Had binnen 1 week wijntassen en wijnhangers nodig met onze logo vanwege jubileum feest. Had al meer dan 15 bedrijven benadert maar helaas geen succes. 123drukken gebeld en was geen enkel probleem. Hee... Toon meer
Speelkaarten met kartonnen doosje besteld. Van te voren gebeld voor advies over de grafische aanlevering. Medewerker die ik sprak was zeer kundig en bevlogen over het specialisme waarmee zij hun spee... Toon meer
123drukken.nl krijgt van mij vijf sterren omdat: - ze goed bereikbaar zijn voor vragen én de vragen worden professioneel beantwoord. - er goede begeleiding is bij in insturen van design voor de pro... Toon meer
Behulpzame klantenservice, goed bereikbaar, fijne communicatie, helpen snel en goed! De banner was binnen twee dagen aangekomen, veel sneller dan verwacht. Hij ziet er mooi uit: mooie kleuren, stabiel... Toon meer
123drukken.nl is uw professionele online drukker met 100% service. Met meer dan 35 jaar ervaring en de meest geavanceerde apparatuur, kunnen wij u verzekeren dat u de beste kwaliteit drukwerk geleverd krijgt tegen een scherpe prijs.
Postbus 9200, 3007 AE, Rotterdam, Nederland
Na een slechte beoordeling geplaatst te hebben 1 uur later gebeld door 123. Uitgelegd waarom ze die slechte beoordeling van mij kregen en de toezegging gekregen dat ze de follow-up mails aanpassen. Prima reactie van 123, vandaar mijn 2e beoordeling, nu 3 sterren ipv 1
De memoryspellen zijn mooi geworden, netjes geleverd en de communicatie was uitstekend!

Antwoord van 123drukken
Heel goed geholpen om bestelling met afwijkende oplage te kunnen verrichten voor 3-hoeks bureaukalenders met oude dorpsfoto's.En ondanks de drukte rond de feestdagen toch een snellere levering dan verwacht. Zeer tevreden over geleverde kwaliteit en zelfs werden nog een extra aantal geleverd.
Een foutieve levering werd op snelle en correcte manier afgehandeld.
Correct levering binnen de afgegeven termijn. Bestelde producten dik in orde.
Op het moment van bestellen waren er wat problemen met de website.
Enorm goed geholpen door één van de medewerkers.
Uiteindelijk waren de levertijden ook veel sneller dan van te voren verwacht.
De geleverde producten zagen er netjes uit. Wij zijn blij!
nadat wij vorig jaar een bestelling geplaatst hebben nu weer en dat verliep heel vlotjes en goed begeleid!
Goede ondersteuning en snelle levering. Helemaal top.

Antwoord van 123drukken
De bestelling zag er keurig uit, alleen heel jammer van de late levering.

Antwoord van 123drukken
Alle gegevens die ik nodig had waren duidelijk op de site te vinden. Daarbij ben ik goed geholpen door de werknemers over de opmaak van mijn ontwerp.
Een verbeterpunt zou kunnen zitten in de communicatie van de leverdatum. Iets als een Track&Trace zou daar bijvoorbeeld bij kunnen helpen. Ik had mijn pakket wel ruim op tijd binnen, dus daar kan ik verder niet over klagen!
Gewenste kleur was niet beschikbaar.wel netjes gebeld met alternatief aanbod en correcte levering van goed product
Ansichtkaarten besteld ....prima prijs. Contact via de mail of alles klopt met voorbeeld. Snel geleverd en alles volgens afspraak.