Zooo Nutrition Reviews

4,7

de lekkerste gummybeertjes ooit, ze zijn lekker zacht en hebben veel smaak, een nadeel 😆 ze zijn verslavend lekker 😋 heb ondertussen al 6 zakken op voorraad!

Super klanten service van zooo nutrition. Ik ontving een geplette doos (waarschijnlijk tijdend transport gebeurd ). Na een klacht te schrijven naar zooo nutrition werd ik enorm snel en vriendelijk ben... Toon meer

Iets te veel suiker, maar het smaakt wel lekker, blueberry flavor. Gemakkelijk om in te nemen! Maar er is een suikervrij variant beschikbaar minder suikervrije variant.

Ik ben over het algemeen erg tevreden over dit product. De creatine beertjes zijn echt top en de smaak is heerlijk! Ook heb ik tot nu toe altijd hele goede ervaringen gehad met de klantenservice... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice

Sterk(er) worden, door te snoepen, dit kan bij Zooo Nutrition! Ontdek een lekkerder en makkelijker pad in je fitnessreis met onze 'Beargymmies' (creatine gummybeertjes). Je houdt nou eenmaal dingen makkelijker vol als deze makkelijk, lekker en leuk zijn! Deze innovatieve supplementen zijn dus een gamechanger voor iedereen die zijn sportdoelen wil bereiken zonder in te leveren op smaak en plezier. Onze stijlvolle fitnesskleding, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit, om jouw workout in stijl af te leggen. Bij Zooo Nutrition combineren we dus kwalitatieve fitnessproducten met een leuke draai, waardoor je fitnesservaring niet alleen effectiever, maar belangrijker nog, leuker wordt! Verrijk je sportregime met Zooo Nutrition's unieke aanbod, en ontdek hoe onze 'Beargymmies' en trendy fitnesskleding en supplementen jouw weg naar fysieke kracht, energie en welzijn kunnen transformeren. Nu weet je wat ons bedrijf inhoud. Daarnaast zitten wij op social media zoals: TikTok, Instagram en Facebook , hier delen wij waardevolle inzichten over fitness, supplementen, voeding en natuurlijk creatine. Wij kijken en luisteren naar de mensen die ons volgen, want als 1 iemand een vraag heeft, is de kans groot dat iemand anders deze ook heeft! Wij hopen hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen en/of ondersteunen in zijn of haar fitnessreis! Groeien, doen wij samen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top spul!

Super fijne manier om mijn dagelijkse hoeveelheid creatine binnen te krijgen, makkelijk te bestellen en super snelle levering!

31 januari 2023

Antwoord van Zooo Nutrition

Top, dankjewel Wesley! Geniet ervan!

Ideaal!

Heel erg fijn om creatine op deze manier binnen te krijgen. De beertjes zijn zoet, maar lekker! Daarnaast ook een super snelle levering. Zeker aan te raden!

19 november 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel Wendel! Lekker zoet! :)

Heerlijke gummies

Heerlijke gummies! Lekkere smaak.
Zoveel beter dan poeder.

1 november 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel! Extra zonder poeder haha, geniet van de beertjes!

Beertjes zijn heerlijk

Beertjes zijn heerlijk! Snel en makkelijk besteld!

19 oktober 2022

Top, dankjewel Renee! Tof om te horen

Slaap veel beter!

Ik ben al jaren een hele slechte slaper. Omdat mijn zoon beargymmies gebruikt en hij me vertelde om eens te proeven hoe lekker de gymmies zijn, ben ik me er in gaan verdiepen of het wel veilig is om in te nemen (wantrouwend als ik ben 🙈☺️). Gelukkig is het helemaal veilig dus ik ben het gaan innemen in eerste instantie voor resultaat na sporten. Maarrrrrr..... Laat ik nu als bijkomend voordeel ervaren dat ik een aantal dagen na inname sindsdien goed slaap!!! Ik neem ze nu dagelijks trouw in. Gewoon 3 van die beertjes, meer niet. Maar man oh man, wat een verademing na al die jaren!

14 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Wat tof om te horen na al die tijd! Geniet van de lekkere rustige nachten :)

Blij met mijn beertjes

Bestelling was snel gedaan, erg makelijke website en snel geleverd. Ik vind de beertjes heerlijk van smaak en duidelijke omschrijving van de voedingswaarde. Verpakking ziet er ook tof uit.

13 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel, complimenten over alles worden een beetje verlegen als ons beertje!

Easy gainzzz

Ik had zelf altijd moeite met consistent mijn creatine in te nemen toen ik nog gewoon een potje met “zand” nam. Ik vond het vies en smakeloos. Met de creatine beertjes is dat veel makkelijker ik neem voor mijn training en soms tussen door de beertjes. Nu neem ik het wel consistent!

12 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel! Extra zonder Zand! tof dat je ze nu wel consistent kan nemen, voor maximale resultaat!

Supperrr Lekker!

Echt een super lekkere manier om jouw Creatine binnen te krijgen!

12 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Supperrrr dankjewel! Geniet ervan!

Super goede comi en verveeld niet!!!

uitgeprobeerd en weer een 2e bestelling gedaan. Geeft een soort van naar uitkijk momentje. 5 beertjes als toetje na het avondeten. Super goede combi en verveeld niet!!!

11 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

MMmmm! Klinkt lekker Boy, heel erg bedankt voor de positieve review!

Zooo lekker 😉

Beargymmies werden snel geleverd, de beertjes zijn mega lekker en het is nog functioneel snoepen ook. Echt een aanrader dus!

9 augustus 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Smart Snoepen! Slimmert ;) dankjewel Mitchell!

Zooo top product!

Snelle service, snelle levering voor een top product!
Ik raad iedereen die creatine gebruikt, dit product aan!

11 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel voor de enthousiaste recensie! Een ware genieter zo te horen Joey!

Zoooo goed geleverd en Zoooo lekker van…

Zoooo goed geleverd en Zoooo lekker van smaak en Zoooo lekker om elke dag naar uit te kijken.

Ideale oplossing voor het oplossingsprobleem van Creatine.

Top.

4 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Zoooooooo! Heel erg bedankt Joey en geniet van de beertjes! De oplossing = opgelost in beertjes :)

Aanrader

Het is fantastisch dat je het met zoveel gemak kan in nemen. En ze zijn nog lekker ook!!

10 oktober 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Dankjewel, voor de review Stan! Klinkt bijna verbaasd dat ze lekker zijn ;)

Lekkere gezonde snoepjes!

Aangezien ik een snoeperd ben maar ook tegelijkertijd gezond bezig wil zijn, zijn Beargymmies voor mij een goede uitkomst. Je kan lekker snoepen terwijl je ook nog gezond bezig bent!

De bezorging is snel zodat wanneer je het bestelt, je het zsm in huis hebt!

31 juli 2022

Antwoord van Zooo Nutrition

Smart snoepen!!! Dankjewel Dave!

Reviews in alle talen tonen. (207 reviews)