Ik heb paar keer een deposit gedaan op gegeven moment 430 euro gewonnen die uit laten betalen maar naar 5 dagen niks op de bank. Blijft maar op pending staan via de support krijg ik geen gehoor en... Toon meer
Een hele goede site ze doen wat ze zeggen Betalen snel uit ,je krijg regelmatig bonussen die je best snel ook kan opnemen kortom hele prima organisqtie
Tot nu toe goed ervaring en snelle uitbetalingen. Maar wacht nu al ruim een week op uitbetaling omdat het grotere bedragen zijn. Ze geven aan dat technische problemen de oorzaak zijn. Als ik mijn gel... Toon meer
Verificatie ging echt snel, bij mij binnen 1 minuut. Daarna mijn uitbetaling gedaan, via Mifinty wallet echt netjes binnen 5 min. Dus voor mij de service super!
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fair offers, fair staff, great games

Antwoord van Zumospin
Super casino, veel winsten . Snelle uitbetalingen en mega veel spel aanbod

Antwoord van Zumospin
Het is een geweldig spel casino als je een probleem heb doen ze er alles aan om het op te lossen ze geven je vaak spins zijn heel vriendelijk ,de medewerkers helpen waar het nodig is zijn zeer professionele een echte aanrader zumospin

Antwoord van Zumospin
Ik wacht nu al 11 dagen op een uitbetaling. Krijg steeds te horen dat het in onderzoek is en het wat langer duurt dan normaal.

Antwoord van Zumospin
Verry good casino whit cool games and helpful support!

Antwoord van Zumospin
Very helpfull and good app. Always good games and nice customer service

Antwoord van Zumospin
Very good casino for loyal players

Antwoord van Zumospin
Echt keurig hoe ze te werk gaan! Alles gaat soepel en snel leuke winkansen en goede bonussen

Antwoord van Zumospin
Oplichtings casino je kan 10 euro storten maar je moet 50 euro hebbe gegokt om het te kunnen opwaarderen. Ook moet je al je geld hebben gebruikt voordat je het kan opwaarderen. Dus aan het einde van de dag is de kans dat het casino wint 99%. Hier NIET gokken je wordt opgelicht waar je bijstaat

Had 1300 euro gewonnen.
Kreeg het niet voor elkaar via mijn ID.
Ik had zelf iets fout gedaan.
Contact opgenomen met de helpdesk.
Heel vriendelijk te woord gestaan door Lia.
Vanmorgen stond het op mijn rekening.
Had eerst mijn twijfels over Zumospin.
Maar werkelijk top.