Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer
Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer
Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer
Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!
Gentseweg 5, 2803 PC, Gouda, Nederland
- +31 (0)85 0043855
- klantenservice@123vloerkleed.nl
- 123vloerkleed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel geleverd en goede kwaliteit…
Snel geleverd en goede kwaliteit vloerkleed!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Mooi kleed voor scherpe prijs. Levering kan net iets beter.
De levering was niet 1-3 werkdagen zoals op de site beloofd, maar 5 werkdagen. Niet heel erg, maar klein minpuntje voor de beoordeling. Bij levering was het kleed 2x dubbelgevouwen in plaats van op een rol. Daardoor wat bobbels na het neerleggen. Trekt hopelijk wel weer weg, maar ook dat vind ik een klein minpuntje. Verder mooi kleed voor een heel scherpe prijs! Dus al met al tevreden met deze aankoop.

Prachtig
Echt., ben er zo blij mee het fleurt mijn huis op en het is precies zoals omschreven.. Snelle levering..superrr kan niet anders zeggen .thxxx

Antwoord van 123•VLOERKLEED
probleem met scheef vloerkleed goed opgelost. …
nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat dit gedaan was kregen we de vraag wat we als oplossing van het probleem wilden. aangezien we over het kleed verder tevreden waren vroegen we een nieuwe en dat de oude opgehaald zou worden.
daarop kwam hun antwoord dat we kosteloos een nieuwe toegezonden kregen en de oude zelf mochten vernietigen.
na enkele dagen het nieuwe kleed na volle tevredenheid bezorgd.
dus heel tevreden met deze oplossing.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
We hadden een heel mooi kleed gekocht. Helaas na 1 maand werd het lelijk vanwege rolstoel. Na contact met 123vloerkleed mochten we een nieuw kleed uitzoeken wat wel geschikt is voor een rolstoel.
Bedankt voor de goede service.

Het kleed deed aan de beschrijving
Het kleed deed aan de beschrijving

Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd, met goede communicatie,
Het vloerkleed zelf is boven verwachting mooi van kleur en structuur

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Ben tevreden op de manier dat het gebracht is en blij met mn salontafel
Zeer tevreden met mn salontafel.
En ook zeer tevreden over de mensen die het gebracht hebben.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Een goed antwoord gekregen van Kim.
Een goed antwoord gekregen van Kim.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Besteld geen reactie en onbereikbaar
Besteld
Geen reactie gekregen of bevestiging of wanneer het wordt geleverd,
Vandaag paar keer proberen te bellen, maar onbereikbaar, dan maar via email gestuur ook geen reactie, ik hoop maar dat ik mijn tapijt op tijd ga krijgen anders was dit een dure grap!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Het is een goeie kwaliteit voor weinig…
Het is een goeie kwaliteit voor weinig geld en de levering was echt heel snel. Het enige minpuntje vind ik dat je wel een bestelbevestiging krijgt maar verder niks meer , bv ...
de verwachte levering is op ..... maar nogmaals super tevreden

Mooi kleed besteld
Mooi kleed besteld, netjes en op tijd afgeleverd. Mijn vragen werden snel en netjes afgehandeld via de mail.

Hele snelle levering
Hele snelle levering! En een prachtig kleed voor een goede prijs !!!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Recent een vloerkleed besteld op deze…
Recent een vloerkleed besteld op deze website. Het vloerkleed zelf kwam niet overeen met de foto (kleur). Bij het aanvragen van een retourzending werd ik omgeleid naar een andere website waar ik vervolgens 40 euro(!?) moest betalen om het vloerkleed bij mij thuis te komen ophalen, wetende dat ik voor de initiele verzending al 30 euro had betaald. Gezien het een ophaling betreft, moest ik aanduiden wanneer dit gewenst was, echter na betaling, kreeg ik alsnog een andere datum waarop het pakket zou opgehaald worden (waarop dit dus niet mogelijk is voor mij). Ik vind het absurd dat er 40 euro moet betaald worden voor een online besteld product waar je niet tevreden over bent en dat dit vervolgens dan ook zo klungelig moet verlopen.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Twee jaar later toch nog een baan het…
Twee jaar later toch nog een baan van het gordijn willen bestellen. Gesproken met Boaz van de klantenservice, die netjes aangaf dat het artikel uitverkocht was. Hij is toch zijn best voor me gaan doen en heeft nog een gordijnbaan kunnen krijgen bij de leverancier. Top gedaan Boaz, dank je voor je hulp.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Goede service, snelle levering en een mooi kwaliteit product❣️

slechte communicatie
slechte communicatie, 3 weken geleden mat besteld, 1,5 week geleden even mail gestuurd, en vorige week zou de mat opgestuurd worden, maar nog niks vernomen.

Mooie gordijnen
Mooie gordijnen, snel geleverd en ontzettend vriendelijke service. Ik ga hier vaker bestellen!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Snelle levering. Het is een mooi kleed en zeker de moeite waard. Let wel op is wel glad.