Het is jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Je betaalt keurig maar ontvangt niets. Na herhaalde mails, blijkt uiteindelijk dat het e-mailadres niet meer bestaat. Jammer, weg geld.
Je kan beter je geld steken in een kauwgum bollenautomaat dan heb je kans op een betere kwaliteit. Pure rommel. Ring 3 x aangehad en al steentjes uitgevallen. Oorbellen 2 x aangehad en het pinnetje al... Toon meer
Van de week een bestelling gedaan van 5 sieraden. Ik ontving mijn pakketje met prachtige verpakking en de diamanten glinsteren heel erg mooi in ieder licht. Ik heb de ringen en armband gedragen en k... Toon meer
Tja, geen ster is nog teveel. Inmiddels ons geld via creditcard verzekering terug ontvangen. Aangifte van oplichting ligt bij de politie. Jullie zien steeds dezelfde reacties van dit bedrijf op een ne... Toon meer
On a mission to change the wedding- & engagement jewelry market by offering high quality & conflict free jewelry for a fraction of the price
Verenigd Koninkrijk
- support@zoenicole.nl
- zoenicoleboutique.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aliexpress materiaal + slechte service
Aliexpress materiaal. Zit ook totaal niet lekker daarom ervoor gekozen om het te retourneren. Pakket is blijkbaar kwijtgeraakt door PostNL (heel toevallig..) en krijg geen cent terug. Dit is hoe er wordt omgegaan met klanten.

AliExpress kwaliteit
Duidelijk dat deze sieraden uit China komen. Hoe nep ze er uit zien, hoe ze zitten om je vinger. Duidelijk troep.
Edit: retour hebben ze netjes afgehandeld. Koste voor de retour verzending zijn wel voor rekening koper, dus uiteindelijk was ik er alsnog €8 voor kwijt..

Oplichterij
Ook ik ben hier in getrapt. Ik heb voor 150 euro besteld. Het komt uit China en niet USA, staat nog op de verpakking. Heel slecht ingepakt. Mensen doe dit niet dit is oplichterij . Ik heb zojuist de zelfde producten gevonden van ALI EXPRES voor maar 3 euro? Dit is een SCAM!

Antwoord van Zoe Nicole
Blij met deze mooie ring
Heb een ring besteld, na enkele weken ontvangen, helaas te klein, dus retour gestuurd en om een grotere gevraagd. Na enkele weken kreeg ik de grotere maat geleverd. Ben er blij mee.

Antwoord van Zoe Nicole
leuke ring voor een kleine prijs
ring te groot besteld ziet er wel leuk uit maar geen 200 euro waard maar voor deze prijs wel leuke ring, oorbellen jeuken maar ben allergisch maar het is keurig opgelost door de webshop :)

🤩 WoW
Echt prachtig en 🔝 kwaliteit alleen maar lovende woorden. Zoooo blij met mijn aankoop!

Antwoord van Zoe Nicole
Super mooie ring en gratis oorbellen.

Antwoord van Zoe Nicole
Ik heb dit voor mijn dochter gekocht en…
Ik heb dit voor mijn dochter gekocht en ze barstte gewoon in tranen uit omdat ze er zo blij mee was

Antwoord van Zoe Nicole
De manier van adverteren door deze…
De manier van adverteren door deze verkoper is misleidend. Er is absoluut geen sprake van dure ringen die weg gaan voor een klein prijsje door opheffing. Er is sprake van dropshipping. Het bedrijf bestaat ook pas net. De ringen die ik gekregen heb kwamen uit China.
Ondanks dat er sprake is van dropshipping, is het wel mogelijk om alles retour te sturen (je moet retour en verzendkosten wel zelf betalen). Het retour is verder netjes afgehandeld. Daarom krijgen ze nog 3 sterren.

Antwoord van Zoe Nicole
Ik kan niet geloven dat ik deze ring +…
Ik kan niet geloven dat ik deze ring + gratis oorbellen heb gekregen voor deze prijs. Wat een koopje

Antwoord van Zoe Nicole
Snel verzonden en verpakt in een mooi…
Snel verzonden en verpakt in een mooi doos. Super blij mee

KAPOTTE RING UIT CHINA
KAPOTTE RING UIT CHINA
SLECHT!!!!!!!!!

Antwoord van Zoe Nicole
Ik ben echt zwaar teleurgesteld
Ik ben echt zwaar teleurgesteld.
Ik kwam op facebook ene advertentie tegen van deze zaak. Zij zouden de zaak stopzetten er hierdoor een mooie korting geven + GRATIS oorbellen !
En dan ook nog eens in 925 ziver.
Ik werd dus verlijd tot deze mooie korting.
HELAAS: Dropshipping uit China. Het pakketje kwam aan in een standaard AliExpress pakketje rechtstreeks verzonden vanuit China.
925 stempel niet volledig doorgedrukt.
Daarnaast was de ring nog te klein. Toch had ik deze nagemeten met een speciale maatpas op mijn trouwring.
Ik besloot deze te retourneren verzendkosten uiteraard voor mijn rekening (€ 7,00).
Hierna moest ik toch nog de verzendkosten van € 4,95 op het pakket die "zij" verstuurden betalen.
Tegenwoordig is de verzending vanuit China gratis. Dus Zoe Nicole heeft hier alsnog geld op gewonnen.
Het kost me uiteindelijk 11,95 zonder iets in handen te hebben. Maar ik bestel deze dan maar zelf in China en ben alsnog een pak goedkoper af dan de € 34,89. Daarnaast zal Zoe Nicole de deuren toch niet sluiten maar adverteren zij hier wel nog steeds mee.

Nooit bestellen!
Nooit bestellen!
Ik schrijf normaal gesproken nooit ergens een review, maar wilde nu toch even mijn vervelende ervaring delen: Ik had 4 ringen besteld. 2 weken op moeten wachten, vervolgens krijg ik het binnen in een wit envelopje. Alle dozen waren uiteraard ingedeukt. Ik maak ze open: 1 ring was niet eens rond. Totaal misvormd. Degene die de ‘ring’ in t doosje gestopt had die heeft geen seconde gekeken.
Bij een andere ring, lagen er in het doosje 3 losse steentjes en op de ring zelf ontbrak 1 steen.
En bij een derde ring zouden gratis oorbellen zitten en die zaten er niet bij.
Nou ik dus mailen met ze. In het begin leek het goed te gaan. Ze wilden foto’s ervan. Ik heb ze alles gestuurd, toen (ongeveer 1 week later) kreeg ik een mail met wat vervelend voor je dat er een steen ontbrak stuur de ringen retour. RETOURKOSTEN zijn voor de klant!!! Dus boven alles willen ze dat ik ook nog retourkosten betaal. Dit is te absurd. Ik ga hier in ieder geval niet meer bestellen.

Antwoord van Zoe Nicole
Vandaag mijn Christina engament ring…
Vandaag mijn Christina engagement ring met tennis armband ontvangen. Ik ben er super blij mee want wat zijn ze mooi! Bij kunst en kaarslicht schittert het je tegemoet. Echt hele mooie kwaliteit. Een aanrader!
Set