Tien jaren terug had ik een bank en een fauteuil gekocht bij de Zuiderster . Die fauteuil had een adapter die ik kwijt was geraakt. Overal gezocht, maar nergens kunnen vinden. Ik heb toen de Zu... Toon meer
Onze 2 bestelde fauteuils zijn gisteren goed aangekomen, bedankt voor de goede en nette levering, keurig op tijd en goed verpakt. Alles netjes uitgepakt en verpakkingsmaterialen allemaal mee retour... Toon meer
Hele goede ervaring met de ZuiderSter. Voordat ik een bestelling online plaatste belde ik eerst of de eetkamerstoelen daadwerkelijk op voorraad waren. Dit was zo (veel andere webshops geven "op voo... Toon meer
internetwinkel www.zuiderster.nl Altijd open, dagelijks bereikbaar Je bent 24/7 welkom in onze online winkel. En daar kun je zo lang doorbrengen als je wilt. Je kunt dus op je gemak je nieuwe interieur samenstellen. Precies wanneer het jou uitkomt. Heb je tijdens het winkelen nog vragen? Of wil je weten wat de status van je bestelling is? Wij staan iedere dag klaar om je verder te helpen. Stel je vraag per telefoon, e-mail of een van onze sociale mediakanalen, en je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een deskundig antwoord.
Cypresbaan 3, 2908 LT, Capelle aan den IJssel, Nederland
Super goede en snelle service, heel meedenkend.
En prima product.

Antwoord van de ZuiderSter
Tien jaren terug had ik een bank en een fauteuil gekocht bij de Zuiderster .
Die fauteuil had een adapter die ik kwijt was geraakt.
Overal gezocht, maar nergens kunnen vinden.
Ik heb toen de ZuiderSter gebeld, waar ik de bank gekocht had.
Zij zouden hun best doen om er achter aan te gaan.
Na een tijdje kreeg ik een mail dat zij het gevonden hadden.
O was ik blij .

Antwoord van de ZuiderSter
Goede en zeer personlijke service, gezien de problemen erg meegeleefd. Werkelijk top.
In het begin ging de communicatie wat stroef, niet veel later, waren er meer zaken duidelijker, toen ging alles sneller en werden de problemen met de sta op stoel van moeder, goed opgelost, zowel tijdens als na de garantieperiode
Aantrekkelijke webshop met leuke artikelen en goede prijzen. Een vraag van mijn kant over de verzending werd (ook buiten kantoortijden) bijzonder adequaat beantwoord, Prima ervaring voor mij als koper.

Trap er niet in
Deze winkel doet zich voor nog te bestaan maar is al jaren geleden failliet verklaar.
Artikelen die in de webshop worden verkocht zijn hetzelfde als dat er nu bij de "faillissement verkoop" verkocht worden in het oorspronkelijke zuiderster pand.
De website geeft aan dat de Zuiderster dit niet betreft, echter wordt er nog vanaf het zelfde adres geleverd.
Personeel is onvriendelijk, prijzen zijn hoger dan zou moeten en als je het product niet direct kan meenemen ben je de klos en kan je jaren wachten of krijg je wellicht niks.
Laat je niet beetnemen door deze oplichters!

Antwoord van de ZuiderSter
Goede service communicatie en snel bezorgd ..heel tevreden!!

Antwoord van de ZuiderSter
Goede en snelle service. René was behulpzaam bij de aankoop van zes eettafelstoelen.

Antwoord van de ZuiderSter
Vanmiddag xijn er 2 heren geweest en ja hoor de achterwand van een vd boxspring is weer helemaal top gerepareerd . Oh ik ben daar helemaal blij van geworden. . Het was echt heel warm .binnen in de sl kamer .maar ze hebben het toch maar netjes voorelkaar gekregen toppers hoor . Ikzelf kan dit niet . Daar moet je echt kerels . Voor hebben . Niks als lof hoor . Ben er zo blij mee . Dat alles weer gemaakt is . Hoop er nog jaren mee te doen.nu . Van mij krijgen ze een 10 hoor . En zit ik ergens mee . Dan op naar de Xuiderster . Ik beveel iedereen deze zaak aan kwam er al jaren .. heel goed . Problemen worden gewoon opgelost. .dus ga zo door . Dan loopt deze zaak op rolletjes van mij de hartelijke groetjes .Co Mourik .👍👍

Antwoord van de ZuiderSter
De motor van onze boxspring had het begeven. Gebeld met de Zuiderster en 2 monteurs kwamen opdraven. Ze hebben de kapotte motor meegenomen en de nieuwe motor gemonteerd. Alles werkt weer als nieuw. Geweldige service. Deze mannen zijn zeker aan te bevelen. Toppers! Nogmaals hartelijk dank. Karel

Antwoord van de ZuiderSter
Fantische service, vriendelijke mensen en denken met je mee.
Na 12 jaar oude meubels bieden zij nog een perfecte service. Ik ben zeer tevreden.
Gr. Mevr van Opstal

Antwoord van de ZuiderSter
Fijn eettafel stoelen. Snelle levering. Erg tevreden.

Antwoord van de ZuiderSter
Ik wil graag mijn positieve ervaring met meubelwinkel De ZuiderSter delen. De snelle service en de moeite die ze deden om de verkeerd geleverde onderdelen thuis om te wisselen, hebben me echt onder de indruk gebracht. Het is geweldig om te zien dat ze zo'n hoog niveau van klantenservice bieden, zelfs wanneer er per ongeluk iets fout gaat. Het feit dat ze snel reageerden en de situatie snel oplosten, toont hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Ik waardeer hun inzet en ik zou De ZuiderSter zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar meubels van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice!

Antwoord van de ZuiderSter
Ik had een product online besteld en betaald, hierop werd dezelfde avond meteen gereageerd dat het product niet meer te verkrijgen was en heb ook meteen mijn geld terug gestort gekregen, wat ik heel netjes vind.

Antwoord van de ZuiderSter
Het bestelde was niet meer leverbaar. Andere, duurdere, optie aangeboden gekregen voor dezelfde prijs.
Goed verpakt. Snelle levering.

Antwoord van de ZuiderSter
Geweldige service en meedenken in situaties. En dit uit eigen initiatief. Keep this up

Antwoord van de ZuiderSter
Het bankje wat we graag wilden was helaas overal uitverkocht en stond op nalevering. René heeft ondanks dat hij er ook niets aan kon doen, een super scherpe prijs aangeboden. Waarvoor dank.

Antwoord van de ZuiderSter
Had 4 eetstoelen besteld. Vanaf het moment dat ik had besteld goed op de hoogte gehouden van wanneer de stoelen afgeleverd zouden worden. Ook op de dag zelf nog op de hoogte gebracht van wanneer de stoelen geleverd zouden worden. De stoelen werden netjes en goed ingepakt bij mij afgeleverd. Ook als ik vragen had via mail/ whatsapp werd daar snel op gereageerd. Bedankt voor de perfecte service!