ZenHydra Reviews 9

4,3

ZenHydra is een waterflesmerk dat staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Onze flessen zijn zorgvuldig ontworpen om jouw drankjes tot 24 uur koud en 12 uur warm te houden. Met een focus op actieve levensstijlen en duurzaamheid is de ZenHydra-fles gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan minder gebruik van wegwerpplastic. Dit betekent dat je niet alleen kiest voor een praktische en mooie fles, maar ook voor een duurzame oplossing die de impact op het milieu vermindert. Tevens werken wij samen met Water for Life en doneren €0,50 per verkochte ZenHydra-fles om projecten voor schoon drinkwater wereldwijd te ondersteunen.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Echt een super fijne fles

Echt een super fijne fles! Water blijft ook echt heel koud in de fles, zelfs als deze in de zon heeft gestaan. Ik had m’n fles laten vallen tijdens het sporten, waardoor mn dop kapot was gegaan. Contact opgenomen voor een nieuwe dop, hele snelle reactie en super service! Heel blij mee!👍🏻

17 april 2025

De flessen doen wat ze moeten doen

De flessen doen wat ze moeten doen: ze blijven echt ijskoud. Je kunt er zelfs ijsjes in vervoeren (mama van 3 kids 🥰). De flessen gaan niet snel kapot; als mama vallen flessen nogal vaak als je kinderen ermee rondlopen, maar deze flessen zijn echt super. Het bedrijf zelf reageert snel als je vragen hebt en helpt je waar ze maar kunnen.

17 mei 2025

Goede stevige mooie waterfles

Goede stevige mooie waterfles. Bij mij ging de dop super moeilijk open, dus had ik hem geretourneerd. Hierna nam klantenservice contact met mij op dat de dop juist heel makkelijk open had moeten gaan. Zij hebben mij een andere fles gestuurd en deze ging inderdaad prima!
Ik ben blij met mijn fles! Goeie klantenservice!

9 mei 2025

Goede fles en top service

Eindelijk een hele fijne fles die prettig drinkt vanwege het rietje en een mooi formaat (1ltr). Ik drink nu veel meer water!
De fles kreeg in korte tijd een defect, service met ZenHydra verliep zeer vlot en vriendelijk. De volgende dag heb ik een nieuwe fles mogen ontvangen! Top, dank jullie wel 🙏

21 maart 2025

Super fles!

Echt ontzettend blij met deze fles! Mijn drinken blijft echt langer dan 1 hele dag koud en vooral als ik er ook nog ijsblokjes in doe blijft het mega lang koud. De fles drinkt ook heel lekker, waardoor ik echt dagelijks minimaal 2 flessen leeg drink. Super fles!

20 november 2024

2 drinkflessen gekocht: toppdroduct!

Ik heb recentelijk 2 drinkflessen besteld bij ZenHydra om mee op skivakantie te nemen, en ze waren echt in een woord perfect!

De fles heeft een perfect formaat waardoor deze makkelijk in mijn rugzak mee te nemen was + zowel koude als warme dranken bleven echt goed op temperatuur! Ik heb een dag zelfs de fles gevuld met thee zodat ik boven op de berg warm drinken had, en dit was nog super.

De drinkdoppen die erbij zitten zijn ook van goede kwaliteit; 0 lekkage gehad!

Ik zou deze flessen zeker aanraden!

11 januari 2025

Perfecte drinkbeker voor dagelijks gebruik

Ik gebruik de drinkbeker dagelijks voor mijn water en ook voor de thee of koffie. Hij werkt perfect en beter dan de andere drinkbekers die ik gehad heb, de kwaliteit is zeer goed! Ik heb er nog een paar besteld om als kado te doen!

8 november 2024
Logo ZenHydra

Antwoord van ZenHydra

Beste Sammy,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij dat je tevreden bent met je Zenhydra drinkfles.

We hopen je snel terug te zien.

Team Zenhydra

Water blijft uren lang lekker koud

Water blijft uren lang lekker koud, geweldig drinkfles voor het sporten.

29 oktober 2024
Logo ZenHydra

Antwoord van ZenHydra

Beste Mike,

We hopen je snel terug te zien.

Team Zenhydra