Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Toon meer
Oplichters. Verdienen geen enkele ster. Complete troep en je bent je geld kwijt. Je kan niets terugsturen en ze retourneren je geld ook niet. 100 procent oplichting dus. Trap er niet in
Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Toon meer
Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Toon meer
Amai echte rippers!!!!
Amai echte rippers!!!!! Twee kostuums besteld zag er online heel mooi uit prijs was aantrekkelijk maar echt gewoon rommel zogezegd linnen helemaal niet gewoon voor de vuilbak! En als ge dat wil retourneren moet je zelf ervoor betalen ben bij de post geweest en die zeiden dat dat 75€ kost want dat is van China! Dus mensen pas op trap niet in de verleiding van die prijzen en foto’s op de site! Als ik kon had ik een klacht ingediend tegen deze bedrijf!!!!!
Als ik -1000 sterren kon geven had ik…
Als ik -1000 sterren kon geven had ik dat gedaan. Let op, deze site zet andere producten te koop dan het is. Ik heb 2 kostuum van zogezegd linnen maar het is plastic! Retourneren kost belachelijk veel en ze schepen van China!! Let goed op voor je hier besteld, de prijzen zien er goed uit maar je krijgt er rommel voor in de plaats!
Ik wilde dat ik Trustpilot had bekeken…
Ik wilde dat ik Trustpilot had bekeken voordat ik had besteld. Ook ik dacht met Amsterdams bedrijf te maken te hebben. Is waardeloze Chinese troep.
Leren of plastic jas besteld ? !!
Leren jas besteld, na 2 weken binnen blijkt het een plastic jas te zijn! Terugsturen kost veelste veel geld. Ik ga deze website aangeven bij de webshop waakhond want deze moet offline. Wat een rommel verkopen hun!
Slechte service
Slechte service, waardeloze kwaliteit en alles komt uit China
Onbetrouwbare site
Mevrouw Beemer uit Leersum, heeft een jurk besteld en is niet geleverd. Reactie ze zeggen dat het is afgeleverd. Niet dus en geen bewijs ontvangen dat dat zo is. Begin april besteld en geen geld terug ontvangen. Invorderingsbedrijf is ingeschakeld en politie geïnformeerd.
Rectificatie bericht 29 april 2024
Rectificatie bericht 29 april 2024: Uiteindelijk alle bestelde artikelen toch ontvangen. 1 Artikel wel met verkeerde maat (fout label, kan gebeuren denk ik). Omdat retourneren en/of geld terugkrijgen omslachtig is met deze site heb ik iemand anders blij gemaakt met de veel te kleine blouse.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf! Niets bestellen! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en wel betaald! Ze laten je aan je lot over en doen nul komma nul moeite om je tegemoet te komen!
Waardeloos bedrijf!!
Waardeloos bedrijf je denkt zaken te doen met een bedrijf uit Amsterdam maar de rommel die je geleverd krijgt kom uit China. Levertijd bijna 2 weken. Slechte kwaliteit en niet wat afgebeeld staat op hun site. Retourzending is voor eigen kosten €22,50 naar China. "zoek het maar uit"..... Dus wel kosten moeten maken en alsnog geen product. Hopelijk krijg ik het geld wel gewoon netjes terug maar dat is nog afwachten....
Yieldo besteld gewoon uit China…
Yieldo zegt in Amsterdam te zitten dus ik denk dan is het overmorgen in huis. Blijkt dat het gewoon in China wordt besteld! Dus 14 dagen wachten en hollandse prijs betaald. Uiteindelijk bleek de "Luxe Avondjurk" van de goedkoopste kwaliteit stof te zijn.
Terugsturen kostte mij 21,- die ik niet terug krijg. Puntje bij paaltje, geen jurk en het heeft me alleen maar geld gekost
Niet opgelet
Ik zag een korte outdoorbroek en die kocht ik voor 39,95.vandaag besteld morgen verstuurd,dus ik dacht over 2 of 3 dagen in huis maar dat werd m niet.Er staat yieldo amsterdam,maar dat is fake het komt uit china,en ik houd mijn hart vast als ik het binnen krijg.want ik wacht al 2 weken,en ik hoop dat het nog komt.
Dus pas op het is goedkope troep uit china dat wordt duur doorverkocht.mocht de kwaliteit goed zijn dan pas ik mijn review aan
Ik heb inmiddels mijn pakket ontvangen na 17 dagen en het is diep triest.het lijkt er niet op de kleur is anders en het model is....ach er zit geen model in.Ook zitten er geen retourformulieren bij dus mensen KOOP HIER NIETS HET IS OPLICHTERIJ.
Wel betaald niet geleverd
Wel betaald niet geleverd.
Op mail wordt standaard gereageerd.
Leggen het probleem bij de klant
Doen geen enkele actie hun nalatigheid te corrigeren.
Ik vind het schandalig dat jullie een…
Ik vind het schandalig dat jullie een product mooier voorstellen dan hij in werkelijkheid is. Ik bestelde een mooie klassevol goudkleurig kleedje via jullie website om dan een belachelijk kleed te krijgen, precies een carnaval outfit die niet eens goudkleurig is, maar een oranje-gele kleur met wat frulletjes aan. Ik ben zwaar teleurgesteld om nog eens te horen dat ik niet eens mijn totaalbedrag terug krijg.
Ik voel me bedot...
IK HEB MIJN LESJE GELEERD! NOOIT BESTELLEN ZONDER REVIEWS TE LEZEN!!!!
1 sterretje is zelfs teveel waardering voor dit bedrijf!!!
DEZE SITE VERMIJDEN ALS DE PEST.
Wat een drama dit. Er komen echt wel goede producten uit China, maar dit is het schoolvoorbeeld waar men het over heeft als het over kwaliteit uit China gaat. En niet dat de prijzen er naar zijn. Retourneren kan alleen naar China met hoge kosten tot gevolg. Het is mijn eigen domme fout, maar toch.
KOOP HIER NIET.
wat ik heb besteld is flut spul
wat ik heb besteld is flut spul, niet de kwaliteit van de prachtige foto's. hoe kunnen ze met de naam amsterdam erboven dit doen het is gewoon china had ik dat geweten had ik nooit besteld!
had ik maar de reviews gelezen, ik kan ook geen bestelling meer terug vinden en retour sturen valt niet mee naar china met hoge kosten erg balen dit....
Bedrijf zou verboden moeten worden.
Koop iets bij dit bedrijf, ontvang de verkeerde maat en er gebeurt niets. Terugsturen zou normaal zijn maar dat kan uitsluitend naar China. En dat kost handen vol geld. Het Amsterdamse verkoopkantoor weet dat je dit, met alle onzekerheid van dien, niet doet.
Maar daar hebben we een oplossing voor. Houd de spullen, geef ze weg of gooi ze weg en je krijgt tien procent van je aankoopbedrag. Big deal: je geld ben je kwijt en hebt geen spullen.
Hier niet kopen!!!!!
Helaas kan ik niet minder als 1 ster geven. Verkeerde jurk is aangekomen. Retour moet naar China! Niks Amsterdam. Leuke retourkosten dus. Doe jezelf een plezier en koop hier niet
IEr wordt niet inhoudelijk op mijn…
IEr wordt niet inhoudelijk op mijn mails gereageerd. Heel bizar.
Hier niks bestellen!
Ik dacht dat ik een leuk sportief pak had besteld maar kreeg een vod zonder pasvorm van waardeloze kwaliteit.
Te laat de reviews gelezen maar ik laat de retourzending maar achterwege gezien ervaring van anderen.
Je denkt dat je op een Nederlandse website besteld maar het is Chinese troep.
Rechtreeks uit China
In mijn zoektocht naar wat kleding op deze site terecht gekomen. Helaas niet goed gekeken en besteld. Spullen komen rechtstreeks uit China, synthetische kleding van bedenkelijke kwaliteit.