Yieldo Amsterdam Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Toon meer

Oplichters. Verdienen geen enkele ster. Complete troep en je bent je geld kwijt. Je kan niets terugsturen en ze retourneren je geld ook niet. 100 procent oplichting dus. Trap er niet in

Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Toon meer

Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goedkope kwaliteit slecht!

Mijn eerste bestelling bijnYieldo. Zeer slechte kwaliteit van het broekpak. Totaal anders dan op de foto van de website. Ziet er erg goedkoop ziet er uit als een pyama! Koop er nooit meer wat!

22 mei 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Iets besteld maar gebruik van herroeping gemaakt. Er volgt geen enkele reactie van het bedrijf en ook geen retour betaling. Oplichting, niets bestellen. Bedrijf is ook niet in Amsterdam gevestigd maar heeft een postadres in Eindhoven. Ik ga aangifte bij de politie van oplichting doen.

Even een update, er is een reactie dat mijn annulering wordt doorgegeven aan de betreffende afdeling, helaas daarna ondanks diverse mailberichten opnieuw volledige radiostilte. Ik wil iedereen die door dit bedrijf is of wordt opgelicht oproepen melding bij de politie, de ACM en de consumentenbond te doen. Het kan en mag niet zo zijn dat dit soort kwalijke misleidende bedrijven ( bedrijf is eigenlijk niet het juiste woord want oplichter zou beter zijn )gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

Laatste update, tot mijn verbazing vanmorgen een bericht dat mijn order is geannuleerd en dat mijn betaalde geld wordt terugbetaald. Staat inmiddels ook weer op de rekening.

23 mei 2024

Zeer slecht bedrijf NIET BESTELLEN

Zeer slecht bedrijf NIET BESTELLEN
DROPSHIPPING
Producten komen uit China duurt min 2 weken voor je ze binnen hebt en de maten kloppen niet !!! Retourneren op eigen kosten t.w.v. 33,50€ !!!!!!
En wanneer je dat teveel vind bieden ze je 10% refund oplichterij ik schakel de consumentenbond in mijn geld krijg ik 100% terug

7 mei 2024

Beter niks bestellen: Chinees spul, NL tussenhandelaar

Onder het uiterlijk van een gevestigd NL bedrijf met NL prijzen, blijken de beloftes op de site holle frasen en de koopwaar uit China.
'Vandaag besteld, morgen verzonden'. Ja, uit China! Dus twee weken levertijd!
'Herroepingsrecht' Whahaha!
'24 uurs customers service', lees: wanneer het mij toevallig uit komt.
'Vanuit klimaatoverwegingen proberen we zo min mogelijk zendingen te veroorzaken.' En daarom doen we voor elke bestelling zaken met China.
'Retourneert u de artikelen naar ons centrale
magazijn'. In China ja, op eigen kosten!?
Let wel, denk je zaken te doen met een NL bedrijf, blijkt het artikel een Chinese schoenmaat 41 op te leveren. Daar past zelfs een maat 40 niet goed in.
Na vele malen mailen en aanspreken op de beloftes en verwachtingen die de site creëert, blijf ik met niet zittende spullen zitten en geld kwijt. Bah!

22 mei 2024

Had ik maar reviews gelezen

0p 2 mei heb ik bestelling gedaan en betaald.
Nog steeds niks ontvangen.
Liegen over verzendtijden.
Er staat toch duidelijk; vandaag besteld is morgen verzonden.
Heb de bank ingelicht en aangifte bij politie gedaan.
Toch nog een zak met vodden gekregen.
Retour aangevraagd, maar de kosten voor verzending zijn voor jezelf. En ook daarover zeggen ze ook weer dat dat bekend was bij bestelling.
Wat een ongelooflijke leugenaars en oplichters. Hoop zo dat ze nog eens goed aangepakt worden. €111.42 kwijt voor een paar bloesjes die je gelijk in de voddenmand kan gooien.

2 mei 2024

Waardeloos

Er stond bij dar de stof linnen was, maar het is katoen/ polyester. Maat l besteld, maar valt als xs. Ze zeggen leveren binnen 2/3 dagen. Het moet uit China komen. Binnen 1 uur na bestelling geannuleerd, maar krijg volgende dag reactie dat dit niet mogelijk is. Pakket al verzonden. Op de website staat iets anders. Ik zou zeggen bestel hier niet. Ik dacht bij een Nederlandste winkel te bestellen, maar was te naïef en te snel. Helaas, maar dit niet weer.

21 mei 2024

De jurken lijken totaal niet op de…

De jurken lijken totaal niet op de foto. Het is verschrikkelijk, hele andere kleur en materiaal. Als je het vervolgens wil terugsturen, blijkt dat je het alleen maar kan terugsturen naar CHINA wat al gauw € 25 kost. Om het terug te sturen moet je eerst een retourformulier ontvangen vanuit hen en dit duurt al gauw een hele werkweek. Waardoor de termijn van 14 dagen voor het retourneren vaak uitloopt. Het is dan ook maar de vraag of we het geld nog terug krijgen en daarnaast betaal je dan ook ineens zoveel retourkosten, het is ronduit schandalig!! Dit vermelden zij ook niet op hun website. Het is schandalig hij zij met klanten omgaan. NOOIT HIER BESTELLEN!

21 mei 2024

Oplichters. Retouren naar China, slechte kwaliteit.

Product is van slechte kwaliteit en stinkt. Maat klopt niet. Retouren moeten naar China verzonden worden. Jammer dat ik niet eerst naar trustpilot gekeken heb. Ik ga een officiële klacht indienen bij de consumenten bond. Kan me niet voorstellen dat een webwinkel zo mag handelen.

20 mei 2024

Ik zou eigenlijk een negatief aantal…

Ik zou eigenlijk een negatief aantal sterren moeten geven, zo slecht!
Op de site staat dat de bestelling de volgende dag verzonden wordt, maar nergens staat dat de verzending vanuit China gebeurd, je moet dus ruim 3 weken wachten op levering. Er was een jurk besteld, bleek na ontvangst slechte kwaliteit, kanten lijfje was hard soort plastic en pasvorm was niet zoals op de foto. En er zat een scheur in de jurk!
Ik zit nog in een uitvoerige correspondentie waarbij nu 3x om een retourformulier is gevraagd maar nog steeds niet is verstuurd door Yieldo. Ik moet zelf de retourkosten betalen naar China en ik verwacht dat als het, qua kwaliteit veel te dure aankoopbedrag al wordt teruggestort, dit nog wel lang zal duren. Nooit bestellen hier!

19 mei 2024

Oplichters - NIET BESTELLEN

Oplichters, je denkt dat je kleding koopt bij een 'gewone' Nederlandse webshop. Blijkt Chinese rommel voor veel te dure prijzen.
Retouren kan, (naar China!) maar kost je klauwen met geld en aankomst is niet gegarandeerd. (Hebben wij zelf helaas ook moeten ervaren.) Al het geld kwijt, geen spullen en retourkosten moeten betalen. NIET AAN BEGINNEN.

En let op: Er bestaan meerdere webshops met dezelfde constructie! Retouradres google geeft dit al snel aan.

Adres:
Wang Maoqin
Lane 1177, Jianlan Road 1177-Meixu Street, Yinzhou District
Zhejiang
315100 Ningbo
China

17 mei 2024

BROL weg hier nooit meer

Leveringstermijn klopte niet . 1 dag staat in de website. Na 4 weken krijg ik brol van China (ik kan mijn pakje volgen dus zie ik ook dat het van China kwam) . Leder Pantoffels heb ik besteld . Geen leer te zien! Allemaal plastiek verschrikkelijk. Niets waard . Niet eens in een kartonnetje geleverd. Geen tags Geen propere plastiek. Ik ging naar de site ivm retourneren. Ik mag het zelf betallen &retourneren naar China ! Ik vraag om hulp via de support email ,natuurlijk krijg ik geen antwoord.

15 mei 2024

Slechte vorm

Slechte vorm. Kwam verkreukeld aan.
Ik wilde het terugsturen maar slecht retourbeleid. Ook geen goede factuur gehad via de mail. De factuur moet je nl mee sturen. Contact formulier werkt niet. Zoals ik hier lees is terugsturen voor eigen kosten en enorm hoog. Dus laat het hierbij. Erg slecht dat het Yieldo Amsterdam heet en bedrijf in China zit. Daardoor dacht ik dat het betrouwbaar was. Weer een leerles voor de volgende keer. Ik zou hier niets meer kopen.

9 mei 2024

Trui gekocht met flut kwaliteit- retoureneren via Chine

Trui gekocht met flut kwaliteit. Meerdere mails gestuurd over retourneren Nergens staat op de site vermeld dat je naar China moet sturen. Volgens de wet moet er staan: verzendkosten zijn voor koper. Omdat dit niet is zijn de kosten voor verkoper. De reageren niet meer op mijn mails, nadat ik 4 standaard mails heb gehad. Klacht ingediend bij consu-wijzer en aangifte gedaan, geld ben ik kwijt. Nooit kopen hier!!!

27 april 2024

Oplichters!!

Als ik dit had geweten dus nooit bij dit bedrijf wat besteld.
Adverteren met vandaag besteld morgen verzonden dus je denkt ze zitten in Amsterdam dus vlug in huis.
Zit nu dus al meer dan 2 weken op mijn bestelling te wachten en laatste update van bestelling is al van 10 dagen geleden.
En als ik hier de meeste reviews lees zal de kwaliteit wel om te huilen zijn.
Vermeld gewoon dat je in China zit en niet in Amsterdam, dit is gewoon pure oplichting!!!

1 mei 2024

Dit bedrijf zou echt onmiddellijk uit…

Dit bedrijf zou echt onmiddellijk uit de lucht moeten worden gehaald. Na een wachttijd van ongeveer 3 weken komen de bestelde producten binnen. Kwaliteit; Chinese troep.
Er is geen telefoonnummer, ook geen fatsoenlijke retour service. Je moet op eigen kosten artikelen retourneren met tientallen euro's aan kosten.

Ik ga de consumentenbond op de hoogte brengen van deze misleiding. Na 4 keer heen-en weer mailen nog steeds geen oplossing.

10 mei 2024

Ik heb beloofd een positieve recensie…

Ik heb beloofd een positieve recensie te schrijven als ik mijn geld soepel terug zou krijgen. Bij dezen. Het contact leggen verliep aanvankelijk stroef. Maar toen mijn email met belofte eenmaal gelezen werd, kreeg ik het volledige bedrag binnen 1 werkdag terug.

13 mei 2024

Slechte kwaliteit en op eigen kosten retourneren naar China

Online 2 damespakken besteld. De bedrijfsnaam "Yieldo Amsterdam" doet vermoeden dat dit een NL bedrijf betreft, maar niets is minder waar. Na weken wachten werd er een pakket vanuit China bezorgd. De kwaliteit van de pakken was waardeloos; een pyjama heeft meer vorm. De pakken waren veel te groot. Retourneren bleek niet kosteloos mogelijk. Op eigen kosten (27 EUR verzendkosten naar China) heb ik dan toch besloten het terug te sturen, omdat 65-27= 38 euro terug krijgen nog altijd beter zou zijn dan niets. Dit pakket ligt sinds 16 april bij de douane en is niet meer bewogen, mails worden niet meer beantwoord. 92 euro lichter waarschuw ik graag eenieder die overweegt hier iets te kopen. Trap er niet in!

13 mei 2024