Super vlotte afwerking van de aanvraag zonder veel gezever en papierwerk 100 % een aanrader voor iedereen die voor zijn zaak een geldreserve nodig heeft om uit te breiden Vriendelijke en behulpza... Toon meer
In begin ging het beetje moeizaam omdat jullie via telefoon niet bereikbaar zijn maar toen heb ik mailtje gestuurd ging beter en Jano ging snel reageren op mijn mailtje en vanaf dat moment liep alles... Toon meer
Hele fijne persoonlijke service, dit heeft mij doen overtuigen om met Youlend samen te werken. Geen vraag was te veel, er werd enorm veel persoonlijke aandacht besteed, vanaf het begin tot einde 1 vas... Toon meer
Beste lezer . Mijn telefonische ervaring , was prettig en de persoon aan de telefoon was geduldig en luisteren zeer goed op al mijn vragen .
90 High Holborn, 5th Floor, London, England, WC1V 6LJ , London, Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Mijn samenwerking met dhr Devriend William was vlot professioneel en to the point

Antwoord van YouLend
Geholpen door Davie, super correct, snel en zeer geruststellend. Ik zag twee verschillende afschrijvingen, maar stelde zij mij gerust. Zo ben ik wederom supertevreden. Een aanrader!

Antwoord van YouLend
Ben geholpen door Karan Singh Klair, alles ging vlot en soepel!

Antwoord van YouLend
Goede en duidelijke service gehad tijdens het hele financieringsproces.
Joep Kamstra heeft alles netjes uitgelegd en was goed bereikbaar bij vragen.
Alles is soepel verlopen en het bedrag is snel ontvangen.
Zeker een aanrader.

Antwoord van YouLend
Wat een boeven. Via Mollie krijg je een aanbod. 100K financiering. 11.102,- aan rente voor 6 maanden. Dat is ruim 22% interest. Welke goed nadenkende ondernemer doet dit? An "offer you can't refuse.."

Antwoord van YouLend
Het was binnen een dag op de rekening. En we konden snel verder groeien met ons bedrijf.

Antwoord van YouLend
Goed en snel geholpen door Jano Struys. Duidelijke communicatie over kosten en voorwaarden.

Antwoord van YouLend
Zeer tevreden over de afhandeling van de financiering door Joep Kamstra! Goede service en was zo geregeld zonder enige moeite.
Bedankt hiervoor Joep

Karan Singh Klair Heeft mijn veel geholpen

Antwoord van YouLend
Erg snel en duidelijk geholpen. Fijne samenwerking al jaren!

Antwoord van YouLend
Liam Peters Williams, enorm bedankt! Zo snel en soepel geholpen.

Antwoord van YouLend
Ze reageren snel, alles was snel geregeld. Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Antwoord van YouLend
Joep Kamstra heeft me prima geholpen binnen 2 uur was m'n geld al binnen kon ik gelijk investeren ,hartstikke bedankt Joep Kamstra

Antwoord van YouLend
Phoebe heel behulpzaam en heel aardig snel geregeld

Antwoord van YouLend
Karan Singh Klair heeft mij erg goed begeleid bij het proces , en ben daarmee zeer tevreden !

Antwoord van YouLend
Zeer tevreden over de afhandeling van de financiering voor mijn Bedrijf door Joep Kamstra 👍