3H Auto Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjælpsom, proaktiv og kompetent værkstedschef, Hidayet. 3Hs fejlfinding på bilen ledte til en reklamationsfejl fra et andet værksted; han gjorde sit bedste for, at jeg kunne få reklamatione... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i februar fundet min drømmebil som 3H Automotive hjalp mig med at finde, oplevelsen var helt igennem fantastik fra start til slut. Der blev taget hånd om evt. spørgsmål både før og efter køb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en 5år gammel vw up til en fin konkurrence dygtig pris. Da jeg hentede den var den nyserviceret som aftalt og de havde enda skiftet komplet forbremser af dem selv da de synes de var slidte. Efte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du har tænkt dig og købe Mercedes eller BMW og evt. have reperareret eller have service på din bil, så kan vi stærk anbefale, at køre til 3H Auto. Vi har købt bil og fået den serviseret der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

3H Automotive gør dig bedre kørende....

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig og god service

Kom ind fra gaden med en defekt air con, de bestilte reservedelene med det samme, kørte derfra efter 1,5 time hvor alt bare fungerede. Top service til overkommelige priser!

4 september 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi havde nogle udfordringer med vores Volvo og de løste alt med et smil og en super service. Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼

21 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel service og ordentlige…

Professionel service og ordentlige priser!

Har været kunde på værkstedet nogle år nu og det er altid en god oplevelse med værkstedsafdelingen i Søborg.

Anbefaler 3H-auto!

14 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flink og meget fleksibel

Super flink og meget fleksibel, virkelig sød og meget professionel
Fra nu er så kommer jeg sikker på at bruge deres vækstet
Hilsen Magno

18 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne anbefale 3H for deres…

Jeg vil gerne anbefale 3H for deres meget gode service og dygtige mekanikere. Det er trygt, og jeg stoler 100% på det de siger. De er særdeles dygtige.
☮️ venlig hilsen korn conan

10 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det sikre valg til din bil!!

Super professionelle mekanikere og gode til at rådgive. Jeg får altid lavet min bil hos dem, og der bliver ydet den samme gode service hver gang. Jeg har aldrig oplevet bøvl el. som hos mange andre mekanikere og forhandlere. Kan varmt anbefales herfra.

10 juli 2025

Meget god service

Meget god service, hyggelige mennesker. De hjalp oss i en vanskelig situasjon da vi var på ferie.

9 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En service udover det sædvanlige

Jeg havde booket tid til skift af dæk på mine fælge, det gik i sig selv ganske fint og aftalerne blev overholdt, men da jeg skulle afsted derfra havde bilens automatiske p-bremse sat sig fast og jeg kunne ikke komme afsted fra stedet. Heldigvis udviste 3H ualmindeligt god service, fik sat en tester på bilen og efterfølgende renset sensorer, så jeg kunne komme videre. Det er den slags oplevelser man ønsker, når man besøger et værksted eller enhver anden forretning. Evnerne til god kundeservice bliver i særdeleshed sat på prøve, når uforudsete ting opstår og det klarede de utrolig godt. Tak for hjælpen!

8 juli 2025