3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,4

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

5 sterren voor Zusje Hilversum

Gisteren gegeten bij Zusje Hilversum. Erg goed voor elkaar. Vriendelijk personeel, en snel geholpen. (We waren ook wel iets aan de vroege kant)

De gerechten waren heerlijk, en we zijn weer met een (te) volle buik vertrokken.

17 juli 2026

Locatie Middelburg

Locatie Middelburg:

De inrichting voelt aan als de Efteling als je hier van houd zit je goed.

Goed en gastvrij personeel!

Het voelt luxe en fancy.

De kleine hapjes zijn erg leuk en er is veel keuze, leuk voor kinderen en ook volwassene die weinig kunnen eten.

Het concept van de bon schrijven en 2 hapjes per ronde is goed bedacht.

Over het algemeen zijn alle gerechtjes nauwelijks gekruid wat fijn is voor mensen die niet tegen kruiden kunnen.

Verbeter tip: " zorg dat er een optie op de kaart is voor een bordje gesneden pepers van verschillende soorten zodat mensen die wel van een echt pikantje bij de gerechtjes houden het zelf kunnen toevoegen.

Voor mensen met een pikante smaak kunnen bepaalde gerechtjes waar je pikant echter wel verwacht misschien tegenvallen.

5 rondes van 2 gerechtjes zijn meer dan voldoende om een goed gevoel te geven.

Bij de koffie zit een leuke verassingsbox! Super creatief bedacht.

We gaan zeker nog een keer eten bij het zusje. :) dikke aanrader.

8 juli 2026

't Zusje Middelburg

Wij zijn vanavond bij 't Zusje Middelburg geweest. Helaas geen leuke avond gehad. Ruim 3 kwartier gewacht op eten, de bon was kwijt. Daarna nog eens ruim 20 minuten gewacht kwamen er 2 rondes eten geserveerd. Ook de moesten we paar keer de om de rekening vragen. De eigenaar gaf dat we maar begrip moesten hebben en anders gingen we maar "lekker" ergens anders eten!!! Voor ons nooit meer dus. En dat voor ruim €200,00!!!

21 juni 2026

Bij Zusje een lunch besteld, een kaboutermaaltijd gekregen

Bij Zusje een lunch besteld, nou ja lunch..... Een 12 uurtje besteld, we kregen een mini kopje soep, twee éénhaps crackers; 1 belegd met een gepocheerd eitje, de ander met een mini kroket op een 'bedje' van 1 blaadje sla.
Prijs voor deze kaboutermaaltijd ruim € 15,75. Een prijs die past bij een volwaardig 12-uurtje, niet bij deze lachwekkende vertoning.

8 juni 2026

Super service en eten

Wij waren vanavond gaan eten in het zusje Maastricht!
Bediening top, het rekening houden met speciale dieet wensen was buiten gewoon goed geregeld!
Soms wat lang wachten tussendoor maar het was ook wel erg druk deze avond.
Al het eten was top en de toetjes waren echt geweldigggg!
Grote aanrader❤️

5 juni 2026

St.Oedenrode. Geweldig!

We waren in st. Oedenrode. Mooie gezellige locatie. Ik was jarig en er stond n leuk kaartje met ballon op tafel. Na afloop kwamen ze ook nog met n fontein en zingen. Attent! Leuke vlotte bediening, ze hadden er zin in. Eten vonden we prima. Hebben gezellige avond gehad. Toetjes hėėrlijk!

1 februari 2026

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting
Ik had er hoge verwachtingen van. Maar wat een aanfluiting. Ten eerste moesten we zo lang wachten op een drankje dat we dat uiteindelijk zelf maar gevraagd hebben. En toen duurde het alsnog 20 minuten voordat we een drankje kregen. We hadden expres al een fles besteld omdat we al ingeschat hadden dat dit lang ging duren. We wilden ook water maar kraanwater hadden ze niet. Ik snap dat op zich wel maar wij hebben echt verschillende flessen wijn besteld. Dan mag je toch verwachten dat je daar gewoon water bij krijgt. Niet dus. Tussen de gangen door was de wachttijd minimaal 25 minuten. De gerechten smaakten allemaal prima. Maar de wachttijden maakte het echt irritant. De bediening is ook heel erg jong en totaal geen kennis van zaken en niet efficiënt Jammer.
Reservering

13 december 2025

Gezellige zaak, vriendelijk personeel en lekker eten

Het was onze eerste keer bij dit restaurant en we werden gastvrij ontvangen en naar de tafel begeleid. Keurige uitleg. Alle gerechtjes waren uitermate smakelijk en bovendien mooi opgemaakt. Ook de desserts waren heel lekker. Met een flesje Pinot en plat water erbij was het een prima avond. We komen zeker nog eens terug.

19 december 2025

vriendelijk personeel eten teleurstellend

wij zijn in januari geweest vond ik het heerlijk. wij zijn 28-10 geweest en vond het tegenvallen.
eten was niet heel warm, porties waren kleiner, rondes duurde lang en er schoot een muis door het restaurant, waarop het antwoord was we zijn gevestigd in een monumentaal pand.
al met al teleurstellend.
het personeel is er erg vriendelijk.

28 oktober 2025

Moederdag verpest

Eten was niet goed en ze rekende bovendien teveel aan. De kibbling was keihard, de steak was een gewone hamburger,… . Er moest op voorhand het aantal rondes gekozen worden. We kozen voor de optie waarbij de rondes onbeperkt zijn. Maar omdat het ons niet beviel stopte we na de derde ronde. Toch kregen we het maximale aangerekend, wat meer dan het dubbele koste van de prijs voor de 3 rondes die werkelijk hadden gehad maar niet op voorhand gekozen.

10 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?