Product was zeer netjes verpakt, sowieso al compimenten daar voor. Ook kreeg ik zeer snel een heel net en vriendelijk antwoord op mijn whatsapp bericht. Verder zat er nog een handig cadeautje bij en... Toon meer
Pokémon kaarten besteld, ongeopend, heel leuk ingepakt met mooi papier, gratis extra kaarten en een sticker als cadeautje en een handgeschreven briefje erbij. Zo iets nog nooit meegemaakt, net een k... Toon meer
YAMACards heeft een ruim assortiment aan Pokémon kaarten, merchandise en meer. Alle bestellingen worden met de grootste zorg en liefde ingepakt, daarmee onderscheiden wij ons van de rest. Elke bestelling is voor ons een feestje! Neem ook eens een kijkje in onze webshop! Groetjes Yaron en Manon YAMACards Tot snel :)
Cattelaar 75, 7461 PK, Rijssen, Nederland
- info@yamacards.nl
- yamacards.nl
Mensen keken ook naar
Dikke 5 sterren waard
Dikke 5 sterren waard!
Altijd snelle levering, altijd super leuk verpakt, een persoonlijk berichtje, extra goodies en mocht je ergens niet uitkomen de klantenservice helpt je overal mee door heen!

Antwoord van YAMACards
Optijd bezorgd goed ingepakt ren leuk…
Optijd bezorgd goed ingepakt ren leuk berichtje erbij helemaal top!!

Super en leuk ingepakt
Super en leuk ingepakt! Zeer tevreden met de ontvangen box!

Antwoord van YAMACards
Erg veel aandacht voor de klant
Erg veel aandacht voor de klant! Snelle service. Goed en leuk ingepakt met een persoonlijk bericht (:

Webshop
Nogmaals bij yamacards gekocht! :D Dit keer een trainerbox via de webshop ipv op een beurs. Mijn pakketje was super leuk en veilig verpakt en hele snelle levering!

Top webshop!
Leuke webshop met mooie prijzen! Als je iets besteld wordt het leuk ingepakt en er zit altijd een extraatje bij🎁. Ook zijn de eigenaar(en) heel aardig!

Super verkoper
Super verkoper die geweldig communiceert. Snelle verzending en op de dag van release binnen gekregen. Verpakking was super voorzichtig gedaan, maar ook super leuk aan de buitenkant. Heel netjes en professioneel, maar ook zeker gezellig en warm. Overal een top verkoper en 10/10 dat ik hier weer bestel

Zeer nette shop
Al meerdere bestellingen geplaatst en deze zijn altijd netjes en optijd geleverd! Items worden altijd netjes ingepakt en versierd en je krijgt er altijd wat leuke extratjes bij zoals bv kaarten of stickers.

Top ervaring
Voor mijn eerste bestelling had ik twee Pokemon kalenders besteld. Ik had laat in de avond besteld maar het werd alsnog die avond supersnel verzonden. Alles zat superleuk ingepakt in cadeaupapier en ik heb er zelfs veel extra cadeautjes bijgekregen. Top ervaring, ik ga hier zeker vaker bestellen 😊.

Aanrader!
Echt een top website! Het pakketje was snel geleverd. Alles was mooi ingepakt. De service was ook heel vriendelijk en snel. Zeker een aanrader!

Antwoord van YAMACards
Yamacards voor het eerst gezien op de…
Yamacards voor het eerst gezien op de beurs. Nu ook online gekocht. Super snelle levering, Binnen 24 uur! Goed verpakt helemaal top! Bedankt :)

Antwoord van YAMACards
YAMACards is actief onderdeel van de…
YAMACards is actief onderdeel van de Poké-community, pakken altijd alles netjes en veilig in en snel verzonden.

Antwoord van YAMACards
Yamacards: een webshop vol leuke verrassingen
Yamacards is een leuke en creatieve webshop die ik heb leren kennen via Instagram. Ze hebben regelmatig leuke quizjes, winacties en giveaways waar je aan mee kunt doen. Het is leuk om hun producten te ontvangen, want ze zijn zorgvuldig ingepakt en voelen als cadeautjes. Bovendien krijg je vaak een extraatje erbij.

Top!
Maandag besteld woensdag zonder problemen in huis en netjes afgeleverd. Verder ook een van de goedkopere opties die ik op internet kon vinden. Dus helemaal top!

Super!
Super snelle levering en super klantvriendelijk! Heel netjes ingepakt, met een persoonlijke note en goodies :) Dag erna gelijk weer wat besteld. Onze nieuwe vaste spot voor Pokémon aankopen!

preorder ultra Premium box
Ik had hier een preorder gedaan voor een ultra Premium box. Deze was netjes (Zelf in cadeaupapier) ingepakt en ik kreeg er nog een gratis goodie bij. Super leuk! Dus heel erg bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van YAMACards
Goede plek om je pokemon kaarten te bestellen
Het was snel aangekomen en ik vond de kleine spulletjes die er bij zitten ook erg leuk. Ik zou hier zeker je pokemon spulletjes bestellen.

Antwoord van YAMACards
Heel blij met mijn bestelling!
Heel blij met mijn bestelling! Ontzettend leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje en ook nog eens leuke extraatjes. Zal zeker nog eens bestellen!

super snelle levering
super snelle levering
er zat zelfs nog wat extra's bij super leuk en alles zat ook nog eens super mooi en veilig verpakt 10/10
zeker een aanrader om te bestellen

Antwoord van YAMACards
Gewoon een hele fijne winkel!!!
Ik bestel hier met regelmaat mijn pokemon kaarten. Pakketjes zijn altijd met zorg ingepakt met een leuk extraatje erbij. Ook de service is helemaal top!!