Yieldo Amsterdam Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Toon meer

Oplichters. Verdienen geen enkele ster. Complete troep en je bent je geld kwijt. Je kan niets terugsturen en ze retourneren je geld ook niet. 100 procent oplichting dus. Trap er niet in

Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Toon meer

Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onverwacht succes

Na alle slechte recensies had ik uiteindelijk doorgegeven aan Yieldo Amsterdam dat ik het helaas niet Meer vertrouwde en graag het artikel wou annuleren en het geld terug.

Uiteindelijk heb ik een mail terug ontvangen waarbij ze vermeldde dat het artikel dat ik graag wou niet meer voorradig was. Daarop heb ik vermeld dat ik het sowieso graag wou annuleren en hebben ze mij terug gemaild dat dit goed was en dat het geld terug gestort zal worden. 2 dagen later had ik gelukkig mijn geld volledig terug ontvangen. Hopelijk begint dit bedrijf zich te verbeteren voor de toekomstige kopers. Want dit was wel een succes.

27 april 2024

Pas op

Pas op! Niet bestellen hier. Nep Amsterdamse site. Komt uit China en lijkt totáál niet op hetgeen je besteld hebt. De leren tas van Yieldo Amsterdam is een Chinese plastic tas. Retourneren kost je €21. Niet bestellen dus

28 april 2024

Hele slechte prijs-kwaliteitverhouding

Onlangs een kostuum voor mijn vriend besteld. Bleek totaal niet hetzelfde als op de aangegeven foto's en daarnaast was de kwaliteit van het stof waardeloos. Je denkt bij een bedrijf in Nederland te bestellen, maar de kledij komt vanuit China. De pakjes worden wel degelijk tijdig geleverd, vandaar nog de 1 ster waardig. Jammer genoeg geen aanrader.

16 april 2024

Alles gaat mis.#7217

Alles gaat mis.#7217
Bestelling in 2 delen
1ste artikel herenoverhemd slechte kwaliteit, retour sturen naar China. 52€.aangekocht Yieldo-Amsterdam.
2de artikel oortelefoon. Niet ontvangen wel betaald.
Geen reactie.
Mails gestuurd. Geen oplossing.

25 april 2024

retouren

Voordat mijn pakket verstuurd was heb ik al aangegeven dat ik deze toch wil annuleren, wat niet meer ging.
Nu heb ik mijn pakketje gekregen zonder retourinstructies.
Dit bedrijf reageert ook nergens op en zijn zeer slecht te bereiken, zowel telefonisch als per mail

DIT ZIJN OPLICHTERS

DIT ZIJN OPLICHTERS, DOE AUB AANGIFTE, ZIJ HEBBEN GEEN RETOURBELEID, JE BENT JE GELD KWIJT, KWALITEIT IS LAAG EN RETOUR IS NAAR CHINA. DOE AUB AANGIFTE! OOK REAGEREN ZIJ ALLEEN VIA STANDAARDMAIL, BESTEL HIER NIET!

25 april 2024

de betaalde jurk was er ineens niet meer

Ik had jurk besteld, en betaald. 'Kon niet geleverd worden'. Met 20 % korting kon ik anders uitzoeken. Dat deed ik, maar ze hadden meer gegevens nodig over die bestelling. Heel apart, die was nergens meer te vinden. Ik gaf aan dat mijn geduld opraakte, en dat ik geld retour wilde. Geen reactie. Toen stuurde ik hen bericht waar ze volgens ACM allemaal aan moesten voldoen. (Ze voldeden aan geen enkel criterium). Zo apart............toen kreeg ik het bedrag terug gestort. Had ik alle reviews maar eerder gelezen. Ik ga klacht indienen bij de ACM.

oplichterse …

De positieve reacties zijn van personeel dat daar werkt. Nooi kopen. Hebben veel andere namen. Ik ben er in de haast ook ingetrapt. Heb direct mail gestuurd. Kon niet meer annuleren omdat het al vetstuurd was. Kreeg 3 dagen later track and trace...... nou je raad het al..... was net verstuurd.
Zijn mensen zonder hart. Wanneer gaat er iets gebeuren aan die bedrijven?

11 april 2024

Ik krijg een verkeerd product geleverd

Ik krijg een verkeerd product geleverd, wat ik niet besteld heb, en het enige wat ze bieden is 20 procent terugbetaling. Of ik moet retourkosten betalen. Bizar dat ik kosten moet betalen terwijl ik niet ontvangen heb wat ik besteld heb.

22 april 2024

wauw,...ik had de referenties eerst…

wauw,...ik had de referenties eerst moeten lezen. De website geeft aan katoen, kan krijg je een hele nare kleur en compleet ander materiaal binnen...stom € 350 euri lichter,..of ik ooit mijn geld terug krijg...misleidende website,..waar kan ik aangifte doen?

Verschrikkelijke kwaliteit

Verschrikkelijke kwaliteit! Komt niet overeen met de website.
Ze beloven ook gratis retour... als je de kleine lettertjes leest, moet je wel opdraaien voor de zendingskosten.
Vanuit België kost het maar liefst 230 euro om terug te zenden.
Koop hier niets!

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. De bestelde trenchcoat ziet er totaal anders uit dan op de foto van de advertentie. Ik kon hem voor 24 euro retour sturen naar China.
Ontmoedigend uiteraard een Yieldo kan zijn zakken vullen.

18 april 2024

Yieldo? Dit is echt slecht, bestel hier NIETS!

Bestel hier NIETS! Wat een oplichterij, dit bedrijf doet er alles aan om je te laten denken dat je met een Amsterdams bedrijf te maken hebt maar niets is minder waar. Hun spullen komen uit China, verzending binnen 1-2 dagen? Ja verzending start misschien snel, maar dan is het nog minimaal 10 dagen onderweg. Daarbij kun je niets voor een normaal tarief retourneren want je moet het op eigen kosten terugsturen naar China, ook als het incompleet of beschadigd aan komt waar jij niks aan kunt doen. Ik hoop dat dit bedrijf snel van het internet verdwijnt want dit is pure misleiding, wat een verschrikkelijke scam.

20 april 2024

Op de webshop heb ik een jas gekocht bij Yieldo

Op de webshop heb ik een jas gekocht. Er stond yieldo Amsterdam. Ik ging er van uit dat de jas uit eigen land kwam. Later zag ik dat hij uit China kwam. Na 6 weken ontvangen. Hij was te klein moest terug. Ik moest de jas op eigen kosten naar China sturen. Kosten € 22.
Koop noooooit bij Yieldo. Kost je veel geld bij retourneren.

19 april 2024

Bestel hier nooit.

Bestel hier nooit.
Oplichters die werken onder verschilende namen ( bertina mode....etc).
Veranderen vaak van hun website en sturen Chinezen spullen die niet eens lijken op de spullen dat jij besteld.
Dit moeten we met zijn alle stoppen

18 april 2024

Niks bestellen hier!! Oplichterij!!

Niks bestellen hier!!! Oplichterij!!! Ik dacht een leuke jumpsuit besteld te hebben, krijg ik een andere dan op het plaatje te zien was, waardoor ik hem lelijk vind en niet paste om vervolgens 20 euro te moeten betalen om te retourneren naar China en je niet eens zeker weet of je dan je geld terug krijgt!