Your Favourite STUFF Reviews

4,7

De communicatie is zeer klantvriendelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen. Fijn dat je via whatsapp met jouw vragen contact kan opnemen

Dit was voor mij een zéér positieve eerste ervaring met online stof te bestellen. Stelde ik per email een vraag, heel snel volgde een professioneel antwoord. Aan de telefoon was men ook zeer behulpza... Toon meer

Hele goede service! Een muurcirkel besteld en deze kwam binnen enkele dagen binnen. Helaas zaten hier twee kleine streepjes op. 's Avonds een mail gestuurd en binnen twee uur contact gehad en geregel... Toon meer

Alle 5 sterren meer dan waard. Had een foto gestuurd vanaf mijn mobiel en wilde een cirkelfoto. Was natuurlijk heel onduidelijk geworden maar ik werd netjes gebeld en hebben toen goed overleg gehad ov... Toon meer

1. Woonkamermeubilairwinkel

Een eigenzinnige wand -en woondecoratie webshop met uiteenlopende interieurproducten voorzien van hippe en trendy prints en dessins waar je blij van wordt! Your Favourite Stuff maakt Custom Made Wand- en Woondecoratie en leveren we On Demand. Dit betekent dat er pas geproduceerd wordt als jij bestelt. #betervooronsmilieu

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne communicatie

Behang snel geleverd! En fijne communicatie per mail ! Erg blij met de mooie behangcircel

22 september 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor het schrijven van een review.

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van de behangcirkel.

Service, slechte ervaring

Wij hebben een mooie muurcirkel besteld die enkele maanden heeft gehangen op onze keukenmuur. We hebben de instructies gevolgd voor het ophangen van deze cirkel hetgeen door YFS en de leverancier in twijfel getrokken werd. Resultaat is beschadigde muur, stuk uit de tegelvloer en beschadigde muurcirkel. Weken lang over en weer geappt en gemaild, uiteindelijk geen oplossing cq enigszins een tegemoetkoming. Erg teleurgesteld in dit bedrijf.
Wij kunnen dit bedrijf dan ook niet positief beoordelen en beslist niet aanbevelen.

YFS is ervan op de hoogte dat deze review geplaatst is.

25-09-2023
Als reactie op onderstaande informatie van YFS
Zoals jullie bekend hebben wij jullie instructies opgevolgd desondanks is de cirkel van de muur gevallen.

22 september 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Dankjewel voor het delen van je review.

We zijn inderdaad op de hoogte gesteld van je overweging om een negatieve beoordeling achter te laten als er geen oplossing werd geboden. Helaas kunnen we geen tegemoetkoming bieden en accepteren we de 1-ster beoordeling met alle begrip.

Zoals aangegeven waren wij op vakantie op het moment van de melding van de klacht en konden we de klacht niet direct behandelen. Hierdoor heeft het iets langer geduurd. U was hier direct van op de hoogte.

Een tip voor toekomstige kopers: verwijder geen bewijs, zoals lijmresten wanneer er problemen optreden, zodat we de klacht beter kunnen beoordelen en gerichte oplossingen kunnen bieden. En volg de bijgeleverde instructies goed op. 😉

Muur cirkel

Behang cirkel besteld en hij is echt fantastisch mooi! Heel erg blij mee.

6 augustus 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor het schrijven van een review en blij te horen dat je deze zo mooi vindt. Heel veel plezier ervan.

Snelle levering,mooie…

Snelle levering,mooie muurcirkel,betaalbaar

6 september 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Hartelijke dank voor het schrijven van een mooie terugkoppeling.

Heel veel plezier van je muurcirkel.

Mooi product

Ook al verliep de order vanwege een kapotte machine wat vertraging op, de communicatie, persoonlijk en snel en het product waren fantastisch

24 augustus 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Ja, dat was even balen hè! Bedankt voor je geduld. Heel veel plezier van je aankoop. Mvg. Tiny van YFS Living

Snelle verzending en hele mooie cirkel

Snelle verzending en hele mooie cirkel! Helaas tijdens verzenden ligt beschadigd geraakt. Contact met klantenservice verliep soepen en we kregen snel een nieuw exemplaar toegestuurd. Super!

13 augustus 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Toch jammer dat er tijdens het transport weleens iets mis kan gaan. Een herstel is meestal wel snel ingezet gelukkig 😅. Veel plezier van je muurcirkel! Vriendelijke groeten Tiny van YFS Living

Leuke webshop met mooie items.

Aardige mevrouw die meedenkt en vlot te bereiken is bij vragen etc.
Leuke tuinposters en nu afwachten hoelang ze knap blijven, maar dat komt vast goed!

16 augustus 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor je reactie. Die van mij liet even op zich wachten door de vakantie 😄. Heel veel plezier van je tuinposter nu het nog zo mooi weer is! Vriendelijke groeten, Tiny van YFS Living

Meer dan tevreden!

Na lang zoeken voor ronde schilderijen voor een fatsoenlijke prijs kwam ik op deze site uit. De muurcirkels die ik besteld heb zijn van PVC. Lichtgewicht, dus makkelijk op te hangen. Kunnen tegen een stootje en in vele verschillende maten te verkrijgen.
Prachtig resultaat en na 4 dagen in huis en aan de muur!

26 juli 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor je terugkoppeling. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Tiny van YFS

Tuinposter

Ik heb een tuinposter besteld hier. Erg blij mee, mooie kwaliteit!

10 juli 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor het schrijven van een review. Heel veel plezier van je tuinposter. Het mooie weer komt eraan! Mvg Tiny van YFS

Goede service, reageren snel op vragen en komen afspraken na.

28 juni 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Fijn om te lezen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Mvg. Tiny van YFS

Mooie muurcirkel

Snelle service en mooi artikel

15 juni 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Bedankt voor het schrijven een een review! Dit wordt zeer gewaardeerd! Mvg. Tiny van YFS

Hele mooie muurcirkels

Hele mooie muurcirkels! Erg blij mee, goed verpakt en snel geleverd

6 juni 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Heel fijn om te lezen! Erg veel plezier met de muurcirkels. Zonnige groet Tiny van YFS

Top.

Wat een prachtige muurcirkel. Alleen jammer dat er geen bevestigings materiaal aan/bij zat.
Snel en heel netjes verpakt.
Ben er heel blij mee.
Aanrader.

31 mei 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Hoi Hans, bedankt voor je terugkoppeling. Ik heb even jouw order nagekeken en hier staat bij dat je een muurcirkel besteld hebt zonder ophangsysteem. Er zijn heel veel klanten die een muurcirkel bestellen zonder, vandaar dat de optie gegeven wordt en de standaard zonder is. Goed dat je het aangeeft, dan is het belangrijk dat we dit in de toekomst beter aan gaan geven. Met vriendelijke groet Tiny van YFS

Leuke kleding voor iedereen betaalbaar

Leuke kleding voor ieder wat wils

29 mei 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Hartelijk dank voor de review! We verkopen alleen geen kleding, maar je hebt wel bij YFS mooie muurcirkels van aluminium besteld zie ik. Super tof! Veel plezier er van! Mvg Tiny

Top service

In eerste instantie foto aangeleverd welke net niet scherp genoeg was, daarop nieuwe foto ingestuurd en het resultaat is werkelijk fantastisch. Nog mooier dan verwacht, kortom super blij mee

1 juni 2023

Antwoord van Your Favourite STUFF

Oh, super leuk om te lezen. Fijn dat je een betere foto aan hebt kunnen leveren. Dat je er maar lang van mag genieten! Mvg. Tiny van YFS