Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer
nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer
Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer
Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer
Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!
Gentseweg 5, 2803 PC, Gouda, Nederland
- +31 (0)85 0043855
- klantenservice@123vloerkleed.nl
- 123vloerkleed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Afmelden is onmogelijk
Ooit een kleed gekocht, was echt top.
Maar sinds kort word ik bestookt met mails en afmelden werkt niet als 100 keer afgemeld. Super irritant

Kan niet afmelden nieuwsbrief
Tijd geleden iets besteld bij 123Vloerkleed
Sindsdien wordt ik iedere dag gemaild met reclame. Mij ook al diverse keren proberen af te melden hiervoor, maar blijf mails ontvangen.
Hoe kan ik mij permanent uitschrijven voor die nieuwsbrief waar ik geen behoefte aan heb???

Nieuwsbrieven spam na 123 aankoop
Hele poos terug eens iets via 123 site gekocht, inmiddels wordt Ik dagelijks gespamd met opdringerige nieuwsbrieven!
Afmeldknop lijkt niet te werken en ook klantenservice doet hier na minstens 10 email niets mee! Ik zeg dus een dikke onvoldoende qua nieuwsbrieven/klantenservice!
Johannes

Wel besteld geen vloerkleed
4 weken geleden een vloerkleed besteld. Liep mis in het magazijn waardoor er vertraging ontstond. Prima! Nu is het kleed plots uitverkocht en duurt het lang voordat er een volgende stap wordt genomen.
Eindstand dus 4 weken verder, geld kwijt en geen vloerkleed.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
zeer irrtante firma mbt spam waar je je…
zeer irrtante firma mbt spam waar je je niet kun afmelden. dagelijks krijg ik mail

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Spammen heel je mailbox vol!
Ooit een vloerkleed besteld, prima kleed, prima levering. Maar ... ik word platgespamd met mail, lees 1-2 mails per dag! Ik heb me afgemeld voor alles, mail gestuurd dat ze meer mijn gegevens moeten wissen etc., maar ze blijven mailen. Geen reactie. Op een of andere manier blijven de mails binnenkomen ondanks dat ik ze als spam heb gemarkeerd. Zeer vervelend!!

Spam
Nadat je hier ooit wat gekocht hebt, stoppen ze niet met nieuwsbrieven sturen. Ze sturen je dagenlijks een mail en afmelden heeft geen zin.

Stalking email 123.vloerkleed
Ze hebben een leuk kleedje geleverd maar word nual een jaar dood gegooid iedere dag met hun takken emails 😡 tig x afgemeld nix helpt om van hun smerige emails af te komen.
Nieuwe klanten hou met deze stalking rekening. JE KOMT NIET VAN HUN RECLAME SHIT EMAILS AF 😡😡😡

Goede kleed ontvangen
Goede kleed ontvangen; net zo mooi als op de foto’s. Duurde alleen even. De enquête was er sneller dan ‘t kleed
Oplichters!! Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen, dit bedrijf is een grote scam heb hier 1x iets gekocht toen het nog een ander bedrijf was en naast het feit dat alles wordt gedropshipped vanuit china met slechte kwaliteit blijven deze mensen je lastig vallen via de email wel dagelijks. De links om je uit te schrijven in de emails zijn vals en werken niet en na contact op te nemen nog steeds niet geholpen kunnen worden daarnaast veranderen ze iedere keer van bedrijfsnaam zodat ze je vervolgens emails kunnen sturen op de nieuwe bedrijfsnaam waar je nooit iets van hebt besteld. Ik heb dit al gemeld bij de winkelkring verkoop NL maar wilde anderen even waarschuwen, koop hier niets!!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Ze leveren niet bestelde en betaalde…
Ze leveren niet bestelde en betaalde goederen. Klantenservice niet bereikbaar naar. Niet bestellen hier, want je wordt opgelicht! (of bij koopje deal/dekbed discounter, allemaal zelfde eigenaar.)

Het is dat je geen 0 sterren kan geven
Het is dat je geen 0 sterren kan geven, Maar echt een verschrikkelijk bedrijf wat alleen maar blijft spammen. Ik heb me al meerdere keren afgemeld. Had hier ooit wat besteld, maar retour gestuurd. Nu zit ik al weken op m'n geld terug te wachten.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Retour wordt zelfs niet opgehaald, BEDROG!
Bestelling geplaatst, helaas fout vloerkleed geleverd...
Een retour aangemeld, dit kost je dan 30 euro...
ondertussen is het foute vloerkleed nog niet oipgehaald, kan je ook niemand via mail of telefoon bereiken...
NIET bestellen, totaal niet betrouwbaar!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Dit was mijn éérste bestelling
Dit was mijn éérste bestelling.
Kleed was binnen n paar daagjes binnen, met een fijne berichtgeving daarover.
Zat netjes en goed ingepakt.
Blij mee.
Ik ben zeer tevreden.
Meer Spam dan een blik Spam.
Een keer een vloerkleed besteld, opzich een prima kleed voor een prima prijs. Maar sindsdien krijg ik zo ontiegelijk veel spam emails van ze binnen. Zelfs na overal af te melden blijven de mails binnen komen.
Zogenaamd is het bedrijf al een half jaar aan het leegverkopen omdat ze er zogenaamd mee stoppen. En zogenaamd zijn alle prijzen mega aanbiedingen terwijl de prijzen nooit anders geweest zijn, in tegendeel.
Voortaan gewoon weer naar een normale tapijtzaak die niet mijn email volspammen.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Schijtziek van de emails.
Schijtziek van de emails.
Ondanks meerdere keren afmelden en emails sturen om van die vervelende stalkingsmails af te komen blijven ze mailen.

Schitterend kleed ontvangen
Schitterend kleed ontvangen. Precies zoals op de foto. En de levering was ook binnen de gestelde tijd. Helemaal bij mee.
Super tevreden
Prachtige zachte kleedjes ontvangen .De verzending was ook heel snel.Dus ben super tevreden
Heerlijk zacht vloerkleed, goede prijs
Vloerkleed is goede kwaliteit en heerlijk zacht. Het bezorgen duurde echter wel een week (7 dagen). Voor de rest is dit echt een prima zaak