De vele zeer mooie, leerzame en inspirerende artikelen, cursussen e.d maken Zoom.nl en het magazine tot een prachtig naslagwerk.
Goed in fotografie , maar VEEL te VEEL gebaseerd op 1 camera model nl Of Canon /Nikon waarom niet eens iets hebben over bv Ricoh of Pentax nee alles wat je merkt is duidelijk meer Canon Nikon n... Toon meer
Zoom.nl is de grootste fotografiecommunity van Nederland. Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf.
Nijverheidsweg 18, 2031CP, Haarlem, Nederland
- +31235430000
- zoom.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Naslagwerk fotografie
Mooi blad en community online
Mooi blad en community online. Veel bruikbare tips voor beginners én gevorderden. Altijd breed qua onderwerpen en soorten fotografie, voor ieder wat wils. En echt gemaakt door Zoomers, doordat je je eigen foto's terug kunt vinden in het blad, een hele mooie stimulans!
Goed duidelijk fototijdschrift met…
Goed duidelijk fototijdschrift met duidelijke uitleg en mooie foto's.
Als een hobby of een professionele…
Als een hobby of een professionele fotograaf kan je zoveel inspiratie op doen alleen door het bladeren van het magazine. En dan zijn er tips en workshops die voor velen toegankelijk zijn. Meer dan voldoende resource’s om als een fotograaf zelf te ontwikkelen. Ik raad zoom.nl voor alle fotografen in Nederland en Belgie.
Zoom is een leerzaam platform
Zoom is een fantastisch blad cq platform om je fotografische skils te verbreden en verbeteren.
Goede communicatie
Goede presentatie van fotowerk
Goede presentatie van fotowerk, heldere commentaren en brede invulling van fotografie gerelateerde verhalen en adviezen.
Zoom.nl is voor iedereen
Zoom.nl is voor iedereen - heeft platform dat aan iedereen de mogelijkheden biedt zichzelf te ontplooien van beginneling tot sterke fotograaf met eigen persoonlijkheid in zijn foto's
Dank !
Een frisse bron van fotografische inspiratie
Zoom.nl is een inspirerend en toegankelijk fotomagazine dat elke maand opnieuw verrast met heldere uitleg, sterke portfolio’s en praktische tips. Het is dé ideale bron voor fotografen die zowel technisch als creatief willen groeien.
zowel zoom.nl als....
zowel zoom.nl, het tijdschrift en de wegsite, als zoom.academy zijn de perfecte plek voor iedereen die houdt van fotgraferen en foto's. altijd kan je wel iets bijleren,
Hartstikke fijn magazine en community
Hartstikke fijn magazine en community. Wat ik wel mis is de mogelijkheid om een foto te herplaatsen zonder dat je de reacties kwijtraakt. Zoiets als wat Flickr heeft met ‘replace’.
No way dat ik zelf in de instellingen…
No way dat ik zelf in de instellingen heb aangevinkt geen mail te willen ontvangen van zoom.nl met uitzondering van parnerbedrijven. Ik krijg jaren geen mail en opeens allemaal 'aanbiedingen' van zoom academie enz.
Zo fijn en zoveel uitleg dat je niet…
Zo fijn en zoveel uitleg dat je niet wilt missen dank je wel super tevreden.
Omdat ze altijd goede informatie hebben…
Omdat ze altijd goede informatie hebben en mooie foto’s
Een fijn blad
Een fijn blad voor mijn fotopassie. Ik kijk er altijd naar uit als er weer een nieuwe editie op de mat valt.
Kennis duidelijkheid
Kennis duidelijkheid en zeer goede cursussen
Zoom bevat interessante tips.
Zoom bevat interessante tips over fotografie en fotobewerking. Nieuws over nieuwe materialen is ook altijd welgekomen. Wat ik iets minder vind is de prijs van het magazine, ik vind dat dit vrij duur geworden is.
Ik vind hier veel inspiratie en…
Ik vind hier veel inspiratie en informatie
Goed in fotografie
waarom niet eens iets hebben over bv Ricoh of Pentax nee alles wat je merkt is duidelijk meer Canon Nikon net als of er geen ander toestel is