Antwoord van Zolemba BE
Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.
Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.
Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.
Op Zolemba.be vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.
Nijverheidsstraat 16, 7482 GZ, Haaksbergen, Nederland

Antwoord van Zolemba BE
Levertijd is veel langer als op de website beloofd wordt

Antwoord van Zolemba BE
Ik bestelde stickers voor een bepaald type printer. Een hele vriendelijke man belde me op om te vragen of hij de bestelling mocht wijzigen gezien de stickers niet compatibel gingen zijn met de printer. De stickers zijn perfect en goede kwaliteit.

Antwoord van Zolemba BE
Telkens een correcte en snelle levering van mijn bestellingen.

Antwoord van Zolemba BE
Kan niet op het juiste leveringsadres worden geplaatst.
gelieve dit te verbeteren in de toekomst a.u.b.
Uitstekende begeleiding, directe notities en soepele herbestelling na 6 maanden. Top service en snelle levering.

Antwoord van Zolemba BE
Goede service, snel geleverd, ticketten voldoen aan de verwachting.
Prijs ok

Antwoord van Zolemba BE
Heel vriendelijk bedrijf. Hebben me uit de nood geholpen.
Ik zal kort en bondig zijn...: vlug & goed ; meer zélfs: "perfect".