Ik heb ook iets besteld het was er…
Ik heb ook iets besteld het was er binnen 1 week.
Alles klopte maar Alles word gekocht bij Ali Expres of Temu
Dus met andere woorden oplichting!
Daar wil ik geen spullen van hebben.
De zelfmaakideetjes webwinkel met leuke DIY producten en handige gadgets.
Molenmakershoek 64b, 7328JK, Apeldoorn, Nederland
Ik heb ook iets besteld het was er binnen 1 week.
Alles klopte maar Alles word gekocht bij Ali Expres of Temu
Dus met andere woorden oplichting!
Daar wil ik geen spullen van hebben.
eerst maar 1 van 2 bestellingen gekregen, maar netjes binnen een paar dagen opgelost, kortom goede service
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Het artikel werd goedkoper aangeboden dan op andere sites. Maar nooit ontvangen.
Dus een onbetrouwbare site. Niets bestellen via de Jong internet b.v
Na een bestelling van Magische doekjes op 4 mei kreeg ik de melding op 6 mei dat het pakketje is afgeleverd door postnl.
Uiteraard niet correct want we hadden niks ontvangen en hebben het bewijs dat niemand aan de deur is geweest door de RING bel.
Dit netjes gemeld bij zelfmaak ideetjes en kregen als antwoord "Helaas komt dit wekelijks voor met PostNL. Het pakket is dan per ongeluk gescand in de verkeerde wijk, en wordt nog bezorgd. Helaas kan dit nog binnen 8 werkdagen zijn".
Na 8 werkdagen nog steeds niks ontvangen en weer melding gemaakt op 17 mei.
Helaas tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen.
Mijn indruk, waardeloos bedrijf en nooit wat kopen omdat ik na 30 mei nog niks heb ontvangen en reactie van het bedrijf.
Accurate bestel- en verzendbevestiging.
Snelle en correcte levering. Woensdag bestelling geplaatst, en donderdag ontvangen (brievenbuspakketje).
Alleen het artikel zelf was niet helemaal wat ik ervan hoopte, helaas.
Ik heb een kado besteld voor Valentijn. Dit is niet compleet geleverd. Vervolgens heb ik geprobeerd te bellen maar het telefoonnummer is uit de lucht. Vervolgens dezelfde dag nog gemaild en helemaal geen reactie ontvangen. Bedrijf is onbereikbaar. Waardeloze service echt totaal geen aanrader.
Lepeltjes besteld. Bleken uiteindelijk 35% goedkoper bij een andere winkel, maar dat was mijn eigen fout. Krijg ik vervolgens totaal andere lepeltjes, in niks lijkend op wat ik besteld had. Ik moest eerst de andere lepeltjes terug sturen en daarna werden pas de juiste verzonden. Omgekeerde wereld natuurlijk (ik had al betaald) en uiteraard veel te laat om nog te gebruiken als cadeau waarvoor ze bedoeld waren. Koop ontbonden. Ergste nog: niet 1x excuses, maar gewoon de toelichting: zo werken wij. Zelden slechtere service meegemaakt.
2 items besteld online en kreeg maar 1 item opgestuurd. Men heeft op de pakbon handmatig 2 stuks opgeschreven maar sturen maar 1 product op! Klacht ingediend maar niks meer van gehoord. Dus absoluut niet bestellen op deze onbetrouwbare site.
Gipsafdruk besteld, duidelijk instructies en best goed gelukt. Was als kado bedoelt dus gelukkig snelle levering
heden gipsafdruk besteld. In pakket ontbrak het verf wat erbij hoort in de bestelling. Bij bericht naar bedrijf gaven ze aan dat ze zeker wisten dat ze het er wel bij hebben gevoegd zonder vermelding wat de vervolgactie nu wordt.. helaas een gevoel van wellus nietus gevoel hierbij overgehouden voor zoiets kleins. De communicatie in klantvriendelijk is naar mijn mening een verbeterpunt.
Moet wel benoemen dat ik de volgende dag het verf alsnog heb ontvangen. Dus herstel was wel weer snel. Dit moet ook zeker benoemd worden

Antwoord van Zelfmaakideetjes
Gipsafdrukset besteld voor mijn ernstig zieke vader. Eerste keer mislukt terwijl we alles exact deden zoals de gebruiksaanwijzing aangaf. Onze eigen schuld werd er gezegd. Ik betwijfel dat. Toen gevraagd of zij hem wilde komen naken, zelfde woonplaats, wilde ze niet ok snap ik, nieuwe zakken gips en alginaat besteld. Gezien de urgentie zou ik het ophalen toen ze op kantoor was, ineens was ze daar niet meer, toen zou ze het langsbrengen, niemand gezien, toen een mail van een airfryerbedrijfje dat mijn bestelling onderweg was.... (?). Uiteindelijk per post bezorgd vandaag, nu een week later hopen dat het wel gaat lukken (maar ik gebruik niet de meegeleverde emmer want die lijkt mij te breed en daardoor te ondiep voor een goede afdruk). Jammer dar er zo laconiek en ongeïnteresseerd met bepaalde (urgente) situaties wordt omgegaan. Wil je dus een gipsafdruk maken, ga dan even naar bol.com of andere site en niet deze.
UPDATE 21-10
Na een reactie hier en een mail om het goed te maken, wat ik aardig vond, krijg ik vervolgens vandaag een mail dat de stagiair nooit zo aardig had mogen zijn en dat er verder niets wordt gedaan aan de negatieve ervaring. Het verhaal wordt ook nog eens verdraaid en afgekapt. Ik ga dus van 2 sterren naar 1 ster.

Antwoord van Zelfmaakideetjes
Zes dagen geleden een bestelling gedaan. Drie dagen geleden track en trace ontvangen. Pakket is er nog steeds niet, en op me mails wordt niet gereageerd. Hoop dat ik als nog me pakket krijg, en niet ben opgelicht. 😭😱

Antwoord van Zelfmaakideetjes
Geen product mogen ontvangen. Gevraagd hoe het zit is het antwoord: Gaat wel vaker mis met Postnl. Daar heb ik dus niets aan. Eerste en laatste keer daar besteld!!
Inmiddels het product ontvangen. Weet niet of deze review ermee te maken heeft maar dus toch het product alsnog ontvangen.

Antwoord van Zelfmaakideetjes
Goedkope webshop, snel geleverd en prima product. Een aanrader!
Oplichters kijk uit. Nooit wat bestellen. Geld kwijt en je krijgt niks geleverd. Ze zeggen na veel druk, dat ze de webshop hebben verkocht.

Antwoord van Zelfmaakideetjes
Zonnecel lampjes gekocht waarbij allen uitvallen na Max 30 sec. Bedrijf reageert niet op mails en 06 bestaat niet.