Zoals iedereen hieronder, smerige oplichter. Eerst niks laten horen, order geannuleerd voor ontvangst dus had nooit meer verzonden mogen worden. Toch verzonden vanuit China. Levertijd veel lan... Toon meer

Een Boss joggingbroek besteld voor een belachelijk lage prijs. Domme ik. Na lang wachten ontving ik een merkloze flutbroek met een scheur er in. Na e-mailcontact met Zeta kon ik hem retourneren naar e... Toon meer

Stom, niet van tevoren de reviews gelezen. Broek heren xl besteld, kindermaatje gekregen. Hele lange levertijd, want het blijkt opeens uit China te komen. Wilde dat natuurlijk retour sturen, maar dat... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet bestellen!!

Helaas de recencies niet gelezen van te voren en helaas kloppen ze.
Slechte kwaliteit voor veel te hoge prijzen. Geen antwoord bij vraag retour zending.
Niet bestellen op deze website!!!

6 juni 2024

Een stel vuile oplichters!!!!!

Een stel vuile oplichters!!!!!
Met uitroepteken.
Zwembroek besteld.
Niet ontvangen,geld kwijt!!
Niets bestellen beste mensen!!!!
Zal het delen op Facebook.
Zoveel mogelijk op sociaal media plaatsen,en openbaar!!!
Screenshot van de webshop maken,anders lukt het niet.
Succes.

5 juni 2024

Helaas ben ik er ook ingetrapt

Helaas ben ik er ook ingetrapt, ik heb vergeten te kijken naar deze reviews. Ik heb kleding gekocht van zeer goedkope stoffen die ook niet fijn zitten, als je die kleding terug wil sturen kost dat nog eens € 55,- . retourkosten.
Mensen trap er niet in !!!!!!!!!!

3 juni 2024

Waardeloos Zeta-mode

Waardeloos, dropshipper of chinees bedrijf dat hier verkoopt zonder kvk nummer en zonder btw-nummer. doet net of het een nederlandse onderneming is. geld gaat naar een duitse internetbank, alles volstrekt zich buiten het zichtveld van de overheid (fiscus).
Houdt zich totaal niet aan de wettelijke voorschriften voor een nederlandse onderneming.

22 mei 2024

Ik schrok een beetje..

Ik schrok een beetje nadat ik mijn bestelling had geplaatst op Zeta Mode en daarna de recensies op Trustpilot las. Ik dacht namelijk ook dat het een Nederlands bedrijf was, maar blijkt idd een Chinees bedrijf te zijn. Het adres op de site bleek trouwens niet voorzien van een huisnummer. En het telefoonnummer klopt niet. Maar ondanks dat zijn de bestelde artikelen goed aangekomen en ik ontving voldoende updates mbt de levering. Helaas was alles net een paar maatjes te klein, maar ik kon mijn zoon er wel blij mee maken. Als tip zou ik Zeta meegeven dat de maattabel naar Europese maten omgezet moet worden. Dan gaat alles goed.

23 mei 2024

Kaffers

Wat ging er mis? Draai de vraag eens om: wat ging er goed? No words needed..hoop dat dit bedrijf snel klapt

18 april 2024

Oplichterij

Had een jas besteld die de volgende dag geleverd zou worden. Volgens de maattabel moest ik maat XL hebben, maar die bleek veel te klein. Bovendien duurde het 10 dagen voor ik 'm kreeg. Retourlabel aangevraagd, blijkt dat het terugsturen €55,00 kost en dat voor een jas van €49,95. Meerdere malen gemaild en uiteindelijk 25% teruggekregen op mijn rekening. Wees dus gewaarschuwd: KOOP HIER NIET!!!

27 mei 2024

Chinese retailer! Is volkomen fake!!

Chinese retailer!! Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf met adres in Woerden. Daar zitten ze totaal niet. is volkomen fake.
Na vele weken wachten wordt er uiteindelijk iets opgestuurd dat van erg slechte kwaliteit is en totaal niet past: gemaakt voor dwergen. Als je het retour wil zenden dan moet het naar China voor enorme kosten!

Niet doen!!!

14 april 2024

Oplichters!

Wat voel ik me bekocht!
Ik ben er gewoon ingetrapt.
2 broekjes besteld waarvan de kwaliteit behoorlijk tegenvalt. Retourneren kan maar naar Azië voor minimaal 22 euro met het risico dat het niet aankomt uiteraard of mss wel niet binnen de gestelde tijd. Intussen dezelfde broekjes tegen gekomen op Ali express voor minder dan 10 euro. Precies wat ze waard zijn. Hier halen zr ze ook vandaag wsl en daarom duurt de levering ook minimaal een week. Wat een nepperij. Inmiddels gezien dat 99 procent van de recensies slecht zijn en mijn bevindingen bevestigen.
De site zo aangekleed zodat het een gerenommeerde zaak lijkt in Woerden. Tuurlijk had ik van te voren het retourbeleid kunnen checken maar je gaat hier toch niet van uit? Om zo je winst te moeten maken echt niet ok….
Ik ga hier een zaak van maken via mijn rechtsbijstandverzekering voor oplichting.

28 mei 2024

Slechte kwaliteit (chinese rotzooi) & maatvoering klopt niet.

Een blazer besteld in large die volgens Nederlandse begrippen meer een XS zou zijn en die dus totaal niet paste, uit coulance een nieuwe kunnen bestellen tegen een zeer gereduceerde prijs nu in XXL uitvoering.
Bij ontvangst is deze variant nog kleiner dan de eerder geleverde L. Ook is het van een zeer slechte kwaliteit, Chinese troep!
Retoursturen kost meer dan de twee producten bij elkaar helaas. Gevalletje; hupsa de container in!

Oplichting!

Klanten worden opgelicht door dit bedrijf!
Slechte kwaliteit, maten kloppen niet etc.
Retour beleid is ongelooflijk slecht.

28 mei 2024

Hun adres bevat geen huisnummer

Hun adres bevat geen huisnummer. Dat had bij mij een belletje moeten doen rinkelen. Helaas ben ik (dom, dom) voor de leuke plaatjes gegaan. Looks is deceiving, zeker bij Zeta. Belofte was om het snel te verzenden. Duurde ruim een maand voordat de spullen binnen waren. Kleren blijken bij aankomst goedkope troep, kan het niet anders noemen. Veel te groot en vervaardigd van rare zweterige nepstof. En iets van een service of een reactie? Vergeet het maar. Oplichters.
Dan denk ik: ik heb leergeld betaald. Ik neem mijn verlies. En deze figuren lopen op een dag vanzelf tegen een muur.

1 mei 2024

Klopt allemaal wat andere benadeelden…

Ze zitten helemaal niet in Woerden, alle troep komt uit China 😫Klopt allemaal wat andere benadeelden hebben gemeld. Terugsturen van bestelling kost ca 55 euro. De 3 truien waren nog geen 10 euro waard, hiervoor 119,00 betaald
Ze liggen nu in kledingcontainer
Men bood 15% aan uiteindelijk 25% toegezegd gekregen. Toegezegd dus nog niets ontvangen
Als je toch op deze manier je geld wil verdienen, dat dit soort pleps zichzelf nog recht in de spiegel kunnen aankijken, onbegrijpelijk.
Je bent dan toch gewoon crimineel bezig
Maar ik denk toch dat ze ten val gebracht gaan worden. Hopelijk worden deze reviews zoveel mogelijk gedeeld met anderen

26 mei 2024

Geen retour mogelijk.

Zomer jas besteld. Maat groter besteld, maar bleek toch veel te klein. Zeta mode was telefonisch niet bereikbaar en via mail 1 reactie, maar geen actie om product te kunnen retourneren. Geen zaken meer mee doen zou ik zeggen.

10 mei 2024

Broek besteld

Broek besteld. Kwam na 4 weken en zag er compleet anders uit dan de bestelde. Retour etiket aangevraagd. Moeilijk konden wel andere broek uitzoeken voor 9.99 euro!
Wilden we niet. We wilden alleen retouretiket! Dit uiteindelijk wel gekregen. Konden het opsturen naar adres in China via DHL. Naar dichtstbijzijnde DHL punt gegaan. Konden het niet verwerken. Moesten naar een groter DHL punt in Leeuwarden. Kosten zouden waarschijnlijk de pan uitrijzen. Nog geprobeerd bij post nl punt. Dan kwamen de kosten op 31.00 euro. Belachelijk. Mail naar Zeta gestuurd dat we het in Nederland retour wilden zenden. Geen enkele reactie gekregen. Vandaar deze review. DOE GEEN ZAKEN MET ZETA! WAARDELOOS!

25 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?