Product was zeer netjes verpakt, sowieso al compimenten daar voor. Ook kreeg ik zeer snel een heel net en vriendelijk antwoord op mijn whatsapp bericht. Verder zat er nog een handig cadeautje bij en... Toon meer

Yamacards is een leuke en creatieve webshop die ik heb leren kennen via Instagram. Ze hebben regelmatig leuke quizjes, winacties en giveaways waar je aan mee kunt doen. Het is leuk om hun producten te... Toon meer

Voor mijn eerste bestelling had ik twee Pokemon kalenders besteld. Ik had laat in de avond besteld maar het werd alsnog die avond supersnel verzonden. Alles zat superleuk ingepakt in cadeaupapier en i... Toon meer

1. Hobbywinkel

YAMACards heeft een ruim assortiment aan Pokémon kaarten, merchandise en meer. Alle bestellingen worden met de grootste zorg en liefde ingepakt, daarmee onderscheiden wij ons van de rest. Elke bestelling is voor ons een feestje! Neem ook eens een kijkje in onze webshop! Groetjes Yaron en Manon YAMACards Tot snel :)

4,6

Uitstekend

Attente mensen, zeker een aanrader!

Product was zeer netjes verpakt, sowieso al compimenten daar voor.
Ook kreeg ik zeer snel een heel net en vriendelijk antwoord op mijn whatsapp bericht. Verder zat er nog een handig cadeautje bij en een leuke persoonlijke boodschap. Bedankt voor goede service! 😊👍

8 november 2025

Nette pokemon artikelen

Pokemon doos besteld die mooi ingepakt was met een handgeschreven briefje (met leuke wooper tekening). En een paar Pokemon stickers als cadeautje. Box was dicht en had aan paar goede kaarten. Heel tevreden!

23 augustus 2025

De beste verzending die ik tot nu toe heb gezien!

Hier een box besteld, en kreeg netjes een T&T, wat ik wel extra netjes vind is dat ze zelf een pagina hebben dat je nog mooier de status kan volgen!

Ik hoop dat ik snel weer wat leuks zie!
Het pakket is zelfs verstuurd voor handtekening!
Bij het openen kreeg ik echt een verassing waar ik een lach op mijn gezicht bij kreeg!

Lief geschreven kaartje, erg bedankt!

Ik vind dit toch wel echt service dat niet tegen te concurreren is, Ik ben blij gevonden te zijn met YamaCards!

30 mei 2025

Fijne mensen achter YAMAcards

Het pakketje wat ik had besteld was snel geleverd en heel goed ingepakt!

De mensen achter YAMAcards zijn heel vriendelijk, als ik ze tegenkom op te beurs is dit voor mij altijd een stop om even gezellig een praatje te maken.

31 maart 2025

Top zaak👍

Fijne mensen om wat te kopen!
Word zelfs gebracht aan huis en alles word netjes verpakt. Zelfs een kaartje met een geschreven persoonlijk berichtje.

Grt

30 maart 2025

Pokémon kaarten!

Pokémon kaarten besteld, ongeopend, heel leuk ingepakt met mooi papier, gratis extra kaarten en een sticker als cadeautje en een handgeschreven briefje erbij. Zo iets nog nooit meegemaakt, net een kerst cadeautje! Super winkel.

En uiteraard gewoon op tijd geleverd, en ingepakt in bubble wrap wat je normaal niet vanzelf sprekend is.

28 januari 2025

Topwinkel & fijne mensen

Fijne mensen. Zij beantwoorden vragen snel en uitgebreid en denken met je mee.

Update 24-1-2025:
Hele fijne ervaringen tot nu toe. Zij pakken persoonlijk en mooi in en bezorgen razend snel!

17 januari 2025

Antwoord van YAMACards

Heel erg fijn om te horen en wat top dat je de tijd neemt voor een review! 😊🙏🏻 Wordt enorm gewaardeerd. Een hele fijne dag gewenst! Mvg, Yaron & Manon

Super bedrijf

Super bedrijf. Snelle levering. Leuke attentie bij de bestelling

7 november 2024

Antwoord van YAMACards

Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw bestelling! En we waarderen jouw review enorm. Een mooie dag gewenst en groetjes, Manon & Yaron YAMACards

Top webshop

Snelle verzending, leuke webshop en goede service.

11 oktober 2024

Antwoord van YAMACards

Wat ontzettend leuk dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw items.

Vrolijke groet,

Manon & Yaron
YAMACards

Super goede service en prijzen

Super goede service en prijzen.

Bij je bestelling zitten altijd leuke verassingen en een persoonlijk bericht. Super tof!

Ga zo door Yaron en Manon!

Groetjes!!

18 september 2024

1 woord Wauw!

1 woord Wauw!! Wat een aangename verrassing bij het open van de doos. Prachtig ingepakt. Met allemaal verassingen. Absolute aanrader YamaCards! Complimenten voor Yaron en Manon!!

23 augustus 2024

Geweldige ervaring, 5 sterren is helaas de max

Ik kan helaas niet meer dan 5 sterren geven. Wauw, wat een geweldige service. In de avond tegen 22:00 uur een berichtje verstuurd via de app en zelfs op dit tijdstip nog een reactie terug ontvangen. Zojuist het pakketje ontvangen met een persoonlijke boodschap en de producten GEWELDIG verpakt. YAMACards gaat op mijn favorieten lijst.

30 april 2024

Wat een topervaring!

Wat een topervaring!
Op zondag besteld, op zondag zelfs even kort contact gehad en werd maandag meteen verstuurd. Doos was heel erg zorgvuldig ingepakt met een lief klein cadeautje er bij. Als ik 6 sterren kon geven, zou ik dit doen :)!!

23 april 2024

Antwoord van YAMACards

Wauw! Dankjewel voor deze mega fijne review!! We hopen dat je er ook nog eens mooie kaarten uit hebt gehaald. :)
Een hele fijne dag/avond voor jou gewenst!

Hele vrolijke groeten,

Yaron en Manon
YAMACards

Fijn bedrijf om pokemon kaarten te…

Fijn bedrijf om pokemon kaarten te bestellen. Houden je netjes op de hoogte en je ziet aan alles dat ze er alles aan doen om de klant tevreden te maken. Product heel goed beschermd en netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk.

29 maart 2024

Antwoord van YAMACards

Leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! Dat waarderen we enorm. Fijn dat alles goed binnen is gekomen. We wensen je een mooie dag toe!

Yaron & Manon

Toppers!!!

Naast de goede prijzen en snelle levering, zijn de gekochte producten ook ingepakt als een echt cadeautje!!!

22 maart 2024

Hey!

Nog enorm bedankt voor deze fantastische review! Fijn dat alles goed is bevallen - daar doen we het voor! :)

Yaron en Manon
YAMACards

De prijzen waren heel goedkoop en ik…

De prijzen waren heel goedkoop en ik werd snel geholpen toen ik een vraag had

19 maart 2024

Antwoord van YAMACards

Hartstikke fijn om te horen! Nogmaals bedankt voor jouw bestelling en het schrijven van een review!! 😃

Vrolijke groetjes,

Manon & Yaron