2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Slechtste bedrijf ooit!! NIET BESTELLEN!

Op 11 januari een bestelling geplaatst via de website van: 4x ZINIQ™ L-Methylfolaat en 1x ZINIQ+ MethylFocus. Deze bestelling is op 26 januari bezorgd.
Bij het uitpakken van het pakket bleek, dat hierbij niet de bestelde producten geleverd waren.
Het geleverde betrof 5 dezelfde flesjes, waarvan de inhoud niet overeenkomt met de informatie op de site. Daarnaast zit er volgens jullie site verschil tussen de L-Methylfolaat (kids) en MethylFocus (volwassenen).
De kids-versie zou sinaasappelsmaak hebben en de volwassenen smaakloos. Het geleverde product heeft bessensmaak.
In het geleverde product zit 2 fl.Oz (120 doseringen), terwijl er volgens jullie site 30 ml (60 doseringen) in zou zitten.
Er zit vitamine B12 in het geleverde product, terwijl dat er volgens jullie site niet in zou zitten.
Er zit veel meer L-Methylfolate in een dosis van het geleverd, dan op jullie site vermeld.

Op 30 januari is een vervangende zending opgestuurd. Deze is op 7 februari bezorgd. Hierin was slechts één flesje geleverd. Vermoedelijk zou dit het vervangende product van de MethylFocus moeten zijn, maar is nog geen vervangend product van de 4x L-Methylfolaat ontvangen. Het ontvangen flesje betrof daarnaast hetzelfde merk/type als eerder ontvangen (waarvoor deze zending vervangend zou zijn).

Klantenservice geeft aan, dat het geleverde product hetzelfde zou zijn, als het bestelde product, maar dat is dus niet het geval. Hiervan heb ik ook het nodige bewijs aangeleverd, middels foto's en verschillenoverzicht.

Tot op heden heb ik al mijn bestelde producten dus nog steeds niet ontvangen.

Aanspraak maken op de laatste zin uit artikel 6 van hun algemene voorwaarden ("tenzij er sprake is van een fout of beschadigd product bij levering") is niet mogelijk.

Een klacht conform artikel 10 is ingediend, maar tot op heden nog geen reactie op ontvangen.

11 februari 2026

Onduidelijkheid en niet luisteren naar wens van client

Onderwerp
Herhaald verzoek tot terugbetaling en aankondiging van het starten van een formele klacht
Geachte mevrouw niccole
In mijn eerdere correspondentie heb ik u duidelijk en schriftelijk verzocht om het door mij betaalde bedrag terug te storten, aangezien het product door de zeer lange levertijd voor mij geen enkel nut meer heeft. Helaas moet ik vaststellen dat uw reacties geen rekening houden met mijn uitdrukkelijke verzoek en dat u desondanks blijft aandringen op verzending van de bestelling.
Deze voortdurende onverschilligheid ten aanzien van mijn verzoek heeft bij mij aanzienlijke ontevredenheid en emotionele stress veroorzaakt. Ik acht het daarom noodzakelijk u te informeren dat ik, tegen mijn eigen wens in, wegens het uitblijven van adequate medewerking van uw kant, vandaag ben gestart met de formele klachtenprocedure. U zult hierover uiteraard verder op de hoogte worden gehouden.
Ik hoop oprecht dat het mogelijk zal zijn deze kwestie alsnog op een professionele manier op te lossen door middel van terugbetaling, voordat dit traject verder wordt voortgezet.

5 december 2025

Dropship en geen levering

Bestelling gedaan op 30 dec maar nog niks ontvangen. Lees dat dit vaker voorkomt en het gedropshipt wordt ipv Nederlands fabricaat zoals geclaimd op de website. Vind dat nogal kwalijk omdat het aangeraden wordt voor kinderen en je geen idee hebt wat voor wet en regelgeving er nu op dat product zit. Als het toch binnenkomt, gooi ik het weg of stuur ik het retour met verzoek van terugbetaling.

19 januari 2026

Pure horror. Niet correct en oplichting.

Ik bestelde de druppels voor mijn kind op 17/12/25, de levertijd duurde heel lang (op zich niet vreemd rond de feestdagen) waardoor ik de tracking regelmatig ging bekijken. Daar zag ik de landcode van China vermeld staan, wat bij mij alarmbelletjes deed afgaan. Een Nederlands bedrijf dat gezondheidsproducten laat produceren in China…

Ik contacteerde de klantendienst hierover en werd uitgebreid verteld dat de tracking via internationale warehouses slechts een logistiek traject was.
8/1/26 kreeg ik mijn pakket eindelijk aan. Een bubbelverpakking met daarin de kartonnen doosjes met flesjes in. Karton gedeukt, en nergens vermelding van het merk Ziniq op de verpakking. Alsook niet in het Nederlands zoals getoond op de website. Ik volgde op de website de retour instructies naar een bepaald e-mailadres, maar dit bericht kwam onmiddellijk als onbestelbaar terug.
Dus schreef ik opnieuw het eerste e-mailadres waar ik contact mee had, ik vermelde dat ik een retour wou aanmelden. Desondanks kreeg ik de vraag terug waarmee ze me konden helpen.
Dan kreeg ik antwoord dat ik de reden van retour moest vermelden en ze me dan pas de retour instructies zouden bezorgen. Zo gedaan.
Ik kreeg een antwoord dat ze me aanboden om 10% terug te betalen. Waarop ik weer zei dat ik retour wil aanmelden. Het antwoord was als volgt dat de retour moet gebeuren naar een warehouse in Azië en de kosten voor mezelf zijn, en dat ik in een volgend bericht pas de retour instructies ging ontvangen. Ik ontving geen mail met retour instructies.
Toen ik mailde dat ik er helemaal klaar mee ben kreeg ik op het antwoord dat ik twee opties heb: 10% terugbetaling of retour op eigen kosten naar Azië en als ik deze zou bevestigen (wat ik al meermaals deed) een mail met retourinstructies zou krijgen. Ze bleven dezelfde zinnetjes als “we gaan dit snel en correct afhandelen, bedankt voor je geduld” gebruiken.
Ik stuurde voor de zoveelste maal dat ik retour wil aanmelden en het product niet wens te houden. Geloof het of niet maar het antwoord daarop was dat ik de reden van retour eerst moest opgeven. Wat ik al gedaan had.
Ik heb de indruk dat ze je aan het lijntje houden tot de retour datum verstreken is, want na mijn zoveelste repliek met het antwoord op hun herhaaldelijk vraag kreeg ik weer antwoord dat ik de retour op eigen kosten is en of ik hiermee wil doorgaan en dan pas een volgende mail met retour adres en instructies krijg. Deze heb ik vandaag nog steeds niet gekregen.

Dit bedrijf is absoluut niet correct en geloofwaardig. Het zaakje stinkt.

17 december 2025

Niet bestellen!

Zie ook de feedback van mij onderwerp 'ziniq' er zijn meerdere titels hierover in gebruik.
Imdit is dropshipping en geen eerlijke producten.

19 januari 2026

Het klopt niet, komt uit China en levering is niet compleet

Helaas ontving ik het pas na bijna 4 weken. Daarnaast zijn alle extra's nog steeds niet geleverd. En bleek alles uit China te komen, waardoor het er dus ook zo lang over heeft gedaan. Niet uit Nederland zoals overal beschreven staat. De klantenservice reageert maar doet vervolgens niets met de klachten. En de beloofde extra's worden gewoon niet geleverd.

12 december 2025

NIET KOPEN

NIET KOPEN

Bestelling nooit aangekomen! Klantendienst geeft reactie dat ze onderweg zijn wat niet het geval is. Zijn al veel te laat weigeren ook terug betaling. Terwijl op hun site staat niet tevreden geld terug.

16 januari 2026

Niet kopen! Chinese dropshipper

Ziniq levert zogezegd natuurlijke methylfolaat druppels voor kinderen. Na bestelling blijken ze vitaminedruppels te verzenden via een Chinese dropshipper. Heb overigens na een week nog niets ontvangen. Het e-mailadres op hun website is buiten gebruik. Niet kopen hier dus!

8 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?