Ongelooflijk slechte service! Blijf hier weg! Heb op 29/3 10 stoelen besteld en vooraf betaald. Deze gingen binnen de week opgehaald kunnen worden. Na een week mogen we idd onze bestelling ophalen.... Toon meer
Aangename mannen die kwamen helpen bij de levering van 8 stoelen. Aangeboden om zelf hulp aan te bieden maar deze 2 werkmannen hebben alle hulp op zich genomen om alles mooi binnen te zetten waarbij i... Toon meer
Graag schrijf ik deze review omdat ik het oneens ben met de negatieve reviews, en ik vind dat positieve ervaringen ook meegedeeld mogen worden. Ik kan de winkel in Tongeren alleen maar aanbevelen. Een... Toon meer
Anas en Youssef hebben de meubels met heel veel zorg gebracht. Ze hebben tijdig verwittig wanneer ze zouden komen en mij op de hoogte gehouden als het uur veranderde. Ze hebben de meubels met zorg tot... Toon meer
- #12 van de 29 beste bedrijven in Meubelwinkel
- #5 van de 6 beste bedrijven in Tuinmeubilairwinkel
- #5 van de 8 beste bedrijven in Woonkamermeubilairwinkel
- #4 van de 11 beste bedrijven in Tuinmeubelwinkel
- #3 van de 5 beste bedrijven in Zitbankenwinkel
Nous Désignons, développons et distribuons des Articles de Mobilier de la maison et de la décoration, Fondé dans une affaire familiale, Zoli99 Est une marque Belge qui s’adresse aux particuliers et aux professionnels dont l’hotellerie Également avec les architectes d’intérieurs, Home Staging et les entreprises spécialisé dans l’aménagement des Restaurants et Horeca. Avec notre expansion fulgurante des 5 Dernières années, la réussite est internationale avec un développement de la marque sur plusieurs marchés internationaux sans oublier nos devises tel que garder un bon rapport qualité/prix et le support markéting pour accompagner nos clients,
Boulevard Industriel 9, 1070, Anderlecht, België
- zoli99.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Onaangekondigde stopzetting filiaal Oostende…
Ik was een heel tevreden klant van Zoli99.
Mijn zoektocht naar nieuwe stoelen wou ik dan ook starten bij de vestiging in Oostende.
Groot was mijn verbazing dat het filiaal niet meer open was.Ik was er nochtans kortelings geweest.
Op de ramen van het pand nergens geen verwijzing die wijst op een stopzetting, klanten in het bestand werden niet verwittigd.
Een spijtige zaak,die van weinig klantvriendelijkheid getuigt.
Heb in augustus een bureau gekocht dat…
Heb in augustus een bureau gekocht dat we 399€ betaald hebben , bij levering bleek het blad beschadigd te zijn en werd door de leverancier terug meegenomen en we gingen een nieuw blad krijgen, een paar weken gewacht om daarna te horen te krijgen dat het niet meer beschikbaar was en we een terugbetaling zouden krijgen, eind november zijn dan het bureau komen ophalen , we zijn nu eind december en al verschillende malen de klantendienst gecontacteerd en nog niks gezien van mijn geld !!
Nooit meer een aankoop bij deze
Nooit meer een aankoop bij deze. Eind oktober tafel en stoelen gekocht bij hen. Levering zou week nadien zijn. Noppes. Ze stuurde steeds een berichtje dat ze kwamen leveren op een bepaalde datum en dat ik hen ook bevestigde. Maar noppes. Dan maar in contact met die robot van hen, dat ook helemaal noppes opleverde. Dan maar naar die winkel in Oostende getrokken, maar weer noppes ze konden ons niet helpen. Ze stuurde steeds telefonische sms, jes die ik bevestigde. Maar weer noppes. Ze hadden in gesprek of met mail kunnen converseren voor die levering. Maar noppes. Eens na een telefonische sms waar ik op bevestigde kwamen ze met de goederen op 17 december om 1900 hr in de avond. Bijna 2 maanden na aankoop. Nooit meer daar iets aan te kopen. NOPPES.
OPGELET !!!!!!
OPGELET !!!!!!
Zeer teleurstellende en mogelijk illegale praktijken bij Zoli99. Na maanden wachten op onze volledig betaalde zetel ter waarde van €2892,05, werden we op de leverdag zelf geïnformeerd dat het meubelstuk beschadigd was tijdens de opslag. Het bedrijf beloofde een terugbetaling binnen 14 dagen, maar anderhalve maand later hebben we nog steeds niets ontvangen.
In het begin reageerden ze nog op onze berichten, maar hun enige antwoord was steeds 'we wachten op facturatie'. Na een maand en half is dit excuus niet meer geloofwaardig. Het lijkt erop dat ze klanten bewust aan het lijntje houden en het geld niet willen terugbetalen.
Verdere pogingen tot contact via chat blijven nu volledig onbeantwoord en zelfs een aangetekende brief heeft geen effect gehad. Dit gebrek aan communicatie en het niet nakomen van beloftes is niet alleen onacceptabel, maar voelt aan als diefstal. Het vasthouden van betalingen zonder levering of terugbetaling is bovendien illegaal.
Het bedrijf lijkt weinig waarde te hechten aan klantenservice, betrouwbaarheid en zelfs wettelijke verplichtingen. Ik kan Zoli99 absoluut niet aanbevelen aan andere potentiële klanten. Een zeer frustrerende, onprofessionele en mogelijk criminele ervaring van begin tot eind.
Wees gewaarschuwd: dit bedrijf neemt uw geld aan maar levert niet wat beloofd wordt, en lijkt niet van plan te zijn om het geld terug te geven.
Zetel van €499 online gekocht
Zetel van €499 online gekocht. Zou op 5 december in de winkel in Oostende geleverd worden. Toen we hem gingen ophalen, wisten ze van niks in de winkel. De baas werd daar opgebeld, de zetel zou met de volgende levering mee zijn. Opnieuw niks gehoord. Eerst een mail gestuurd, geen antwoord. Gebeld, daar werd ik doorgestuurd naar een mail sturen. Op deze mail kreeg ik wel antwoord, ik werd doorgestuurd naar de chatbot. Mijn mama schreef een slechte review op facebook, deze werd verwijderd. Opnieuw een review geschreven, nu is ze geblokkeerd op facebook en kan ze de pagina van Zoli99 niet meer vinden. Hele slechte klantenservice, echt niet tevreden van. Hopelijk krijg ik binnenkort toch nog mijn zetel of mijn geld terug.
Bij zoli99 een tafel van 3 m gekocht
Bij zoli99 een tafel van 3 m gekocht, deze werd op tijd geleverd maar bij het plaatsen merkten we dat hij heel onstabiel stond. Binnen de termijn van 14 dagen hebben we hiervoor gemaild, maar we kregen ondertussen bijna 14 dagen later geen reactie hierop. Heel ontevreden over de klantenservice na verkoop en ondertussen een onbruikbare tafel van 1089€
Wij kochten 7 stoelen aan bij zoli99…
Wij kochten 7 stoelen aan bij zoli99 Oostende in november 2023. Ze gingen leveren eind december.
verschoven naar eind januari- begin februari 2024. Daarna berichtgeving einde maart 2024: " We kunnen niet leveren.
We hebben de bestelling volledig betaald bij bestelling daar ze toch snel zouden leveren. Dit was dus een GROTE FOUT ! Tot op heden wil men ons geld NIET teruggeven. we zijn nu al 2 december 2024! In de winkel schuift men gewoon ons opzij : enkel kontakt via chatrobot!!! Telefoon klantendienst stuurt U door naar chatrobot! Hier enkel melding " zal vragen aan directie ". Moeten wij dit nu aangeven bij de politie voor diefstal en oplichting?
David en Rafad hebben mij super goed…
David en Rafad hebben mij super goed geholpen, de service die ze geven is zeer vriendelijk en professioneel. Het is een plezier om mijn interieur te mogen ontvangen van deze mensen, zoli heeft een topkwaliteit en service bezorgd.
Voor herhaling vatbaar
Raed en Mike waren 👍
Raed en Mike waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De levering was top 👍
Fijne service
Raed en Mike zijn efficiente en vriendelijke monteurs. Snel en correct.
Geen levering
Ik bestelde een stoel die ik zelf ophaalde in de winkel. Helaas stond deze enorm wankel. Nadat ik hiervan een melding maakte, zou er een nieuw onderstel geleverd worden. (Zelf ophalen was absoluut niet mogelijk). Tot 3 keer toe werd er een leveringsdatum afgesproken, maar er kwam nooit iemand opdagen. Ze houden de klant aan het lijntje met valse beloftes.
Raed en Mike hebben zonet de zetel…
Raed en Mike hebben zonet de zetel geleverd. Vriendelijke, professionele, snelle en vlotte service. Nog mooier in het echt hier in huis dan in de winkel. Dankjewel !
Gianni +rafaat+ Stan vlugge service en…
Gianni +rafaat+ Stan vlugge service en properkes gedaan
Ik bestelde een zetel bij zoli99 te…
Ik bestelde een zetel bij zoli99 te steenokkerzeel. Levering 17/7/2024. S’morgens kreeg ik een sms om te zeggen dat zetels geleverd worden tss 10u en 19 u dus ik stuur mijn man naar containerpark met de oude zetels . Bij thuiskomst van mijn man krijg ik doodleuk een telefoon om te zeggen dat zetel niet geleverd word en dat het nog 1 week ging duren en dit zonder uitleg. Ik zei dat dit niet kon daar wij nu zonder zetel zitten met mijn gezin en wetende dat eigenlijk onze zetel geleverd ging worden op 1/7/2024 maar door verlof uitstel gevraagd. Hun reactie was ja spijtig pas zetel binnen 1 week . Mijn man en ik nemen hiervoor een dag verlof maar geen reactie van hun uit . Een week later weer allebei verlof genomen en dan leveren ze een halve zetel . Sorry zeiden ze onze fout maar jullie gaan terug 1 week moeten wachten voor de andere helft. Daar is niemand te bereiken via telefoon enkel via chat maar die helpen u niet verder en ook geen enkele leidinggevende vast te krijgen. Klantenservice beneden alle pijl . Daar wij dicht bij een Zoli99 wonen ben ik daar bijna elke dag binnengegaan om mijn beklag te doen maar die konden ook niet helpen. Er was 1 iemand die wel begaan was en wat moeite deed maar die kreeg van de klantendienst ook geen verdere uitleg. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt . Mooie winkel maar de service nul .

Houtworm in kast
Ik heb een massieve kast gekocht (serie ASKIM).
In eerste instantie was ik zeer tevreden, zowel van de levering, kwaliteit en esthetiek.
MAAR, na enkele weken merkte ik houtwormen op in de kast. Ik heb dit laten weten aan zoli99 (voor een andere kast of geld terug). Hierbij kreeg ik een negatief antwoord. Ondertussen zijn we een jaar verder, en na meerdere behandelingen zijn de houtwormen nog altijd niet volledig weg..
Ik sta op het punt om een kast van 700€ (+ kosten houtwormbehandeling) gewoon weg te doen!
Zuur geld en zeer ontevreden over de klantenservice!!!
Raed et mike heel goede levering en…
Raed et mike heel goede levering en perfect in orde supervriendelijk alletwee

Antwoord van Zoli99
Omar en mike vriendelijk en zeer vlot!
Omar en mike vriendelijk en zeer vlot!!
Superservice

Antwoord van Zoli99
Rafaat en Mike leverden mijn nieuwe…
Rafaat en Mike leverden mijn nieuwe zetel, opgebeld geweest een klein half uurtje voor aankomst, vlotte levering!

Goede levering door Omar en Stan
Goede levering door Omar en Stan. Vriendelijke gasten. De levering verliep vlot.
Communicatie met klantendienst was minder vlot dan de levering. Uiteindelijk blij met de aankoop van de sofa, na een lange wacht periode.

VRESELIJKE WINKEL
VRESELIJKE WINKEL - AFZETTERS: VERMIJD TEN ALLE KOSTE!
We kochten, 4 maanden geleden, in februari 6 stoelen, één daarvan werd kapot geleverd. Sindsdien, ben ik wekelijks in contact met de klantenservice en heb ik noch een nieuwe stoel, noch mijn geld terug gekregen.
SCHAAMTELIJK HOE ZE HUN KLANTEN BEHANDELEN!