Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer
nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer
Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer
Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer
Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!
Gentseweg 5, 2803 PC, Gouda, Nederland
- +31 (0)85 0043855
- klantenservice@123vloerkleed.nl
- 123vloerkleed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte service, slecht bereikbaar
Vloerkleed gekocht en keurig geleverd. Al gauw ging het vloerkleed pellen. Contact gezocht via de mail en mocht retour (op eigen kosten). Zo gezegd zo gedaan. Volgens het retourlabel was het pakket al lang aangekomen op bestemming maar hier werd geen bericht over gedaan. Uiteindelijk meermaals contact gezocht, maar telefonisch niet te bereiken (ondanks openingstijden?). Dan via de mail. Ook hier verliep de communicatie moeizaam. Uiteindelijk verzendbewijs meegestuurd, en bericht terug gekregen dat binnen 2 dagen het geld op de rekening zou moeten staan. Tot nu toe nog steeds geen geld terug gekregen.
En zoals meerdere reviews beschrijven; alsmaar reclame/spam mails.
Eén keer niet weer. Advies elders een aankoop te doen. Dan maar wat duurder.

vervelende spam
ik heb vorig jaar een karpet gekocht dat was oke vanaf die tijd bijna iedere dag spam medere malen afgemeld er gebeurt niets bellen geprobeerd niet te bereiken
klantenservice gemail er word gewoon niet op gereageerd echt heel vervelend dit moet niet kunnen
ik heb het lang aangezien maar naar zo,n lange tijd begint het vervelend te worden vandaar dit revieuw
Onophoudelijk spam via email
Al jarenlang ontvang ik onophoudelijk spam van dit bedrijf, en afmeldingen voor de mailinglijst worden niet verwerkt. Dus hierbij dan maar een andere manier om hen te bereiken, zodat ze er misschien eens iets aan gaan doen.
OK had zelf een fout gemaakt bij de…
OK had zelf een fout gemaakt bij de bestelling en ze hebben mij super goed geholpen
Vintage kleed roze met rozet in het midden.
Kleed al een paar weken in huis,nu pas uitgepakt in verband met een verhuizing van fam,lid ben zeer verrast mooie heldere kleuren en netjes afgewerkt,en netjes verpakt,ga er van genieten,ook mijn zoon is blij met zijn vloerkleed.
Wat een SPAM bedrijf is dit na 10x…
Wat een SPAM bedrijf is dit na 10x uitschrijven en klantenservice mailen nog steeds dagelijks SPAM van de bedrijf.
Zeer tevreden
Product was precies zoals omschreven en werd snel geleverd. Super fijn!
Antraciet rond vloerkleed
Mijn woonkamer is ruim. Het eerdere grote kleed ligt in het midden bij de bank en kast. Die van 160 liggen onder de grote fauteuils aan voor en achterkant van de woonkamer. ze vullen samen de vloer
Het artikel was goed verpakt.de gordijn…
Het artikel was goed verpakt.de gordijn is van goede kwaliteit en verduisterd heel goed.
1x iets besteld en kwaliteit was niet…
1x iets besteld en kwaliteit was niet echt best, kun je ook niet verwachten omdat het goedkoop was.
Dit is ook niet mijn grootste probleem, omdat je iets besteld heb wordt ik al maanden dagelijks lastig gevallen mails van 123 vloerkleed.
Afmelden werken ze niet aan en div mails gestuurd dat ik ermee klaar ben, maar afmelden doen ze niet.
Ik heb dus ook besloten om hier dus nooit meer iets te bestellen en rond verteld dat dit een bedrijf is waar je geen zaken mee moet doen.
Dus 123 vloerkleed conclusie is veel reclame sturen daar verlies je dus ook klanten mee.
Ik wens u succes met uw bedrijfsbeleid en nu maar afwachten wanneer u het bedrijf definitief kunt sluiten en u geen mensen meer lastig kunt vallen. mijn tip is om elke dag een aantal mails naar 123 vloerkleed te sturen en zorgen dat de mailbox vol komt en dan kijken of hun het ook leuk vinden ik ben al bezig met mails sturen.
Mvg Klaas.
Het Tooling services
Voor de 2e x besteld bij 123Vloerkleed
Voor de 2e x besteld bij 123Vloerkleed. Top producten voor een leuke prijs en snel bezorgd. 👌👌👌
Ongebreidelde spam. Al een jaar.
Vloerkleed retour, was dunne troep, geld terug.
Daarna alleen maar ellende want elke dag spam en geen mogelijkheid tot stoppen. Wordt niet gereageerd.
Begin er niet aan!
Ook bijzonder dat ze alleen reageren op de ongeloofwaardige positieve reviews. Voor de rest laten ze je zitten..
Twee kleden via 123.vloerkleed besteld
Twee kleden via 123.vloerkleed besteld. Vervolgens blijkt het een bestelling bij een andere website. Het verzenden duurt een aantal weken. Als ik het wil retourneren moet ik verzendkosten betalen richting China ipv naar 123.vloerkleed. Bijzondere werkwijze. Kijk goed waar de kleden vandaan komen!
Dit bedrijf heeft geen fatsoen
Dit bedrijf stuurt mij bijna dagelijks mail met aanbiedingen. Wat ik ook doe; afmelden op hun site, blokkeren in mijn
Mailadressen bestand, mailtje naar het bedrijf gestuurd, NIETS helpt. Ik ervaar het als een vorm van stalking! Ik zou zeggen “doe geen zaken met een opdringerig bedrijf zonder fatsoen die alleen uit is op eigen gewin ten koste van alles. Wees gewaarschuwd! Dit bedrijf deugt niet.
Snelle levering en ontvangen wat ik…
Snelle levering en ontvangen wat ik besteld heb!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Heb me inmiddels al twee keer…
Heb me inmiddels al twee keer uitgeschreven voor hun mails. Ook een mail achteraan gestuurd, geen reactie. Haal mij van de mailinglijst af! Ik word niet goed van dat gespam.