Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... Toon meer
met misleidende informatie is mijn 5…
met misleidende informatie is mijn 5 jarig contract weg.
En nu is er niemand thuis.
dit kost mij €6000,- per jaar meer.
Laat ze maar contact met mij opnemen.
Onbeschoft en onbetrouwbaar
Een erg onbeschofte medewerker die vol de discussie aangaat wanneer je aangeeft niet geïnteresseerd bent en daarin ver zijn boekje te buiten gaat. Meermaals nummers geblokkeerd, maar bellen dan met net een ander cijfer in het nummer weer. Doen een aanbod waar je direct op moet reageren, en waarin ze bij doorvragen geen duidelijke goede antwoorden kunnen geven en je geen wachttijd willen geven: je moet direct akkoord gaan. Voelt als oplichting. Gemaild naar zekerheidsmelder dat ik een officiële klacht wil indienen, telefoonnummer van zekerheidsmelder is inmiddels uit de lucht.
Ik was bij zekerheidsmelder met een goed contract, vervolgens begin dit jaar onder valse voorwendselen door hun geadviseerd ( DWALING) om van DGB naar HEM te gaan. ZO SLECHT DIT!
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestigd dat ik hetzelfde contract had. Nu blijkt dat ik ben opgelicht. Want in contract moet ik nu 4x zoveel betalen. Telefoontjes, mails.. ze doen alsof ze het niet begrijpen en zeggen dat ik bij HEM moet zijn. HEM adviseert mij een klacht in te dienen tegen zekerheidsmelder , wat ik uiteraard ga doen.. VOEL ME ONGELOFELIJK IN DE MALING GENOMEN!!
Oplichters
Oplichters! Kijk uit ze liegen over van alles.
En als ze merken dat je dat door hebt worden ze onbeschoft.
Ze proberen je meteen een vast contract vsn 3 jaar aan te smeren , wat veel duurder uitpakt .
Ook kraken ze je huidige energieleverancier af , zodat je denkt dat je moet overstappen .
Ik hoop dat de overheid ooit eens dit soort hufters aanpakt , tot die tijd gewoon ophangen .
Onbeschofte oplichters
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro per jaar worden opgelicht.
Zelf telefonisch contact gehad namens de persoon die opgelicht is met dhr Marc Depreinz? Belgisch accent. Moest alles maar op papier zetten gingen ze het uitzoeken! Al eerdere reviews lezende heeft dat waarschijnlijk geen zin.
Wat een vuil tuig is dit
Jammer dat je hier niet kan schelden, weet niet hoe ik zonder vloeken en schelden mijn beeld van deze boevenbende kan uitleggen
Onbeschofte oplichters
Onbeschofte oplichters, die je vervolgens ook niet meer met rust laten als je niet ingaat op hun "aanbod"! Blijven je agressief achtervolgende telefoontjes.
Deze partij is een schande voor eerlijk…
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even voor een goed gesprek en vraag wanneer ik antwoord kan verwachten. 0752001360 vraag naar Suzanne/Lizette/Marc/Salvia. Laten we deze mensen stoppen, volgende keer treft het iemand die hier financieel aan kapot gaat.
Oplichters
Trap er niet in! Ik werd dagenlang, meerdere keren per dag lastiggevallen met telefoontjes waarin ze mij een verhaal vertelden over mijn huidige energiemaatschappij die duurder zou worden, en dat zij een beter aanbod hadden bij energiemaatschappij HEM. Maar geloof me, dit is niets meer dan een slinkse truc om je in hun val te lokken.
De persoon aan de andere kant van de lijn deed zich voor als een tussenpersoon die garant zou staan voor mijn belangen, maar ik kan je verzekeren dat dit allesbehalve waar is. Het was overduidelijk dat zijn enige doel was om mij over te halen om over te stappen naar energiemaatschappij HEM, ongeacht of dit daadwerkelijk voordeliger voor mij zou zijn.
Deze telefoontjes waren niet alleen ontzettend vervelend, maar ook opdringerig. Hij bleef mij maar bellen en als ik opnam, begon hij zoveel te praten en te vertellen dat ik het niet bijhield. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik geen interesse had, maar ze bleven maar doorgaan. Het voelde alsof mijn privacy werd geschonden.
Kansloos
Ze kwamen met een heel mooi aanbod en heb helaas dat aanbod geaccepteerd.
Zit nu aan een contract vast waarbij ik meer dan het dubbele moet betalen.
Na contact te hebben opgenomen, kunnen ze niks meer voor je betekenen.
Kansloos dit!
Werd gebeld en deze persoon deed zich…
Werd gebeld en deze persoon deed zich voor als iemand van de vaste club die altijd mijn contracten regelt, niets is minder waar, 100% gelogen, nu zit ik met een contract wat ik niet wil en kwam daar net te laat achter,
ik hoop dat er eens een instantie achteraan gaat achter deze maffia
Oplichters
Niet normaal, al voor de 2e keer opgelicht door deze tussenpersoon.
Ze maken willekeurig een contract voor je op en houden een wazig verhaal dat vertrouwen opwekt om je vervolgens onbewust in de val te lokken voor een nieuw contract. Wat een smeerlapperij voor die paar tientjes winst voor deze personen.
Controlevragen niet gewenst...
Gisteren benaderd door een snel ratelende dame van Zekerheidsmelder. Vaag verhaal over dat zij ons met ons huidige energiecontract geholpen zouden hebben, maar dat er nu een belangrijke wijziging in dat contract zou zijn en ze het daar met me over wilde hebben. Haar manier van spreken was eerder die van een rappe louche verkoper dan van een rustige betrouwbare helpdeskmedewerker, dus stelde ik hier en daar wat controlevragen. Bijvoorbeeld of ik haar terug kon bellen op een beter moment. Met vele ontwijkende woorden met betrekking tot hun klantenservice kon het alleen als zij terug kon bellen. (Ik vermoedde op dat moment al met een callcenter verkoper te maken te hebben). Het contract dat ze gesloten hadden zou met Eneco zijn. (Ik heb haar maar niet verteld dat we geen contract met Eneco hebben). Ik probeerde erachter te komen wat voor bedrijf Zekerheidsmelder nou eigenlijk is. Wederom veel woorden, maar weinig duidelijkheid en een zeer geïrriteerde stem die mij vertelde te stoppen met vragen stellen en haar uit te laten praten. Toen ik haar vroeg wat die wijziging van dat contract inhield, kwam net mijn partner binnen, die er meer verstand van heeft dan ik en ik vertelde haar het gesprek daarom met mijn partner voort te zetten. Ze had niet geluisterd en dus ook niet door dat ze met een ander sprak. Ook daar ving ze bot en gaf het op. Rare agressieve club, heel verdacht als ze het raar vinden dat je hun betrouwbaarheid controleert, terwijl zij ongevraagd en anoniem bellen... De andere reviews lezend, ben ik blij dat we niet verder gegaan zijn.
Oplichters!
Oplichters!
Doen alsof ze je huidige energiecontract beheren.
Op moment dat ik aangeef dat ik het niet vertrouw hangen ze meteen op de lafaards.
Onbeschofter dan dit kan niet voor een…
Onbeschofter dan dit kan niet voor een bedrijf. Vanmorgen gebeld door 1 van de medewerkers dat ik via hun verzekerd was bij Essent. Na een heel verhaal, moest ik even accorderen, toen ik aangaf om dit eerst te overleggen met mijn man gaf hij allerlei redenen om dit niet te doen. Je man wil toch ook niet verdubbelen, waarom moet je overleggen, vorige keer heb je ook getekend enz. enz. Ik kreeg geen kans.. Uiteraard heb ik niks getekend en hij gaf aan, als je nu niets doet dan gaan volgende maand je prijzen verdubbelen en verbreek ik nu het contract. Ik heb de telefoon erop gegooid, want met deze man viel totaal niet te praten.
Contact opgenomen met Essent en inderdaad, we hebben nog gewoon een vast contract tot 2025 en onze prijzen worden helemaal niet verhoogd.
Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt, maar ze doen er werkelijk alles aan om je direct te laten tekenen. De mail kwam van Zekerheidsmelder. Ga nooit maar dan ook nooit met dit bedrijf in zee.
Vreemd telefoontje, gingen gelukkig zelf al op
Ik werd net gebeld door een jongen die aangaf van Zekerheidsmelder te zijn.
Toen ik nogmaals vroeg waar hij van was, werd er al opgehangen.
Pure oplichterij
Ze halen je gegevens van KVK (of elders) en doen alsof ze een collectief van je energiemaatschappij zijn. Zeggen je dat de energieprijzen van je energiemaatschappij binnen 2 weken met 61% stijgen omdat dit volgens een regeltje in het contract mogelijk zou zijn. Ondertussen proberen ze je naar een andere leverancier te krijgen (HAN o.i.d.).
Nooit doen dus! Ik hoop dat de Politie of ander instelling deze paupers snel op hun vingers tikt. Echt bizar. Bij mij lukt het ze niet maar ik vrees toch dat anderen hier wel intrappen.
Echte schoften
Echte schoften. Probeerden mijn contract van 4 jaar open te breken met valse argumenten.
Daarna Gulf gebeld en nogmaals zwart op wit gekregen dat de prijzen vast staan. Bedankt Gulf!
Heeft me veel energie gekost.
Kansloze verkoper die ook letterlijk…
Kansloze verkoper die ook letterlijk niks verkoopt ze plukken je gegevens ergens van de KvK of wat ook vandaan.
Zijn heel brutaal en opdringerig wat overgaat tot dreigen als je niet gelijk een contract wil tekenen.
Dit soort praktijken zouden snel moeten stoppen.
Word om de 2 dagen gebeld met de…
Word om de 2 dagen gebeld met de list"ik zou u nog even terugbellen" heb diverse keren gemeld dat ik niet gebeld wil worden. Nu bellen ze via privenummer. Meneer noemt zichzelf "arjan de wit" dreigt zelfs!!! Als ik niet luister zet hij mijn contract om naar variabel. En dan zal ik wel merken dat ik maar beter had kunnen luisteren. Hij zou ervoor zorgen dat de kosten flink omhoog gaan . Wat een onbeschoft stuk vreten.