top, bestel er al jaren. Na een fout in een jas werd het probleem meteen opgelost. Aanrader!
Niet tevreden Slechte communicatie, bijna niet bereikbaar, reageren heel laat op e-mail, laten mij langer dan 1 week wachten op mijn pakket terwijl ze flink adverteren met vandaag besteld morgen... Toon meer
In 2014 groeide een vriendschap tussen twee jongens uit Amsterdam, Shaquille Gunther en Garezi Septara, uit tot een bijzondere samenwerking. De twee vrienden ontdekken een tekort aan innovatieve, hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs en starten daarom hun bedrijf XPLCT Studios.
Bolstoen 32, 1046 AV, Amsterdam, Nederland
- info@xplctstudios.com
- xplctstudios.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Denk eerst goed na voordat je besteld!!
In de mail vd Track & Trace code, zag ik een ander huisnummer dan mijn daadwerkelijke huisnummer. Hierover meermaals contact proberen te leggen met XPLCT ZONDER GEHOOR. PostNL wel gesproken en die gaven aan niks te kunnen betekenen. Inmiddels werd er aangegeven dat het pakketje is bezorgd op het onjuiste huisnummer. Bewoner beweert nooit het pakketje te hebben binnen gehad. Nu is het mijn woord tegenover de woord vd bewoner. Conclusie, betaald voor een product wat nooit geleverd is bij mij! Het ergste is dat XPLCT NERGENS OP REAGEERT, VIA GEEN ENKELE KANAAL! Ik hoop dat ze in het nieuwe jaar zware karma krijgen.

Antwoord van XPLCT Studios
Aanvankelijk lastig te bereiken maar uiteindelijk heel netjes geholpen.

Antwoord van XPLCT Studios
Kleding is van een super goede…
Kleding is van een super goede kwaliteit.

Antwoord van XPLCT Studios
the patch pants fit insane best bang…
the patch pants fit insane best bang for ur buck
Snel besteld en goede service
Snel besteld
Snel geleverd
Alles goed verpakt en ontvangen
Product precies zoals op de foto
En was er blij mee

Mooie shirts
Mooie shirts, goede kwaliteit.
Ook na meerdere keren wassen blijven de items mooi.

Antwoord van XPLCT Studios
Nog niet echt lang geleden ontdekte ik…
Nog niet echt lang geleden ontdekte ik XPLCT. Inmiddels heb ik wat kleding van dit merk en ik vind het echt heel goed. En paar sweaters, een cap, en recent een broek. Dat was nog even spannend, want ik moest een broek hebben met een elastische broekband. Gelukkig had de broek die, dus goed gegokt. Binnen 2 dagen was de broek (prima verpakt) in huis.
Mooie producten met duidelijke…
Mooie producten met duidelijke informatie wat erg fijn is.

Antwoord van XPLCT Studios
Super Tevreden Item Is Van Topkwaliteit…
Super Tevreden Item Is Van Topkwaliteit En Snel Geleverd Ik Ben Blij Aiii

Antwoord van XPLCT Studios
Goede klantenservice en scherpen prijzen.
Na 2dagen in huis.
Broeken gekocht in de sale, kinderen helemaal happy.

Teleurstellende Kwaliteit
Teleurstellende Kwaliteit
Ik heb een shopperbag besteld bij Xplct Studios, maar helaas was de kwaliteit niet zoals verwacht. Bij ontvangst was er al een klein scheurtje in de riem, en binnen tweeënhalve week brak de riem volledig af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice voor een oplossing maar daar wordt niet op gereageerd. Hopelijk kan dit snel worden opgelost.
Geen geld terug bij retourneren
2 shirtjes besteld in verschillende maten. Eentje hiervan retour gestuurd. Volgens postnl is deze wel aangekomen, maar tot op heden helaas geen terugbetaling mogen ontvangen. Hierover een mailtje gestuurd, maar ook hierop geen reactie. De dag waarop ik het retour heb gestuurd is 21 augustus jl, het is inmiddels 3 september.
XPLCT Studios lost fout van PostNL op!
Door een fout van PostNL was mijn bestelling retour gestuurd i.p.v. naar een PostNL punt om daar op te halen. Chanel (office manager van XPLCT Studios) was enorm vriendelijk en behulpzaam: het ordernummer werd gelijk doorgegeven aan het fulfillment bedrijf en werd dezelfde dag weer opgestuurd. Er is mij niet eens gevraagd om opnieuw te betalen voor de verzendkosten. Klantgericht, vriendelijk, snel en betrouwbaar. Jullie zien mij snel weer!
Naast de geweldige kwaliteit van de…
Naast de geweldige kwaliteit van de producten heb ik ook over de services geen klagen. Een van de bestelde producten had per ongeluk nog een alarmlabel in een zak zitten. Zonder problemen werd de broek opgehaald en weer thuis gebracht. Gelijk weer een nieuwe bestelling geplaatst om mij kledingkast nog verder te vullen met XPLCT.

Goeie en Professionele hulp ontvangen
Super goeie service gehad van mevrouw Chanel!! Ondanks dat mijn pakket vermist was geraakt met Trunkrs, heb ik een nieuw pakket kunnen ontvangen via PostNL.
Jammer genoeg waren 2 producten niet meer in mijn maat, maar ik heb wel mijn geld terug gekregen. Ben super blij met de hulp die ik heb ontvangen van Chanel omdat ik als klant niet voor de kosten moest opdraaien.
Nogmaals erg bedankt voor de goeie en professionele hulp.
Ik raad XPLCT wel aan om samen te werken met PostNL, heb hier nog nooit problemen mee gehad en zij leveren namelijk ook overdag/s'ochtends (dit is voor mij natuurlijk handiger omdat ik vanuit Curacao bestel en ik kan alleen pakketjes ontvangen overdag bij ons postkantoor in nederland).
Snelle levering en goede service.
Bestelling werd ten eerste snel geleverd, goede kwaliteit. Nou had ik een beschadigd product gekregen wegens een productie foutje maar dat werd gelijk opgelost en binnen enkele dagen had ik een gloednieuw product binnen.
Top service!
Snelle levering en kwaliteit producten…
Snelle levering en kwaliteit producten top !
Snelle en concrete bezorging