Youha B.V.Reviews

4,7

Ik liep al een tijdje tegen minder melkproductie aan tijdens het kolven en wist niet waar het door kwam. Toevallig kwam ik bij het CB aan de praat met Elles, zij vertelde mij over hun bedrijf en ik mo... Toon meer

Ik kolf nu 6 weken met de Youha The ins NEXT en ben er zeer tevreden over. Heb ook accessoires besteld van Youha, zoals de flessenwarmer, koeltas met flesjes, droogrek en schoonmaakborstels. Helaas is... Toon meer

Snelle en fantastische service naverkoop! Na een issue met de bluetoothconnectie werd er via Whatsapp gezicht naar de oorzaak. Er werd een passende oplossing geboden. Enorm snelle levering van nieuw... Toon meer

De flessenwarmer heeft zowel plus- als minpunten. De pluspunten zijn dat hij erg licht is, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig schoon te maken. De minpunten zijn dat de batterij snel leeg raakt,... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Kraamkledingwinkel
  3. Fabrikant van medische technologie

Als betrouwbare schakel binnen de de borstvoedingswereld bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, professionele klantenservice en ondersteuning in zowel het Nederlands als Engels gericht op de verkoop van borstvoedingsproducten. Youha is jouw partner tijdens je borstvoedingsavontuur! Bij Youha begrijpen we dat het geven van borstvoeding een prachtige, maar uitdagende reis is. Daarom streven we ernaar om dagelijks talloze moeders te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige Youha-producten. Of je nu een ervaren moeder bent of net begint aan het avontuur van het moederschap, wij zijn er om je te helpen, zelfs in de uitdagende momenten. Met meer dan 15 jaar ervaring is Youha een wereldwijde pionier in de ontwikkeling van borstkolven, moeder- en babyaccessoires. Het is ons doel om slimme, kwalitatieve producten te leveren die door talloze moeders en experts worden omarmd. Youha in de Benelux wil haar missie voortzetten: zoveel mogelijk moeders helpen bij het geven van borstvoeding, net zoals wij zijn geholpen. Wij bieden een compleet assortiment, rechtstreeks verzonden vanuit Nederland naar jouw deur. Onze klantenservice staat voor je klaar, zowel in het Nederlands als Engels. Kies voor Youha en ervaar kwaliteit, gemak, discretie en comfortabel kolven. Reken op Youha, bij elke stap tijdens jouw borstvoedingsreis. Moeders verdienen het beste, en met Youha wordt borstvoeding geven, kolven en deze hele reis een moeiteloze en plezierige ervaring!

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

POD moedermelk collector

Met de Youha Pod moedermelk collector vang ik al het ‘lekkende’ melk op wat ik verlies tijdens het voeden uit de andere borst. Zodra mijn zoontje begint te huilen stop ik de pod al achter de voedingsbh.
Dit is echt winst! Elke dag vul ik nu 1 zakje met borstvoeding voor in de diepvries, zonder dat ik de kolf nog heb aangeraakt!
Wat is dit super! Echt een must om te kopen! (Mits je lekkende borsten hebt)

28 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Super gaaf om te lezen dat onze Youha POD bijdraagt aan het opvangen van je moedermelk. Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je iedereen de Youha POD kan aanbevelen (mits je lekkende borsten hebt). Ga zo door!

Neusreiniger

Goed product ( neusreiniger) en uitstekende service (via whatsapp)!

Top

25 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt Elton, fijn om te horen dat de Youha neusreiniger goed werkt voor jullie en de kleine!

Prettige kolf en goeie service

Ik ben blij met de YOUHA the inns gen 2 handsfree kolven! Ik heb er twee en 1 motortje werkte niet goed; via klantenservice op Whatsapp heel snel contact kunnen leggen, met als resultaat dat ik een nieuw motortje in huis had (de volgende dag). Mega tevreden met de kolven en de service.

21 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt Charlotte, fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze Youha klantenservice en dat je zo tevreden bent over je Youha borstkolven. Ga zo door en jij ook bedankt voor het prettige contact.

Onwijs goed bedrijf!

Ik word altijd perfect geholpen en krijg snel antwoord op mijn vragen!

22 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Dankje Zita, wij helpen je graag met al je vragen rondom Youha!

Ik raad een Youha kolfapparaat aan.

Ik heb nu een aantal maand de the ins gen 2. Ideaal het handsfree kolven. Het melk uitschenken smeert soms wel wat maar dat zal met andere kolf apparaten misschien wel hetzelfde zijn.
Mijn motortje maakte op ten duur rare geluiden en stopte er soms spontaan mee. Bericht en filmpje gedaan naar de klantenservice via Whatsapp en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd.
De klantenservice via whatsapp werkt sowieso erg goed. Voor elke vraag kun je er terecht.
Kortom, ik raad een Youha kolfapparaat aan.

25 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Fijn dat wij je hebben kunnen helpen en dat je zo te spreken bent over onze Youha borstkolven. Youha helpt je graag tijdens je borstvoedingsavontuur, ga zo door!

Top borstkolf!

Hele fijne borstkolf voor intensief gebruik. Heb de handen vrij voor andere dingen.

18 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Super om te horen dat je het gemak van de Youha borstkolf volledig aan het ervaren bent. Ga zo door, bedankt voor je leuke reactie.

Goed geholpen door de klantenservice van Youha.

19 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt Rianne, fijn om te horen dat je tevreden bent met Youha!

Heb contact opgenomen om informatie in…

Heb contact opgenomen om informatie in te winnen over de verschillen van de 3 borstkolven en ben enorm goed geholpen door Vera. Vond het ook fijn dat ze niet alleen specificatie verschillen benoemde maar ook eigen ervaring. Het is nu wachten tot de kleine man er is en dan ga ik over tot aanschaf maar ik weet nu iig wel welke ik wil!

19 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt voor de leuke review Manon en super fijn om te horen dat wij je van goed advies hebben voorzien. Geniet nog lekker van je zwangerschap en daarna de kleine man verwelkomen! Youha helpt je graag, nogmaals dank.

Erg tevreden over de snelle en goede service. De volgende dag al nieuwe onderdelen binnen gekregen.

12 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Dankje Sara, fijn om te horen dat de Youha bezorging en service naar wens is.

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice. Alleen via WhatsApp te bereiken, telefonisch zou fijner zijn.
Uiterst keurig geholpen en een werkend product ontvangen.

26 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt Esmee, wij nemen alle feedback graag mee om iedereen nog beter te kunnen helpen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met Youha.

Goede kwaliteit borstkolf

Goede kwaliteit borstkolf. Ik kolf met mijn Youha even veel als met mijn medela freestyle flex. Na 6 maanden dagelijks gebruik was er een motor die minder goed werkte. Dankzij de snelle klantenservice had ik snel een nieuwe motor in huis.

15 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Heel erg bedankt Birgit en super goed dat je al 6 maand met onze Youha borstkolf kolft! Ga zo door en wij helpen je graag bij alle vragen.

Super fijne organisatie & kolf

Super fijne organisatie. Ik heb een kolf van heb besteld via Bol.com. Na 2 maanden ging er 1 motortje helaas kapot. Ik heb contact opgenomen via WhatsApp met Youha. Ik krijg netjes een nieuwe kolf opgestuurd en de klantenservice was super! Zeer tevreden. De kolf opzich is ook fijn in gebruik!

11 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Jij ook bedankt Milou, super fijn om te horen dat je de Youha borstkolven als zeer prettig ervaart.

Goede kwaliteit borstkolf en nog eens…

Goede kwaliteit borstkolf en nog eens handsfree! Andere bekende merken kolf geretourneerd omdat deze niet functioneerden. Na 9 maanden dagelijks gebruik, ging 1 motor stuk. Fijne klantenservice! Ik krijg binnenkort een nieuwe motor.

1 maart 2024

Antwoord van Youha B.V.

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Youha borstkolf en wat knap dat je al 9 maanden kolft! Ga zo door Ella en bedankt voor het prettige contact.

Heel blij met mijn dubbele borstkolf

Heel blij met mijn dubbele borstkolf. Na een jaar deed de zuigkracht van de motor het minder goed. Na contact met de klantenservice heb ik dezelfde dag nog een nieuwe motor toegestuurd gekregen. Hele fijne service ❤️ ik raad iedereen Youha aan!

29 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Al een jaar onderweg met de Youha kolf, wat goed Jaimie! Heel erg bedankt voor het prettige contact.

Snelle reactie

Snelle reactie, behulpzaam en goede service

29 februari 2024

Bedankt Selma!

Top producten

Fantastisch bedrijf. Betrouwbaar, goede communicatie en top service. Producten zijn van top kwaliteit, had ik deze producten maar jaren eerder ontdekt!

24 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Bedankt Kim, super leuke reactie en wij helpen je graag!

Very kind and polite people

Very kind and polite people! Great company. Will definitely come back.

24 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Thank you Tom, we hope to see you again soon.

Gekocht dubbelzijdige kolf

Gekocht: dubbelzijdige kolf
Probleem: Verminderde zuigkracht van een motor
Communicatie: Via Whatsapp snel geholpen.
Oplossing: Verschillende opties uitgeprobeerd, uiteindelijk hebben ze nieuwe motor opgestuurd

Zeer tevreden van product en communicatie!

20 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Super fijn om te horen Sarah, onze Youha helpdesk staat dagelijks klaar voor vragen en/of opmerkingen. Ga zo door!

Ik had onlangs de dubbele kolfset gekocht, waarvan 1 motor na een paar keer gebruiken niet meer zo goed functioneerde. Na contact opgenomen te hebben met Youha ontving ik super snel een nieuwe motor! Erg goede service en de dubbele draadloze kolf werkt top!

20 februari 2024

Antwoord van Youha B.V.

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent Steef, bedankt voor het prettige contact en leuk om te horen dat je prettig gebruik maakt van onze producten.