Zoe Nicole Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Het is jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Je betaalt keurig maar ontvangt niets. Na herhaalde mails, blijkt uiteindelijk dat het e-mailadres niet meer bestaat. Jammer, weg geld.

Je kan beter je geld steken in een kauwgum bollenautomaat dan heb je kans op een betere kwaliteit. Pure rommel. Ring 3 x aangehad en al steentjes uitgevallen. Oorbellen 2 x aangehad en het pinnetje al... Toon meer

Van de week een bestelling gedaan van 5 sieraden. Ik ontving mijn pakketje met prachtige verpakking en de diamanten glinsteren heel erg mooi in ieder licht. Ik heb de ringen en armband gedragen en k... Toon meer

On a mission to change the wedding- & engagement jewelry market by offering high quality & conflict free jewelry for a fraction of the price

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De juwelen zijn aangekomen binnen de…

De juwelen zijn aangekomen binnen de afgesproken levertermijn en zijn gewoon prachtig !!! Zeker een aanrader

30 augustus 2022

Antwoord van Zoe Nicole

Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent en bedankt voor je review. Nog heel veel plezier ermee

Team Zoe Nicole

Prachtige ring gekregen en hij is echt…

Prachtige ring gekregen en hij is echt prachtig, toch nog sneller dan verwacht want ik dacht dat het te mooi om waar te zijn was. Kan iedere vrouw deze sieraden aanbevelen.

14 september 2022

Team Zoe Nicole

Deze ring is prachtig zit perfect,zeer…

Deze ring is prachtig zit perfect,zeer tevreden mee blij dat ik deze heb gekocht. Al heel veel complimenten gekregen van mensen. Top! En snel geleverd

12 september 2022

opheffingsuitverkoop…? Echt niet!

Doen alsof ze opheffingsuitverkoop hebben met enorme kortingen. Daardoor sieraden goedkoper, maar kwaliteit sluit niet aan bij originele prijs. Krijg het gevoel dat er goedkoop een bestelling wordt doorgezet naar een discount sieradentroep verkoper in het buitenland. Zonde van het geld.

2 september 2022

Antwoord van Zoe Nicole

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de sieraden. Wij willen graag uw bestelling controleren, zou u ons uw naam en ordernummer kunnen sturen? Dan kijken we graag met je mee.

Aangepaste review van 1 ster naar 4 sterren

Review en beoordeling aangepast van 1 ster naar 4 sterren, ook dit mag zeker meegedeeld worden als er nadien een gevolg wordt gegeven aan je reactie.

Ondertussen hebben ze gereageerd op de mail, order werd geannuleerd en het bedrag is terug gestort.

Eerste ervaring;
Reageren niet op een mail als je een de bestelling annuleert. Terwijl de mail binnen de correcte tijdsduur en volgens hun beschreven policy is verzonden. Je krijgt geen reactie van hun, enkel een
Standaardmail terug. Daarna ontvang je dat de bestelling alsnog verstuurd is. Melden dat ze in opheffing zijn maar blijven alsnog mails met kortingvouchers sturen.

20 augustus 2022

Antwoord van Zoe Nicole

Beste Anneke, het spijt ons te horen dat u problemen heeft gehad met uw bestelling. Wij helpen u graag verder. Zou je ons kunnen mailen? We willen het graag weer goedmaken.

Pas op voor dit bedrijf!!!

Tja, geen ster is nog teveel. Inmiddels ons geld via creditcard verzekering terug ontvangen. Aangifte van oplichting ligt bij de politie. Jullie zien steeds dezelfde reacties van dit bedrijf op een negatieve review. Men vraagt steeds om opnieuw naam en bestelnummer te geven, terwijl we al een aantal mails hebben gestuurd waarop nooit gereageerd is. Mensen ga niet met dit bedrijf in zee, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

9 augustus 2022

Antwoord van Zoe Nicole

Het spijt ons te horen dat u een probleem had met uw terugbetaling. We controleren het graag, als u ons uw ordernummer en naam kunt bezorgen aan: support@zoenicole.nl

Reviews in alle talen tonen. (80 reviews)