Goed, zoals het hoort !
Tot nu toe heel goede resultaten met zelf kaas maken, dank zij het boek "Kaas uit eigen keuken" van Nils Koster. Ook dank zij Milk & Magic !

Antwoord van Milk and Magic
De meest volledige online kaasmaak-winkel (En als we dat nu nog niet zijn is het onze ambitie om dit te worden) Jawel. Een winkel van en door gedreven vakmensen die zelf ook dagelijks met kaasmaken bezig zijn. Want als we jullie bestellingen niet klaarmaken, geven we opleiding, workshops, schrijven we een boek over kaasmaken of stomen we onze nieuwe generatie kaasmeesters klaar. We zijn niet de zoveelste webshop, maar willen je bijstaan met raad en daad. Want een tevreden klant, die komt terug. Contacteer ons dus gerust bij een specifiek kaasprobleem.
Groenstraat 106, b301, 3001, Heverlee, België

Antwoord van Milk and Magic
Mooi aanbod, zachte prijzen, steeds goed verpakt en vlot geleverd+ steeds bereikbaar met deskundige uitleg.

Antwoord van Milk and Magic
Duidelijke website , goede producten , en een prima service .
Snelle levering .
Een aanrader

Antwoord van Milk and Magic
Er was een klein probleempje met versturen maar op mijn vraag kwam direct een vriendelijk antwoord.
Bestelling was er ook erg snel.

Antwoord van Milk and Magic
Zeer snelle afhandeling, heldere website en altijd goed advies!

Antwoord van Milk and Magic
Fantastische website, alles duidelijk beschreven.
Bestellen, betalen en ik ga het afhalen. Ondertussen geeft Hans je nog wat tips !!!!!!
Zeker doen

Antwoord van Milk and Magic
Als je iets meer wil weten over kaas ben je bij Hans aan het juiste adres. Hij praat maar door en na 5 uur heeft hij nog maar een klein beetje verteld wat hij van kaas af weet. Pas op !! je krijgt wel een kaasje mee, maar dat moet nog 4 weken rijpen. En dus heb je er nog 4 weken werk/plezier mee. Zeker eens doen !!

Antwoord van Milk and Magic
Hans legt het heel uitgebreid en duidelijk uit hoe je verschillende soorten kazen moet maken.
Ik was aangenaam onder de indruk van mijn eerste workshop. Ook het proeven van de degustatie was netjes verzorgd en zeker voldoende.
Deze week volg ik de vervolgworkshop waar ik zeker naar uit kijk.
En nu maar hopen dat het bij mij thuis ook verder zal lukken om de kaasjes te voeden.
Veerle

Antwoord van Milk and Magic
Hans loodst je moeiteloos doorheen het kaasmaaklandschap en voordat je het doorhebt, sta je zelf al te dromen van een nog grotere ketel en alweer nieuwe culturen en kazen! De aanstekelijkheid, vakkunde en passie worden helemaal compleet gemaakt door de webwinkel waardoor je meteen aan de slag kunt. Een fantastische nieuwe passie was snel geboren! De workshops zijn aanraders om met vrienden te volgen of misschien als team building?

Antwoord van Milk and Magic
Via de eerste twee cursussen mocht ik een vakkundige inleiding in de wereld van het kaasmaken ervaren. Ondertussen ben ik ook thuis aan de slag en via de vrijwel complete webshop aan het juiste materiaal geraakt. Altijd correcte, eersteklas service. Zeer aan te raden!!!!

Antwoord van Milk and Magic
Vol vertrouwen hebben we ons gewaagd aan de vervolgopleiding. We kregen al doende inzicht in het maakproces van Gouda, camembert, rood bacteriekaas ea. Duidelijk en begeesterd deelt Hans zijn kennis en zorgt dat iedereen mee is. Smakelijke kaaslunch tijdens het wachten en veel kaas mee naar huis om daar verder op te voeden.
Bart en An

Antwoord van Milk and Magic
Snelle en goeie levering. Product is verpakt met een koelelement zodat het goed blijft.