Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obsługa we wroclavii zdecydowanie daleka jest od ideału. Przyszłam na zakupy z niemowlęciem, w wózku. Niestety nie mogłam skorzystać z przymierzalni na dole, ponieważ zastawiona była pustymi stojaka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zakupów w sklepie internetowym Zara. Ponad miesiąc nie mogę odzyskać pieniędzy za zwrot zakupów. Zwrócili mi część kwoty a zalegają ponad 1000 złotych. Gdy pisze lub dzwonię mówią, ze przy... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To, co się stało z tą siecią to jest kpina. Poziom obsługi w sklepie - żenada (Wroclavia, Wrocław). Żeby oddać zamownie online, stoi się w kolejce, której końca nie widać. Osoba obsługująca (1 na cały... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zam 53797590864 z lipca Niezrealizowane a dziś 14 sierpnia.nie odpowiadsja na reklamację. Na chat zgłaszałam ponad tydzień temu mieli napisać w mailu rozwiązanie i do tej pory nic.telefonicznie na in... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Kinderkleding
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zara SA is a Spanish fast fashion retailer based in Arteixo in Galicia.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,6

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragiczne podejście do klienta przy…

Tragiczne podejście do klienta przy reklamacji-przy próbie wymiany ubrania ( dostałam brudne spodnie ),dokonałam zwrotu ,przy okazji zostawiłam zapewniona ze spodnie są nadal dostępna….i jakie było moje zdziwienie ,gdy otrzymałam inf o zwrocie środków z powodu braku towaru
nikt niczego nie ma sobie do zarzucenia,brak towaru to oddamy kasę.

29 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Moja przygoda z ZARA trwa od lat

Moja przygoda z ZARA trwa od lat. Pierwszy raz musiałam zareklamować sukienkę. Po roku użytkowania rozeszły się szwy przy zapięciach. Reklamację uznano i wypłacono mi pełną kwotę gotówką mimo braku paragonu. Byłam miło zaskoczona. Kupuję w ZARA nadal. Polecam

25 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

BRAK DOSTAWY, BRAK REAKCJI, KONTAKTU!!!

Widzę ze to nie pierwsza taka opinia, zamówienei złożóne 26.06 status zamówienia w przygotowaniu od 06.07 termin doatawy 8.07 do dnia dziejszego zero kontaktu, kilka razy na infoloni uzyskałam informacje weryfikuja- DRAMTA, brak reakcji na polecony o odstąpieniu od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstawa, w nosie maja przepisy. Dziś zgłosiłam sprawę do UOKiK. To są moje ostatnie zakupy w tym pseudo sklepiku, będę oszczegać każdego gdzie tylko się da.

15 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

zaginione zamówienie

Ponad 2 tyg od zamówienia nie ma informacji o terminie dostawy (d sklepu), ostatni status, że zostanie dostarczone 8 lipca - dzisiaj jest 12 lipca.
Na messanger nie odpowiadają, na maila nie odpowiadają, na czacie nie wiedzą, na infolinii nie można sie połaczyć.
Pogratulować podejscia do klienta.

12 juli 2024

Nie polecam. Zamówienie
Przyszlo nie kompletne 28.03.2024 dziś dzwonię z reklamacja poraz4 i pieniędzy brak. Porażka nie polecam masakra

28 maart 2024

Warszawa Złote Tarasy Zara

Z przykrością stwierdzam po dzisiejszych zakupach w ZARA w Warszawie w Złotych Tarasach. Bardzo nie miła obsługa i do póki był to pojedynczy przypadek stwierdziłam ok można mieć dość, ludzi jak mrówek, czas wyprzedaży nie pomaga, zły humor, zły dzień... Pani powiedziała kiedy podeszłam do wieszaków które przekładała " proszę się odsunać, bo mogę panie uderzyć (byłam z przyjaciółka), ja nie mam czasu po układam to będzie można.... " myślę ok niech układa poczekam i tak stanęłyśmy chwilę ale to nie trwało 2min więc, ok poszłyśmy sobie dalej..... ale przy kasie to już miarka się przebrała i pewnie, żeby nie to to bym niemiłą panią dawno zapomniała. Pan był wręcz bezczelny! I nie tylko do mnie ale klientkę przed też próbował oddelegować, a wystarczyło poświęcić jej 10s stała w dodatkowej kolejce aby zdjąć klips z odzieży za która zapłacila w kasach samoobsługowych, pokazała paragon, na co pan,- to proszę podejść jeszcze raz i zdjąć klips...... a wiadomo aby móc ponownie zdjąć klips to musiała by zapłacić jeszcze raz .... po tym argumencie w dwie sekundy zdjął klips i po temacie.... Przyszła moja kolej - podaje spodnie z zapytaniem czy może sprawdzić mi dostępność tych spodni jeszcze w innym rozmiarze w innym sklepie, odpowiedź- to co na sklepie.... - czy mam te liczyć, mówię - tak oczywiście, zapłaciłam przypomniałam sobie jak dostałam paragon, że mogłam dać aplikację w tedy w razie zwrotu czy reklamacji nie muszę szukać paragonu więc dodałam " Oj szkoda, że aplikacji nie dałam " i w tym momencie kasjer był już nie tylko byle szybciej ale bezczelny zadając pytanie z drwiącą miną-" a co punkty pani zbiera?" Ja nie myśląc i prawie odchodząc od kasy powiedziałam tak, po czym pan " takkk?? To fajnie!" Po czym jego naśmiewcza odpowiedź zmobilizowała mnie i odpowiedziałam " punkty?? Nieeee- w myśli przecież w zara nie ma punktów " i dodałam do Pana mogła bym mieć zakup w aplikacjii w razie zwrotu nie muszę mieć paragonu na co pan znów drwiąc " no Tak to też fajnie....." dramat wydaje im się, że pracują w Złotych to już znaczą coś więcej, rozumiem zmęczenie, niechęć. Zamiast poniżać klientów polecam zmienić pracę. Bardzo często robię zakupy w zara i w różnych CH i od ch na Młocinach po przez Targówek aż promenadę nie spotkałam tak nie miłej obsługi jak w Złotych Tarasach

29 december 2023

Oceniam sklep internetowy

Bardzo często kupuje w ZARA online. Zacznę od tego że jest darmowa dostawa po osiągnięciu pewnej kwoty w zamówieniu - duży plus. Ponieważ w Mohito nie ma takiego przywileju.

Kolejna rzecz zwroty - zawsze mam z każdego zamówienia chociaż jedną rzecz którą zwracam - pieniądze wracają do mnie max do 3 dni.

Jeden z najlepszych sklepów.
Przesyłki zawsze bardzo starannie zapakowane. Bardzo mi się to podoba.

Duzy plus za darmowe zwroty !

8 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mnie zastanawia fakt

Mnie zastanawia fakt , że gdy napisane jest 100 procent bawełny lub 80 procent wełny w ubraniach, czy de facto tak jest. W dotyku często te rzeczy są wręcz "plastikowe". Czy ktoś to sprawdza? Czy są jakieś kontrole jakości i składu ubrań ? Czy ktoś sprawdza czy ubrania są preparowane chemikaliami ? To w końcu potężna sieciówka, mogą robić co chcą . A kim są właściciele , każdy Polak powinien to wiedzieć ....

6 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

iSklep łamie prawa konsumentów

Sklep łamie prawa konsumentów nie akceptując reklamacji, tj jeden rękaw w koszulce PREMIUM był węższy niż drugi przez co rozerwał się w nim szew po niecałych sześciu miesiącach używania. Reklamacja odrzucona dwa razy, nawet po konsultacji z UOKiK, gdzie powołałam się na zapis, ze jeśli od zakupu nie minął rok to uznaje się, że wada istniała już w dniu zakupu. Wg. Zary ich proces produkcji był odpowiedni i produkt był kompletny, gdzie taki argument w świetle praw konsumenta nie istnieje, gdyż to na sprzedawcy spoczywa obowiązek udowodnienia swojej racji, czego Zara oczywiście nie zrobiła. Niestety kończę z zakupami w tym sklepie, nie tylko przez obsługę klienta na najniższym poziomie, łamanie prawa ale i kiepską jakość ubrań, które kosztują PREMIUM a po pół roku nie nadają się już do noszenia.

13 oktober 2023

brak pieniędzy za zwrot

Zawsze jeśli chodzi o zwrot pieniędzy było ok. Do czasu... Mam nieprzyjemność ubiegania się o moje własne pieniądze już miesiąc. Jestem traktowana nie poważnie przez "małolatów" na linii, którzy przedstawiają się imieniem - w związku z tym jest totalny brak odpowiedzialności . Brak nadzoru nad działem obsługi klienta o ile takowy istnieje bo na maile to chyba booty odpowiadają. Dramat ,nie polecam . Totalny brak profesjonalizmu !!! Pieniędzy do dziś nie zwrócono. Brak kontaktu do jednostki nadrzędnej, centralnej. Brak rozpoznania problemu i poinformowania klienta. Bardzo słaba obsługa.

20 oktober 2023

Fast shipping and Easy returns

They have a super fast shipping and make online returns super easy. My orders are often in the post locker on the next day already. I have less doubts before buying from them as I know that if I don’t like something, it will be super easy for me to return the item. I really appreciate it that Zara doesn’t create obstacles for their customers. Also, I was pleasantly surprised to see that they refund the shipping price too if you return the item. That’s something I’ve never had with other online stores. I think it’s a great service and such small things really build loyalty

30 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.