Zarandi Amsterdam Reviews 123

1,6

Heb een doorschijnende body aangekocht, !?!,!? 1ste te laat geleverd 2de retourzending is niet ok voor €29.95 aangekocht en hebben voorgesteld van ofwel -25% ofwel 40% voor terugbetaling mij... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,6

Zeer slecht

Nooit iets bestellen!!!!!!

Oplichters Had ik de reviews maar eerst gelezen.1, 6!!!¡Ik kocht een nagellakpen.Is prutspul.Doet het niet .Ligt al in de prullenbak.Nog slechter dan de chinese zooi.
Dus niets hier bestellen.

24 mei 2026

Heb een doorschijnende body aangekocht

Heb een doorschijnende body aangekocht, !?!,!?
1ste te laat geleverd
2de retourzending is niet ok
voor €29.95 aangekocht en hebben voorgesteld van ofwel -25% ofwel 40% voor terugbetaling mij en hebben 40% van de aankoop terug betaald, €11.98 het kledingstuk zag er niet nieuw uit, verpakking volledig beschadigd heb terug gekregen €11,98 indien dat geen fraude is, op die manier verrijkt de firma zich, bij TEMU is dit artikel €7 dit doet effe nadenken, ik raad u aan om bij TEMU uw aankopen te doen die kan wel retourneren
Bij ZARANDI kopen is geld weg geven en niet krijgen wat je uiteindelijk besteld te kopen je krijgt uw geld toch niet terug dit noen ik FRAUDE zulke dingen kunnen niet doorgaan, ik ga hiermee wel verder naar officiële instanties om dit aan te klagen in Nederland is dit precies normaal dit is de 3de maal dat ik iets koop in NL en telkens hetzelfde verhaal

21 mei 2026

Ik heb bij Zaranda-Amsterdam een…

Ik heb bij Zaranda-Amsterdam een zomerjas besteld en betaald en ontving een jas waaraan een gesp ontbrak, het stiksel van een mouw kapot was, het wasvoorschrift er uit was geknipt en tot over maat van ellende, was de jas ontzettend gekreukeld. Dit bedrijf heeft een retourbeleid maar ipv het retouradres op mijn verzoek te sturen, heb ik nu al 3 aanbiedingen gekregen om de jas met korting te houden. Ik ga daarmee niet akkoord en toch ontvang ik na mijn 4 e-mail nog niet het retouradres van Zaranda-amsterdam.

19 mei 2026

Super slechte kwaliteit, bedrog , rommel

Super slechte kwaliteit, pure bedrog , ze gebruiken foto’s van echte merken maar sturen nep rommel op met het ticketje uitgeknipt , over het retouren doen ze heel moeilijk, je moet veel mails sturen voor je een antwoord krijgt

8 april 2026

Ik had een gilet besteld maar toen ik…

Ik had een gilet besteld maar toen ik de reviews las schrok ik behoorlijk. Ik dacht dit gaat nooit goed ik moet dit annuleren maar in de voorwaarden kun je lezen dat dit niet gaat . Maar na 12 dagen is het netjes geleverd , op de kwaliteit heb ik niks op aan te merken ziet er echt netjes uit en de maat is ook perfect. EnJa het komt uit China maar wat komt tegenwoordig niet uit China .

31 maart 2026

Een wit huispak besteld

Een wit huispak besteld. Pak was heel anders dan aangegeven op het plaatje. Turtlenek was een gewone boord. Boorden waren veel smaller. Mouwen en pijpen waren veel te kort, kwamen halverwege onderarmen en kuiten (mijn lengte is 1.73m). Stof was doorschijnend.
Bij versturen mail krijg je antwoord via computer (kreeg namelijk precies dezelfde reactie bij mijn antwoord op hun mail en geen antwoord op mijn reactie).

14 februari 2026

Ze werken ook onder de naam Nirandi!

Hier niks kopen!! Het zijn trieste, kansloze oplichters! Ze werken ook onder de naam NIRANDI! Moet je de positieve recensies hieronder ook eens lezen, hoe nep en gemaakt! De negatieve recensies kloppen volledig! Veel succes met mijn geld stelletje mafklappers!

14 februari 2026

Dit zijn oplichters

Dit zijn boeven, hier niet kopen. Ze bestellen voor je uit china en daarvoor moet je dan heel veel geld betalen. Gratis retourneren binnen 30 dagen is een leugen. Er wordt niet gereageerd.

2 januari 2026

bestel hier niet

28 dec een blouse besteld en sinds 29 dec al geen update meer op de track and trace.
lever tijd is volgends hun 10 tot 14 werkdagen, maar ik wacht nu al bijna een maand en het lijkt er op nog niet eens verzonden is.
koop hier niet. ik zou nu willen dat ik de reviews eerst gelezen had voor dat ik mijn bestelling deed.

22 januari 2026

LET OP!!

LET OP!!! Ik waarschuw iedereen die van plan is iets te kopen op de website zarandi-amsterdam.nl. Ze hebben me voor 86,20 euro opgelicht. Ik kocht een jas voor 59,95 euro + 2,95 euro verzendkosten. Deze jas werd vanuit China verzonden. Ik vroeg me af waarom hij vanuit China werd verzonden, dus ik heb de prijs van dezelfde jas op AliExpress opgezocht. Het bleek dat dezelfde jas daar 12,79 euro kost. Ik besloot de jas terug te sturen. Ik gaf de reden en de prijs op, en toen begonnen de problemen. Een maand lang stuurden ze me excuses en boden ze een terugbetaling van 20% aan. Natuurlijk weigerde ik, en na 40 dagen gaf Zarandi me een retouradres waar ik de jas naartoe kon sturen. Hier ontstond het probleem, want ik moest de jas terugsturen naar China en het pakket zou een trackingcode hebben. Dus dat deed ik, de verzendkosten met Post kostten me 23,30 euro. Zodra ik dit jack had verzonden en Zarandi een e-mail met een foto van de verzendbevestiging had gestuurd, stopte het contact met Zarandi. Nu zijn er 3 maanden voorbij en heb ik nog steeds geen reactie of geld ontvangen. Ik ben opgelicht door zarandi-amsterdam. IK RAAD HET ABSOLUUT NIET AAN!!!! Oplichters verkopen goederen uit China voor de drievoudige prijs.
Ik heb Zarandi laten weten dat als ik mijn geld niet vóór eind januari terugkrijg, ik aangifte zal doen bij de politie en een advocaat. Ik zal ook de Autoriteit Consument & Markt op de hoogte stellen.
Consument & Markt

16 januari 2026

Niets kopen hier!

Ik heb op 19 november 2025 een bestelling geplaatst bij Zarandi-amsterdam.nl, welke ik op 3 december 2025 heb ontvangen. Ik heb binnen de wettelijke termijn gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht (koop op afstand).

De webshop weigert echter om een correcte en volledige retourprocedure en retouradres te verstrekken. In plaats daarvan worden uitsluitend gedeeltelijke terugbetalingen (tot 40%) aangeboden, met als doel af te zien van retourneren. Hiermee wordt het wettelijke recht op ontbinding van de overeenkomst feitelijk tegengewerkt.

Daarnaast constateer ik de volgende problemen:

Het vermelde telefoonnummer is structureel onbereikbaar;

De klantenservice reageert niet inhoudelijk op retourverzoeken;

De webshop wekt met de naam “Amsterdam” de indruk een Nederlandse onderneming te zijn, terwijl het fysieke adres in Hong Kong is gevestigd;

Deze buitenlandse vestiging en mogelijke hoge retourkosten zijn niet duidelijk en transparant gecommuniceerd vóór aankoop;

Door het ontbreken van retourinformatie is het voor mij onmogelijk mijn rechten effectief uit te oefenen.

3 december 2025

Onbetrouwbaar, geen gehoor

8 december heb ik een bestelling geplaatst. Deze is 23 december afgeleverd in de voortuin, niet eens aangebeld terwijl er iemand thuis was.

Zojuist heb ik het artikel bekeken en lijkt het niet op het product zoals op de webshop te zien is. Bij contact te leggen via de mail om een retour aan te melden wordt er niet gereageerd.

Bedrijf is onbetrouwbaar, 50 euro betaald voor laarsjes en verkopen niet de kwaliteit zoals te zien op de foto's in de webshop. Is makkelijk geld verdienen op deze manier.

30 december 2025

Niet doen, alles slecht!

Maat klopt niet, geen labels, lange levertijd en kleding ziet er écht niet mooi en kwalitatief uit, veel te veel voor betaald.Ronduit waardeloos, zag de recensies helaas te laat... Retour begin ik maar niet aan.

28 december 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar! Artikel komt niet overeen met de advertentie. Om te retourneren moest ik eerst een mail sturen met foto's van het artikel om daarna van hun een retour adres te mogen ontvangen. Ik heb niks meer van hen gehoord. Ondanks dat ik hen nog meerdere keren heb gemaild. Lijkt er sterk op dat zij nep producten verkopen en bewust niet meer reageren als je wil retourneren.

21 december 2025

Is dit jouw bedrijf?