In tegenstelling tot de negatieve reactie van 19 september, zijn wij juist wel heel tevreden over Zolemba. Na het melden van ons probleem met de etiketten, werd er adequaat gereageerd, er was blijk... Toon meer
Al een aantal jaar zijn wij klant bij Zolemba en nemen wij diverse bedrukte etiketten af. Zolemba biedt voldoende mogelijkheden om al onze etiketgerelateerde behoeften bij hen uit te laten voeren. De... Toon meer
Meedenken en kwaliteit. Tijdens onze label bestellingen lopen we wel eens tegen "uitdagingen" aan. Deze worden met de ondersteuning van het service-team van Zolemba altijd keurig opgepakt. Op die man... Toon meer
Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.
Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.
Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.
Op Zolemba.nl vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.
Nijverheidsstraat 16, 7482 GZ, Haaksbergen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De drukkwaliteit is goed, maar de laatste levering had een zeer sterke en penetrante chemische geur — vermoedelijk van de inkt of de lijm. De geur was zo overheersend dat ik even dacht dat er iets mis was in mijn ruimte.

Antwoord van Zolemba NL
Zoals altijd snelle verwerking, professionele en behulpzame klantenservice, scherpe en snelle controles van labelontwerpen.

Antwoord van Zolemba NL
Normaal gaat het heel snel tussen het geven van de opdracht en dat deze is afgeleverd, bij mij ging het fout bij betaling, het bedrag werd teruggestort op mijn rekening waardoor er geen akkoord was voor de opdracht en ik langer op het drukwerk moest wachten dan was afgesproken.

Antwoord van Zolemba NL
Heel prettige telefonische begeleiding/coaching om de order technisch goed aan te leveren!

Levertijden worden nagekomen.
Ordersyateem ondanks aanpassing nog steeds onvriendelijk en met name eerdere orders slecht vindbaar

Antwoord van Zolemba NL
De site was voorheen makkelijker. Nu bleef alles hangen tijdens het laden. Heb dan gemaild. Klantenservice heeft dat dan wel snel opgelost. Er was toen beloofd dat etiketten versneld gedrukt zouden worden zodat de deadline van mijn project niet in gevaar kwam. Tot op heden bijna 2 weken later nog steeds geen etiket. Er was wel een sluiting tussen kerst en nieuw dus ik weet niet waar ik nu mijn bestelling ga kunnen recupereren.

Antwoord van Zolemba NL
Duidelijk inzicht online over de status van de opdracht en de drukproeven. De rollen stickers die geleverd zijn zijn wel wat verschillend qua omvang/aantal stickers per rol. De achtergrond hiervan is mij niet geheel duidelijk.

Antwoord van Zolemba NL
Bij m'n vragen over de stand van de etiketten op de rol ben ik uitermate goed begeleid door de mensen van Zolemba!