Vraag gesteld via email maar nooit antwoord gekregen.
Via een flyer in contact gekomen met Koen. We hebben super snel ons huis verkocht nog voor het einde van het jaar. In het vinden van een ander huis denkt Koen mee en reageert heel snel op mailtjes en... Toon meer
Overweeg jij je huis te verkopen? Maar zie je op tegen makelaarskosten, bezichtigingen, kostbare tijd en onzekerheid? Wij halen dat allemaal voor je weg! Wij kopen zonder voorbehouden en op het moment dat het joú het beste uitkomt! Nu de tijd nog goed is, kan dit het moment zijn om in actie te komen! Wil je besparen op kosten en méér service en controle over je verkoop , neem dan contact op om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Telefoon: 085 - 06 06 027 Email: info@zelfwoonhuisverkopen.nl
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer, Nederland
- 0850606027
- info@zelfwoonhuisverkopen.nl
- zelfwoonhuisverkopen.nl
Vraag gesteld via email maar nooit…
Vraag gesteld via email maar nooit antwoord gekregen.
Woning gekocht via zelfwoonhuisverkopen
Afgelopen jaar een woning aangekocht van een stel die Koen van zelfwoonhuisverkopen hadden benaderd voor hulp bij de verkoop. De informatie die ik had ontvangen bleek zeer nauwkeurig te zijn waardoor we snel een akkoord konden bereiken. Ook hierna was Koen zeer behulpzaam en goed bereikbaar voor allerlei vragen. Kortom, een betrouwbare partij die voor zowel verkopers en kopers een mooie overeenkomst heeft geregeld!
Boy en Koen hebben ons heel erg goed…
Boy en Koen hebben ons heel erg goed geholpen ook al waren er nogal wat hindernissen te overwinnen. Je kunt altijd contact opnemen met ze en krijgt een eerlijk antwoord. Wij zijn heel blij dat we zo ons huis hebben kunnen verkopen en het zelf weer terug kunnen huren.
Enorm geholpen door Koen met het…
Enorm geholpen door Koen met het verkopen van mijn huis , hij was dag en nacht beschikbaar zelfs tijdens zijn vakantie.!
Top service
Koen en Marlous weten wat ze doen en ik heb het contact met hun prima ervaren. Alles word goed uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. Top service!!! In de toekomst zou ik weer contact met hun maken.
Verkopen en terug huren
Helaas moesten wij wegens prive omstandigheden de overwaarde uit ons huis halen en dit kom alleen via verkopen van de woning. Wij wilde niet verhuizen en zijn gaan zoeken naar mogelijkheden van terug huren bij verkoop. Zo zijn wij in contact gekomen met Koen. Het eerste contact was direct vriendelijk, transparant en positief. Koen dacht mee in oplossingen, zonder verplichtingen of druk uit te oefenen en zonder te oordelen. Alles ging in goed overleg. Koen heeft voor ons huis een koper gevonden die openstond om ons de woning terug te laten huren. Echt super fijn! Zo veranderde er voor ons niets, behalve dan dat we op papier huurder werden ipv eigenaar en dat we de overwaarde konden gebruiken voor prive omstandigheden. Alles was snel en correct geregeld. Wij zijn dan ook ontzettend blij met alle hulp van Koen. Zonder hem hadden we het nooit zo geregeld gekregen!
Ik wilde mijn huis snel verkopen
Ik wilde mijn huis snel verkopen, zonder makelaars kosten. Ik heb online naar mogelijkheden gezocht en ben toen bij Koen terecht gekomen. Ik heb mijn woning binnen anderhalf week verkocht voor een mooie prijs, welke wij samen waren overeengekomen, zonder enige kosten te hoeven betalen. Ik ben zeer tevreden hoe alles is gelopen. Als ik weer een woning dien te verkopen in de toekomst zal ik weer aankloppen bij Koen. Hij is tevens een oprecht aardige en vriendelijke man, en in mijn ogen betrouwbaar.
Kundig en professioneel
Marlous en Koen zijn ontzettend kundig en professioneel. Ze kennen de vastgoed markt goed, brengen een potentiële investering goed in kaart middels diverse onderzoeken die ze gedaan hebben en begeleiden je daarnaast zeer professioneel! Absoluut een aanrader om met hun in zee te gaan als je zeker wilt weten dat je met een kundige partij in zee gaat!
Betrouwbaar, integer en efficient
Zijn heel blij en dankbaar voor de betrouwbare, integere en efficiente manier van werken van Koen.
Kunnen deze manier van werken alleen maar aanbevelen. Gods zegen gewenst.
Sandy en Deborah
Zelfwoonhuisverkopen ingeschakeld bij…
Zelfwoonhuisverkopen ingeschakeld bij het verkopen van mijn appartement. Dezelfde avond nog belde Koen om een afspraak te maken en een week later is de koopovereenkomst getekend. Top!
Zelfwoonhuisverkopen is een hele fijne en betrouwbare partij
Zelfwoonhuisverkopen is een hele fijne en betrouwbare partij. De samenwerking met Koen is heel prettig, hij is open, duidelijk en komt zijn afspraken ten alle tijden na. Zeker een aanrader!
Open, kundig en fijn contact
Ik heb erg fijn contact gehad met Koen. Hij heeft mij heel goed geholpen! Je merkt dat hij echt verstand van zaken heeft en helpt je hier heel graag bij. Dit is veel waard!
Koen is heel transparant en open
Koen is heel transparant en open. Snel schakelen en pro actief. Hij denkt mee en houdt zich aan aanspraken. Kortom deal snel gesloten en alle partijen tevreden. Aanrader!
Zeer Transparant en vriendelijk
Heel prettig om mee samen te werken.
Dit is hele goeie aanrader. Hele snelle service en Transparant. Koen en Marloes blijf zo doorgaan.
May God Bless You and your Business.
Eric Nyamekye
Koen en Marloes,
Koen en Marloes,
Hele prettige contactmomenten, helder en duidelijk advies. Fije korte samenwerking ben zeer positief over jullie dienstverlening en hoe we alles hebben afgerond.
SUPER BEDANKT
We zijn met Koen en Marloes in contact gekomen. Binnen een week hadden we ons huis verkocht en door een mooie constructie hoeven we niet eens te verhuizen. Super bedankt voor de fijne en snelle hulp.
super service en een aanrader
Ik leef al 12 jaar in het buitenland en na lang wikken en wegen het besluit genomen om toch maar eens een online waarde bepaling op te vragen en was prettig verrast met de waarde. Koen nam de dag erna direct contact op of ik het ook wilde verkopen en dat gesprek was perfect.
Alle zorgen voor een langdurig verblijf in Nederland om het te regelen waren weg genomen en dus gaf ik hem de opdracht het proberen te verkopen. Zijn verwachting was "binnen 3 dagen, heb ik het waarschijnlijk verkocht" Dit was ook zo, en niet veel later alles via de notaris afgewerkt zonder dat ik in NL hoefde te zijn, of enige kosten had als verkoper.
Al met al een perfecte service en zo het een ieder aanraden die zijn huis wil verkopen.
Groeten vanuit Egypte,
Pim
Super, dikke aanrader!
Vanaf het begin goed contact, Koen is oprecht, eerlijk, doet wat hij zegt, is duidelijk en supersnel. Mijn huis was binnen een week "verkocht" precies op de manier zoals ik zelf in gedachten had. Wat ik ook als zeer handig en prettig heb ervaren, Koen regelt alles notaris, koopcontract etc, werkelijk superfijn met alles wat een verhuizing allemaal met zich meebrengt. Nogmaals hartelijk dank Koen voor het prettige contact, de verkoop van mijn huis, ik wens jou heel veel succes.
Vanaf moment 1 zeer prettig contact met…
Vanaf moment 1 zeer prettig contact met Koen.Goed bedrijf,zeer vakkundig.Ik raad Audacia zeker aan.
Oprecht en eerlijk
Na een fijn en oprecht gesprek aan huis had Koen in een week al diverse potentiele kopers voor mijn appartement. De eerste wilde deze direct kopen en alles was zo geregeld! Geweldige samenwerking, vlot contact, regelt wat er gedaan moet worden en komt woorden na. Zeker een aanrader!