Mooie kleding van goede kwaliteit en originele designs. Service is top, bestel er al jaren. Na een fout in een jas werd het probleem meteen opgelost. Aanrader!
Niet tevreden Slechte communicatie, bijna niet bereikbaar, reageren heel laat op e-mail, laten mij langer dan 1 week wachten op mijn pakket terwijl ze flink adverteren met vandaag besteld morgen... Toon meer
Door een fout van PostNL was mijn bestelling retour gestuurd i.p.v. naar een PostNL punt om daar op te halen. Chanel (office manager van XPLCT Studios) was enorm vriendelijk en behulpzaam: het ordernu... Toon meer
Naast de geweldige kwaliteit van de producten heb ik ook over de services geen klagen. Een van de bestelde producten had per ongeluk nog een alarmlabel in een zak zitten. Zonder problemen werd de broe... Toon meer
In 2014 groeide een vriendschap tussen twee jongens uit Amsterdam, Shaquille Gunther en Garezi Septara, uit tot een bijzondere samenwerking. De twee vrienden ontdekken een tekort aan innovatieve, hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs en starten daarom hun bedrijf XPLCT Studios.
Bolstoen 32, 1046 AV, Amsterdam, Nederland
- info@xplctstudios.com
- xplctstudios.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super snelle levering
Beste kwaliteit🥶
De bestelde broek broek te klein
De bestelde broek broek te klein, kon deze zonder grote moeite ruilen.
Snel en goed bezorgt
Omdat de kwaliteit goed is
bestelling kon niet worden verzonden
Ik had een T-shirt besteld in de sale. Na een week kreeg ik een mailtje dat er iets fout was gegaan en er dubbele bestellingen waren waardoor mijn T-shirt niet meer verzonden kon worden. Kan natuurlijk gebeuren maar jammer dat dit pas naar een week word verteld, aangezien het T-shirt ondertussen al overal uitverkocht was. Slechte eerste ervaring!
Niet zomaar een merk.
Al een aantal jaar fan van het brand XPLCT. Komen elke keer weer met de dikste collectie kleding en achter elke collectie zit ook een verhaal. Het zijn niet zo maar collecties die ze uitbrengen. De kwaliteit is super. Ik zou zeggen bestel vandaag nog zodat je
morgen met XPLCT loopt.
Me tweede bestelling viel maat L…
Me tweede bestelling viel maat L kleiner te vallen dan wat ik normaal draag. Dat vind ik een beetje jammer. Ik kon het niet meer opsturen. Maar ik zal het op prijs stellen als ik een korting code mag krijgen voor me volgende bestelling. Ik hou van deze merk.
Mooi merk, nette service.
Eerst een hele tijd geen bericht gehad na mijn bestelling, maar achteraf zeer netjes geholpen en de bestelde cadeaubon twee dagen later thuis bezorgd gekregen. Verder vind ik XPLCT gewoon een heel strak kledingmerk, het spreekt voor zich.
Alles goed maar wel de juiste kleur…
Alles goed maar wel de juiste kleur spullen afgeven inplaats van de verkeerde!
Goede service!
Ze zijn altijd duidelijk! Lekker goed met de comminucatie en ze zijn gewoon heel snel met bestellingen!
Zeer tevreden 😊!!!!
Ik heb de kleren retour gestuurd en ben…
Ik heb de kleren retour gestuurd en ben al best wel lang aan het wachten op me geld. Bij andere winkels staat het al binnen een paar dagen op de rekening.