Nadat er een probleem ontstond met onze zonnepanelen die waren geleverd door een andere leverancier (faillissement), heb ik contact opgenomen met Zonnepanelen Noord in Gieten. Zij hebben het pro... Toon meer

hele slechte service, ze waren heel onbeschoft en ze wouden geen vragen beantwoorden. ik moest van hun een e-mail sturen en toen ik vroeg of het ook gewoon via de chat kon werd er gezegd dat ik het mo... Toon meer

En zonnepanelen, én laadpaal voor ev én warmtepomp geïnstalleerd. Deskundig, correct, vriendelijk en behulpzaam. Kortom, veel waardering voor het prima werk dat ze hebben geleverd!

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Airconditioning aannemer
  3. Airconditioningsystemen leverancier
  4. Zonne-energiebedrijf
  5. Zonne-energie aannemer
  6. Leverancier van warmwatersystemen op zonne-energie

Welkom bij Zonnepanelen Noord, we zijn één van de grootste zonnepanelen installateurs van Noord-Nederland. We zijn nu al langer dan 6,5 jaar werkzaam in de zonnepanelen branche en hebben in totaal meer dan 10.000 zonnepanelen systemen geplaatst. We staan bekend om onze totaalservice, waarbij we onze klanten van A tot Z ontzorgen en op voorhand altijd voorzien van een gedegen en eerlijk advies. Hiernaast installeren we zonnepanelen met een hoog Wattpiek vermogen voor het moment op de daken van onze klanten. De installatie wordt uitgevoerd door erkende zonnepanelen installateurs, waardoor u op alle vlakken kwaliteit geleverd krijgt. We zijn een groot bedrijf, die zijn dienst al bewezen heeft, waardoor u bij ons zekerheid heeft betreffende de garantie op uw zonnepanelen systeem. Bij Zonnepanelen Noord bent u verzekerd van een zonnepanelen systeem die is ontworpen om de hoogst haalbare prestaties te behalen. De zonnepanelen met een hoog Wattpiek vermogen, worden gecombineerd de juiste omvormer(s), waardoor u het maximale uit uw investering in zonne-energie haalt. Naast zonnepanelen kunt u ook bij ons terecht voor duurzame oplossingen zoals: energie-efficiënte airco's, (hybride) warmtepompen, laadpalen, thuisaccu's, windturbines en verschillende vormen van isolatie. Hiervoor kunt u terecht bij ons dochterbedrijf ZPN Duurzaam, die net als Zonnepanelen Noord deel uitmaakt van de ZPN Groep

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Te duur

Te duur. Ze kochten Chinese onderdelen en rekenden klanten die het niet wisten een enorme som geld. Later leerde ik hoe ik het zelf kon installeren met 30% van de prijs.

28 november 2024

Eind vorig jaar een hybride…

Eind vorig jaar een hybride warmtepompinstallatie laten plaatsen door ZPN Duurzaam. Vlak voor de kerst dus best we; chaotisch door ziekte en drukte maar uiteindelijk wel in werking gesteld vlak voor het weekend.

Dat weekend bleek dus dat de installatie lekker opstookt elektrisch maar ik ook nog meer gas verbruikte dan met HR ketel dus maandag monteur geweest die de instellingen in de thermostaat heeft aangepast. Na paar dagen kwam ik er wel achter dat de instelling standaard waren en heb ik zelf de stooklijnen e.d. aangepast waardoor ik nu alleen 95% elektrisch stook en 5% gas. (in winterperiode)

Maar de thermostaat geeft pas een signaal aan de installatie dat hij aan moet gaan als de temperatuur minimaal 1 graad lager is dan de gevraagde temperatuur en vice versa ook, ondanks dat de vraagde temperatuur was bereikt bleef de installatie aan en ging pas uit als het bijna 1 graad warmer was dan gevraagde temperatuur.

Gevolg, installatie stook in volle stand en CV water wordt daardoor erg heet waardoor ook na uitschakeling er nog doorwarmd en het 1.2 tot 1.5 graad te warm is geworden.

Dan herhaald zich het proces, CV water is dan volledig afgekoeld dus stookt weer volop.

Ik heb dit meerdere keren aangegeven bij ZPN Duurzaam, waarschijnlijk is de oplossing simpel door een nieuwe thermostaat te plaatsen maar geen respons, er wordt niet meer gereageerd op mijn verzoek contact op te nemen om het probleem op te lossen.

Nu het stookseizoen weer is begonnen heb ik contact met Daikin opgenomen echter verwijzen zij me door uiteraard naar ZPN Duurzaam en die reageert dus gewoon niet.

Ik heb al mijn verduurzaming door ZPN laten doen, van zonnepanelen tot hybride warmtepompinstallatie en warmtepompboiler en bijkomende werkzaamheden dus blijkbaar kunnen ze niets meer aan mijn verdienen.

15 oktober 2025

Duurzaam totaalpakket

Kortom, veel waardering voor het prima werk dat ze hebben geleverd!

24 april 2025

Prettig en deskundig bedrijf

Vanaf eerste vrijblijvend adviesgesprek - installatie - nazorg, steeds snel en vriendelijk geholpen bij aanleg zonnepanelen. Goede prijsverhouding kwaliteit materialen en vriendelijke deskundige installateurs.

3 april 2025

Oplossingsgericht

met Zonnepanelen Noord in Gieten.
Zij hebben het probleem in twee dagen opgelost!
Echte pluspunten zijn communicatie en snelle aanpak van het probleem.
Kortom, een echte aanrader!

9 december 2024

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt, troep opgeruimd en spullen tuin waar de steiger moest staanweer op de plek gezet. Vriendelijk, benaderbaar.

23 augustus 2024

Vandaag panelen geïnstalleerd van…

Vandaag panelen geïnstalleerd van zonnepanelen noord. Van a to z perfect geregeld. Eerste gesprek goed advies gehad en vanwege dit goede gesprek in combinatie met een scherpe prijs met dit bedrijf in zee gegaan. Vandaag alles geïnstalleerd door een bekwame ploeg. Zeer tevreden.

7 augustus 2024
Logo Zonnepanelen Noord

Antwoord van Zonnepanelen Noord

Hallo Alex Linger, bedankt voor deze mooie 5 sterren review. We zijn blij dat onze totaalservice en scherpe prijzen u zijn bevallen. Er komen nog behoorlijk wat zonnige dagen aan, dus we wensen u veel succes met de hoge stroomopbrengsten!

Ik kan niet geloven hoe onprofessioneel dit is

Ik kan niet geloven hoe onprofessioneel en onbeleefd het personeel van ZonnepanelenNoord is! Ik benaderde hen vriendelijk met een paar vragen voor een schoolproject, waarbij ik hen zelfs vertelde dat ik hen als bron zou vermelden. In plaats van beleefd te antwoorden, kreeg ik een onbeschofte reactie van hun klantenservice. Ze waren bot en leken totaal geen interesse te hebben in het beantwoorden van mijn vragen. Het was duidelijk dat ze mijn tijd niet waard vonden en me gewoon wilden afschepen. Als dit de manier is waarop ze potentiële klanten behandelen, dan vraag ik me af hoe ze omgaan met hun daadwerkelijke klanten. Ik zal ZonnepanelenNoord zeker niet aanbevelen aan iemand anders. Verspil je tijd en geld niet aan een bedrijf dat zo'n vreselijke klantenservice biedt.

27 maart 2024