Zwemvesten.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Zowel de bestelling als de levering verliepen zeer snel en vlot. Voor onze 12 jarige met autisme en mentale beperking geeft het zwemvest hem een rustgevend gevoel, (omdat het zeer goed aanpast en j... Toon meer

Op maandag besteld. Zou binnen 24 uur geleverd moeten zijn. Het is inmiddels vrijdag en nog altijd geen zicht op levering. Wij kunnen nu niet aan onze wettelijke verplichting voldoen om voldoende redd... Toon meer

Voor gebruik bij onze Reddingsbrigade zoeken we een specifiek type vest, helaas niet standaard. Bij het eerste contact word je telefonisch goed geholpen. Daarna kom je op locatie en wordt uitgebr... Toon meer

Ik ben heel fijn geholpen door het verkoopteam van zwemvesten.nl! Omdat ik het verkeerde zwemvest had besteld en de nieuwe vlug nodig had, werd hij meteen verstuurd per expresse, en de volgende dag... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zwemvesten.nl de specialist in zwemvesten en reddingsvesten >> alle zwemvesten op voorraad en gratis levering! Kom ook langs in onze winkel

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Besto reddingsvest

Ik had nog reddingsvesten nodig puur voor het aanwezig zijn voor alle opvarenden. Deze compacte set is daar ideaal voor. Perfecte afmetingen (40x40x42) Zo ben ik gedekt bij eventuele controles. Bovendien zeer snel geleverd aan en volgens mij de goedkoopste in Nederland.

3 juni 2020

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, keurige bestelling geplaatst en ik werd netjes gebeld, omdat de voorraad beperkt was. Maar ze denken mee in oplossingen en zijn betrouwbaar. Snelle levering

27 mei 2020

Jammer

Snel en en goed geleverd, helaas zat het keurings certificaat er niet bij zoals afgesproken.

3 mei 2020
Logo Zwemvesten.nl

Antwoord van Zwemvesten.nl

Goedemorgen,

Dat is vervelend om te horen, echter we doen er standaard geen papieren certificaten bij maar sturen deze naar het mailaders van de order. Kunt u controleren of u een digitale variant ontvangen heeft?
We hebben hem voor de zekerheid zojuist nogmaals gemaild.

Team zwemvesten.nl

Vooralsnog 3 sterren...dat kan zomaar…

Vooralsnog 3 sterren...dat kan zomaar nog 1 omhoog of 2 omlaag....
Vorige week 4 zwemvesten besteld, ipv volgende dag. zijn ze nog steeds niet verzonden.
Klantenservice reageert ‘populair’ maar heeft eea nog niet opgelost. Varen gaat ondanks alle beloftes dus nog niet :(
Meer mensen die geconfronteerd zijn met deze laconieke afhandeling?

30 april 2020

Prettig contact

Fijn om (nadat de bestelling tijdig was afgeleverd) nog even te kunnen bellen over de pasvorm van het product. Twijfel weggenomen, en inmiddels prima in gebruik.

14 april 2020

geen 24 h service zoals wordt beweerd

op de website staat: voor 21.00h besteld, de volgende dag in huis.
nou dat is dus niet zo. toen ik belde waarom het reddingsvest nog niet was afgeleverd werd daar geen andere verklaring voor gegeven dan " oh dan is het later verstuurt". ook de track and trace was niet naar ons verzonden. toen ik hierom vroeg hebben ze dat (met een vertraging van ruim 6 uur) verstuurt. ondertussen had ik het vest al ruim 3 uur in huis. ik vind het slordig om niet te voldoen aan waar ze zelf op de website mee adverteren. gelukkig hadden we nog 1 dag speling. we hadden juist deze firma uitgezocht omdat het binnen 24 h kon leveren. jammer

30 oktober 2019