123•VLOERKLEED Reviews

2.146
TrustScore 4 uit 5

3,9

Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer

nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer

Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer

Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer

1. Woonwinkel

Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.146)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Afmelden is onmogelijk

Ooit een kleed gekocht, was echt top.

Maar sinds kort word ik bestookt met mails en afmelden werkt niet als 100 keer afgemeld. Super irritant

18 augustus 2024

Beste Enrico,

Bedankt voor uw geschreven recensie

Het is niet onze bedoeling om u tot last te zijn met onze e-mails, daarom schrijven we uw e-mail adres graag handmatig in goede orde uit.

Kan niet afmelden nieuwsbrief

Tijd geleden iets besteld bij 123Vloerkleed
Sindsdien wordt ik iedere dag gemaild met reclame. Mij ook al diverse keren proberen af te melden hiervoor, maar blijf mails ontvangen.
Hoe kan ik mij permanent uitschrijven voor die nieuwsbrief waar ik geen behoefte aan heb???

12 juli 2024

Beste Luuk,

Nieuwsbrieven spam na 123 aankoop

Hele poos terug eens iets via 123 site gekocht, inmiddels wordt Ik dagelijks gespamd met opdringerige nieuwsbrieven!
Afmeldknop lijkt niet te werken en ook klantenservice doet hier na minstens 10 email niets mee! Ik zeg dus een dikke onvoldoende qua nieuwsbrieven/klantenservice!
Johannes

15 augustus 2024

Beste Johannes,

Wel besteld geen vloerkleed

4 weken geleden een vloerkleed besteld. Liep mis in het magazijn waardoor er vertraging ontstond. Prima! Nu is het kleed plots uitverkocht en duurt het lang voordat er een volgende stap wordt genomen.
Eindstand dus 4 weken verder, geld kwijt en geen vloerkleed.

Beste Wendy,

Bedankt voor het delen van uw review

We hebben direct met u meegekeken en zien dat uw bestelling op 20/08 alsnog is afgeleverd.

Indien we verder nog iets voor u kunnen betekenen vernemen we dit graag!

Team 123Vloerkleed.nl

zeer irrtante firma mbt spam waar je je…

zeer irrtante firma mbt spam waar je je niet kun afmelden. dagelijks krijg ik mail

Beste H Helmink,

Team 123Vloerkleed.nl

Spammen heel je mailbox vol!

Ooit een vloerkleed besteld, prima kleed, prima levering. Maar ... ik word platgespamd met mail, lees 1-2 mails per dag! Ik heb me afgemeld voor alles, mail gestuurd dat ze meer mijn gegevens moeten wissen etc., maar ze blijven mailen. Geen reactie. Op een of andere manier blijven de mails binnenkomen ondanks dat ik ze als spam heb gemarkeerd. Zeer vervelend!!

Beste Marjolein,

Spam

Nadat je hier ooit wat gekocht hebt, stoppen ze niet met nieuwsbrieven sturen. Ze sturen je dagenlijks een mail en afmelden heeft geen zin.

12 augustus 2024

Beste Remco,

Stalking email 123.vloerkleed

Ze hebben een leuk kleedje geleverd maar word nual een jaar dood gegooid iedere dag met hun takken emails 😡 tig x afgemeld nix helpt om van hun smerige emails af te komen.
Nieuwe klanten hou met deze stalking rekening. JE KOMT NIET VAN HUN RECLAME SHIT EMAILS AF 😡😡😡

9 augustus 2024

Beste Harry,

Oplichters!! Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen, dit bedrijf is een grote scam heb hier 1x iets gekocht toen het nog een ander bedrijf was en naast het feit dat alles wordt gedropshipped vanuit china met slechte kwaliteit blijven deze mensen je lastig vallen via de email wel dagelijks. De links om je uit te schrijven in de emails zijn vals en werken niet en na contact op te nemen nog steeds niet geholpen kunnen worden daarnaast veranderen ze iedere keer van bedrijfsnaam zodat ze je vervolgens emails kunnen sturen op de nieuwe bedrijfsnaam waar je nooit iets van hebt besteld. Ik heb dit al gemeld bij de winkelkring verkoop NL maar wilde anderen even waarschuwen, koop hier niets!!

7 augustus 2024

Beste Daphne,

Bedankt voor uw geschreven recensie

Onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland en België, wij hebben geen samenwerkingen met Chinese leveranciers. Mocht u niet tevreden zijn met de kwaliteit kunt u dit melden bij de klantenservice, zodat uw klacht beoordeeld kan worden.

Team 123Vloerkleed.nl

Ze leveren niet bestelde en betaalde…

Ze leveren niet bestelde en betaalde goederen. Klantenservice niet bereikbaar naar. Niet bestellen hier, want je wordt opgelicht! (of bij koopje deal/dekbed discounter, allemaal zelfde eigenaar.)

7 augustus 2024

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Om uit te zoeken wat er bij uw bestelling gaande is verkrijgen we graag het bijbehorende ordernummer.

We helpen u graag verder!

Het is dat je geen 0 sterren kan geven

Het is dat je geen 0 sterren kan geven, Maar echt een verschrikkelijk bedrijf wat alleen maar blijft spammen. Ik heb me al meerdere keren afgemeld. Had hier ooit wat besteld, maar retour gestuurd. Nu zit ik al weken op m'n geld terug te wachten.

6 augustus 2024

Beste Mat,

Hartelijk dank voor uw review

Uw retourzending is inmiddels verwerkt en zojuist heb ik uw e-mail adressen volledig uitgeschreven uit onze database.

Dit kan door de verwerking een verloop hebben van 24 uur. Daarna zult u geen verdere mail meer van ons ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u toch nog verdere vragen hebben, hoor ik dat graag van u.

Team 123Vloerkleed.nl

Retour wordt zelfs niet opgehaald, BEDROG!

Bestelling geplaatst, helaas fout vloerkleed geleverd...
Een retour aangemeld, dit kost je dan 30 euro...

ondertussen is het foute vloerkleed nog niet oipgehaald, kan je ook niemand via mail of telefoon bereiken...

NIET bestellen, totaal niet betrouwbaar!

24 juli 2024

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw recensie

Wat jammer om te lezen dat er een verkeerd product is geleverd, en dat dit nog niet omgeruild is.

Graag ontvangen wij uw ordernummer zodat we dit voor u kunnen oppakken!

Team 123Vloerkleed.nl

Meer Spam dan een blik Spam.

Een keer een vloerkleed besteld, opzich een prima kleed voor een prima prijs. Maar sindsdien krijg ik zo ontiegelijk veel spam emails van ze binnen. Zelfs na overal af te melden blijven de mails binnen komen.

Zogenaamd is het bedrijf al een half jaar aan het leegverkopen omdat ze er zogenaamd mee stoppen. En zogenaamd zijn alle prijzen mega aanbiedingen terwijl de prijzen nooit anders geweest zijn, in tegendeel.

Voortaan gewoon weer naar een normale tapijtzaak die niet mijn email volspammen.

1 augustus 2024

Beste Joshua,

Hartelijk dank voor uw review

Zojuist heb ik uw e-mail adres volledig uitgeschreven uit onze database.

Team 123Vloerkleed.nl

Schijtziek van de emails.

Schijtziek van de emails.

Ondanks meerdere keren afmelden en emails sturen om van die vervelende stalkingsmails af te komen blijven ze mailen.

31 juli 2024

Beste Patrick,