De communicatie is zeer klantvriendelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen. Fijn dat je via whatsapp met jouw vragen contact kan opnemen
Dit was voor mij een zéér positieve eerste ervaring met online stof te bestellen. Stelde ik per email een vraag, heel snel volgde een professioneel antwoord. Aan de telefoon was men ook zeer behulpza... Toon meer
Hele goede service! Een muurcirkel besteld en deze kwam binnen enkele dagen binnen. Helaas zaten hier twee kleine streepjes op. 's Avonds een mail gestuurd en binnen twee uur contact gehad en geregel... Toon meer
Een eigenzinnige wand -en woondecoratie webshop met uiteenlopende interieurproducten voorzien van hippe en trendy prints en dessins waar je blij van wordt! Your Favourite Stuff maakt Custom Made Wand- en Woondecoratie en leveren we On Demand. Dit betekent dat er pas geproduceerd wordt als jij bestelt. #betervooronsmilieu
Nederland
- yourfavouritestuff.com
Mensen keken ook naar
Zeer tevreden over de hulp en ideeën en…
Zeer tevreden over de hulp en ideeën en snelle levering ben er erg blij mee en ga binnenkort weer iets bestellen 😊

Antwoord van Your Favourite STUFF
Snelle levering van een super mooi…
Snelle levering van een super mooi product!

Antwoord van Your Favourite STUFF
Ik had mijn producten eerder dan…
Ik had mijn producten eerder dan verwacht .Kwaliteit was zeer goed en nette prijzen .

Alle 5 sterren meer dan waard
Alle 5 sterren meer dan waard. Had een foto gestuurd vanaf mijn mobiel en wilde een cirkelfoto. Was natuurlijk heel onduidelijk geworden maar ik werd netjes gebeld en hebben toen goed overleg gehad over wat haalbaar was. Ik moet zeggen ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is zo’n prachtig mooie foto geworden die nu prijkt in mijn woonkamer. Dus niet aarzelen maar doen.

Antwoord van Your Favourite STUFF
Van de foto’s van mijn ouders
Van de foto’s van mijn ouders, uit jaren 60 en 70 hebben ze mooie muurcirkels kunnen maken. Ondanks zo oud en gestructureerd foto papier van verleden, zijn er pracht stukken van gemaakt. Ik ben er erg blij mee.

Netjes op tijd
Netjes op tijd, mooi product.
Persoonlijk vind ik het item hoog geprijsd, echter daar heb ik zelf voor gekozen.

Antwoord van Your Favourite STUFF
Ze denken goed mee als de foto niet…
Ze denken goed mee als de foto niet scherp is. Zoeken dan contact. Vriendelijke mensen en nette afhandeling.

Fantastisch bedrijf!!
Fantastisch bedrijf! Tiny staat 300% voor je klaar en heeft zelfs een nieuwe toegevoegd voor mij! Perfecte verpakt en keurige bezorging! Echt een TOPbedrijf

Antwoord van Your Favourite STUFF
Het meedenken en de tijd nemen voor de…
Het meedenken en de tijd nemen voor de klant.Super goede ervaring

Antwoord van Your Favourite STUFF
Zeer snelle en goede levering
Zeer snelle en goede levering. Ook het bestelde product voldeed aan de verwachtingen.

Redelijk
Bezorging ging prima goed verpakt. Helaas had ik iets betere kwaliteit doek verwacht voor het geld.
Er is inmiddels ook al 1 ring uitgescheurd.
Jammer zo'n reactie hier onder... jullie vragen om een eerlijke review die krijg je en dan zo commentaar leveren. Ik zal het nog even aanvullen.
Het lichtgewicht doek is prima had qua stifdichtheid meer verwacht niet stofdichte. (Ja daar zit verschil in) De kleur is ook een stuk fletser dan op de foto dat komt ook door de dichtheid. Ik heb geen zin in mailen en terugsturen dat gedoe dus iknkies er voor het te houden. Maar jullie vragen zelf om een eerlijke review.
Er staat trouwens redelijk en niet slecht...
Als je geen eerlijke reacties wil moet je niet om een review vragen.

Antwoord van Your Favourite STUFF
Persoonlijk contact via de mail over…
Persoonlijk contact via de mail over het maken van de bestelling. Dat geeft vertrouwen en ook goed gevoel dat er de tijd voor je wordt genomen.

Vlotte levering
Ik had mandalabehang besteld. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Ook fijn dat er gevraagd werd hoe ik het precies wilde. Echt top. De mandala zelf was helaas wel iets minder goudkleurig dan ik gedacht had.