YouLend Reviews

12.426
TrustScore 5 uit 5

4,8

Super vlotte afwerking van de aanvraag zonder veel gezever en papierwerk 100 % een aanrader voor iedereen die voor zijn zaak een geldreserve nodig heeft om uit te breiden Vriendelijke en behulpza... Toon meer

In begin ging het beetje moeizaam omdat jullie via telefoon niet bereikbaar zijn maar toen heb ik mailtje gestuurd ging beter en Jano ging snel reageren op mijn mailtje en vanaf dat moment liep alles... Toon meer

Hele fijne persoonlijke service, dit heeft mij doen overtuigen om met Youlend samen te werken. Geen vraag was te veel, er werd enorm veel persoonlijke aandacht besteed, vanaf het begin tot einde 1 vas... Toon meer

Beste lezer . Mijn telefonische ervaring , was prettig en de persoon aan de telefoon was geduldig en luisteren zeer goed op al mijn vragen .

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Softwarebedrijf

Over YouLend

We enable e-commerce platforms, tech companies and payment service providers to extend their value proposition by offering financing products to their merchants

YouLend is the preferred embedded financing platform for many of the world’s leading e-commerce platforms, tech companies and PSPs. Our software platform enables our partners to extend their value proposition by offering flexible financing products in their own branding to their merchant base without capital at risk.

We are headquartered in London, UK, and present in a number of European countries including the Netherlands, Germany, Belgium, Spain, France and Poland. Here, we service our partners, including Shopify, Dojo, eBay, Allianz Global Investors and EQT.

If you want to help us make simple, flexible and affordable financing available to as many merchants as possible through partnerships and technology, then come join us.

Learn more on www.youlend.com.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

12K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(12.426)

4.079 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De service

De service, snelheid en dienstverlening waren supergoed. Jano Struys wil ik langs deze weg ook complimenteren voor zijn goede en adequate handelen naar mijn specifieke financieringsbehoefte.

4 maart 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Rajesh. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en snelheid, en we geven uw complimenten graag door aan Jano Struys.

Vlotte begeleiding

De financiering werd heel vlot afgehandeld. Eén contactpersoon heeft ons begeleid en er was een super goede communicatie.

5 maart 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt Julie, fijn om te horen dat de financiering vlot verliep en dat de communicatie zo goed was.

Dat het binnen enkele minuten geregeld…

Dat het binnen enkele minuten geregeld was.wat geen van de banken tot nu toe heeft kunnen doen.het is gewoon de beste.

4 maart 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt Shami, fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was en dat u ons als de beste ervaart.

Had een aanbod gekregen en deze iets…

Had een aanbod gekregen en deze iets gewijzigd en Jarno maakte het zoals beloofd direct in orde. Zelfde dag had ik het al op mijn rekening.

2 maart 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt. Fijn om te horen dat Jarno alles direct zoals beloofd heeft geregeld en dat het bedrag nog dezelfde dag op uw rekening stond.

Joep Kamstra Thanks

Joep Kamstra
DANK voor het meedenken en helpen, Alles verliep goed en snel.

2 maart 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, A Arslan. Fijn om te horen dat Joep met u heeft meegedacht en dat alles snel en goed is verlopen.

Zeer slechte communicatie bij problemen…

Zeer slechte communicatie bij problemen met betalingen die tot wel week te laat komen
Zonder reactie te krijgen na meerdere mails terwijl er bij aangaan financiering direct contact opgenomen word laatste keer dat ik financiering neem bij youlend hele slechte ervaring en service

24 februari 2026

Antwoord van YouLend

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij nastreven, en wij begrijpen hoe frustrerend betalingsvertragingen en een gebrek aan communicatie kunnen zijn.

Helaas kunnen wij uw gegevens niet terugvinden op basis van de informatie in uw review. Wij willen dit graag verder onderzoeken, samen tot een oplossing komen en uw zorgen zorgvuldig behandelen.

Neem alstublieft contact met ons op via trustpilotreview@youlend.com met uw bedrijfsnaam en referentiegegevens, zodat wij dit met prioriteit kunnen oppakken.

Snel en duidelijk

Snel, duidelijk, geen verborgen kosten, direct geregeld. Ben heel tevreden

25 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Erik. Fijn om te horen dat alles snel, duidelijk en zonder verborgen kosten geregeld was.

Ik ben echt goed geholpen

Ik ben echt goed geholpen! En kan nu verder met marketing van mijn bedrijf!

24 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Surya. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en nu verder kunt met de marketing van je bedrijf.

Helder en contrastief

Het was helder uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.
Mevrouw Phoebe Agyemang heeft een goede uitleg gegeven.

23 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Abas. Fijn dat alles helder werd uitgelegd en dat Phoebe u goed heeft kunnen begeleiden bij de mogelijkheden.

Top service

Top service

20 februari 2026

Antwoord van YouLend

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind.

Goed service

Ik ben erg tevreden over de service van Joep Kamstra. Professioneel en klantgericht.

18 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Ercan. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de professionele en klantgerichte service van Joep.

Ik werk al jaren samen met Youlend en…

Ik werk al jaren samen met Youlend en ze bieden een goede service. Heel duidelijke communicatie. Zeker een pluim voor Jano voor de oovolging

18 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Michel. Fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent en dat Jano u goed heeft opgevolgd.

Personeel is attend en heel professioneel

Voor mijn bedrijf heb ik een kleine lening aangevraagd, phoebe agyemang was mijn account manager, heel professioneel en attend!!! Alles is netjes afgehandeld, geen verborgen kosten en makkelijk terug te betalen, zeker een aanrader als u even wat cash flow nodig heb!!!! Personeel is top!!!!!!! Dank jullie wel!!

9 januari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat Phoebe u professioneel heeft begeleid en dat alles duidelijk en netjes is afgehandeld.

Snelle beoordeling

Snelle beoordeling, en de lening is binnen 6 maanden weer afgelost.

9 februari 2026

Antwoord van YouLend

Bedankt, Richard. Fijn om te horen dat de beoordeling snel ging en alles binnen zes maanden was afgerond.