Zumospin Reviews

4,5

Een hele goede site ze doen wat ze zeggen Betalen snel uit ,je krijg regelmatig bonussen die je best snel ook kan opnemen kortom hele prima organisqtie

Tot nu toe goed ervaring en snelle uitbetalingen. Maar wacht nu al ruim een week op uitbetaling omdat het grotere bedragen zijn. Ze geven aan dat technische problemen de oorzaak zijn. Als ik mijn gel... Toon meer

Verificatie ging echt snel, bij mij binnen 1 minuut. Daarna mijn uitbetaling gedaan, via Mifinty wallet echt netjes binnen 5 min. Dus voor mij de service super!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Great help!

17 mei 2024

Hello!
Thank you for sharing such a positive experience. It means the world to us. We will be glad to see you on our site again.
Zumospin Team.

I love this casino good help good…

I love this casino good help good people Nice agents

14 mei 2024

Hello,

Thank you for contacting us and for your positive feedback. We are happy to hear that you had a good experience with us and we are committed to providing high standards of quality and customer service.

We will continue to strive to offer you the best entertainment experience possible and your feedback is extremely important!

Good play game

12 mei 2024

Hello Aziz,

Zumospin Team

Bijgewerkt #kan niet beter# ❤️Dit is het beste casino dat de online…

Dit is het beste casino dat de online wereld kan hebben veel keuze,mooie bonussen. De cash out verloopt in 90% vd tijd zeer snel. Binnen de 3 uren staat het op je rekening. Ik ben in blijde verwachting van een payout die ik gisteren won. .ik geef 5 sterren als ook dit snel in orde is. De klantenservice is top,zeer beleefde mensen ,ookal stel je 7 x de zelfde vraag ze blijven vriendelijk.ik update naar 5☆ als ook deze payout geslaagd is..maar over de gehele lijn SUPER! Xx M

9 mei 2024

Hallo Mina,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring met ons had en we zijn toegewijd aan het leveren van hoge normen van kwaliteit en klantenservice.

We zullen ons blijven inspannen om u de best mogelijke entertainmentervaring te bieden en uw feedback is uiterst belangrijk!

Claim terugbetaling

Ik heb net mijn claim teruggestort gekregen na 11 dagen .

6 mei 2024

Hallo Franciscus,

Zumospin Team

Het duurt langer dat het geld gestort…

Het duurt langer dat het geld gestort wordt maar na een week is mijn uitbetaling goed gekeurd en het bedrag overgemaakt. Nu nog wachten op mijn centjes!

6 mei 2024

Hallo,

Great casino !

30 april 2024

Hello Gio,

We will continue to strive to offer you the best entertainment experience possible and your review is extremely important!

Zumospin Team

Als ze je email adres hebben, weet je direct wat spam is.

Wat krijg je van dit bedrijf veel spam mails. Op dit moment 8 mails in 2 dagen in me spam. Stop met die onzin!

29 april 2024

Hallo Patrick,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en we willen eventuele problemen graag zo goed mogelijk oplossen.

We hebben geprobeerd te controleren wat er is gebeurd via het e-mailadres dat in je verzoek staat vermeld, maar we konden geen accounts vinden die geregistreerd staan op dit e-mailadres.

We doen er alles aan om onze diensten te verbeteren en een uitstekende gebruikerservaring te bieden in ons casino.
Neem contact met ons op via support@zumospin.com. Om ons te helpen uw account snel te vinden, zorg er dan voor dat u uw e-mail stuurt vanaf het geregistreerde e-mailadres, samen met de e-mail titel 'Trustpilot & Trustpilot gebruikersnaam'.

Prima online casino

Prima casino: uitbetaling is binnen 24u bijgeschreven.
Eerste uitbetaling duurt langer vanwege verificatie. Voelde als een vetragingsspelletje, maar viel uiteindelijk mee.
Prima VIP treatment!

25 april 2024

Hallo Arie,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring met ons had en we zijn toegewijd aan het leveren van hoge normen van kwaliteit en klantenservice.

We blijven ernaar streven om u de best mogelijke entertainmentervaring te bieden en uw beoordeling is uiterst belangrijk!

Zumospin Team

Oplichterij. Goed de kleine letters lezen.

Wat een naaierij. Ik stort €25,-. Ik win €1400,- maar dit pakken ze weer af omdat je maximaal 10x je inzet kan winnen. Dus 10x €25,- = €250,-. Zo boos.

28 april 2024

Hallo Peggy,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Houd er rekening mee dat het altijd belangrijk is om de voorwaarden voor het gebruik van het platform te lezen. Hierin staan de regels, richtlijnen en verantwoordelijkheden van gebruikers.
Door vertrouwd te raken met de voorwaarden, kun je zorgen voor een geïnformeerde en positieve ervaring door ervoor te zorgen dat je voldoet aan het beleid van het platform.

Zumospin Team

Ik heb paar keer een deposit gedaan op…

Ik heb paar keer een deposit gedaan op gegeven moment 430 euro gewonnen die uit laten betalen maar naar 5 dagen niks op de bank. Blijft maar op pending staan via de support krijg ik geen gehoor en via de mail wordt niet gereageerd… voelt als oplichting.

Update! 27-4-2024
Naar contact met zumospin gehad te hebben gaven ze netjes aan dat dit de eerste uitbetaling verzoek altijd zo lang duurt omdat ze allemaal dingen moeten verifiëren naam bij het rekening nummer bijvoorbeeld hoort.
Zij hebben uitbetaald dus pas mijn sterren aan van 2 naar 4.

21 april 2024

Zumospin Team.

Pure oplichting ik ben al dagen bezig…

Pure oplichting ik ben al dagen bezig met verificatie. Geld incasseren kunnen ze wel. Maar uitbetalen ho maar !

24 april 2024

Hello!
Thank you for sharing your experience with us.
However, you should still complete the verification. As soon as the verification is completed, you will be able to withdraw without problems. If you have any question, please contact us via email support@zumospin.com and put “Trustpilot” in the subject. We will be happy to help you.
ZumoSpin Team.

Loove it super top

22 april 2024

Niet slecht

Niet slecht, je moet wel weten wanneer je moet stoppen.
Leuke spellen, 4 sterren.

22 april 2024

Zumospin Team.

ben al 5 dagen bezig om mijn…

ben al 5 dagen bezig om mijn verificatie voor elkaar te krijgen?
Weinig reactie van het team daar achter?
Staat 1200 euro op mijn Balance en ben geblokt ?
zou graag geholpen worden ?

21 april 2024

Hello!
Thank you for your feedback and we apologize for the inconvenience caused.
Regarding your withdrawal, we inform you that it has been successfully processed and paid, your documents were accepted. If you have any other questions don’t hesitate to contact us.
Zumospin team.

Great casino

19 april 2024

Hello, Gino!

nice site

nice site. good help offered in case of problems. lovely employees

19 april 2024

Kenneth is amazing!!