3H Auto Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hjælpsom, proaktiv og kompetent værkstedschef, Hidayet. 3Hs fejlfinding på bilen ledte til en reklamationsfejl fra et andet værksted; han gjorde sit bedste for, at jeg kunne få reklamatione... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i februar fundet min drømmebil som 3H Automotive hjalp mig med at finde, oplevelsen var helt igennem fantastik fra start til slut. Der blev taget hånd om evt. spørgsmål både før og efter køb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en 5år gammel vw up til en fin konkurrence dygtig pris. Da jeg hentede den var den nyserviceret som aftalt og de havde enda skiftet komplet forbremser af dem selv da de synes de var slidte. Efte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du har tænkt dig og købe Mercedes eller BMW og evt. have reperareret eller have service på din bil, så kan vi stærk anbefale, at køre til 3H Auto. Vi har købt bil og fået den serviseret der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

3H Automotive gør dig bedre kørende....

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel service og god oplevelse…

Professionel service og god oplevelse hos 3H Automotive

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos 3H Automotive. Fra starten blev jeg mødt af venligt og imødekommende personale, der tog sig tid til at forstå mine behov. Både rådgivning og service var professionel, og det var tydeligt, at de har styr på deres arbejde.

Bilen blev leveret i den aftalte stand og til tiden, og hele processen forløb uden problemer. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet og vil klart anbefale
3H Automotive til andre, der søger en pålidelig bilforhandler.

Tak for en god handel!

4 juni 2025

Klar snak

Selvom jeg ikke tog imod tilbuddet som blev meget dyrere end efter tjek, var der klar tale og de undlod at tage gebyr selvom de havde tjekket bilen.

27 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er netop kørt fra 3H Auto i Søborg. Oplevet en rigtig god service og venligt personale, især Hidayet som tog imod mig. Kan varmt anbefales 👍🏽

16 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrt, upålideligt og manglende gennemsigtighed

Vi indhentede oprindeligt et tilbud via Autobutler på omkring 1.350 kr. for et simpelt oliefilterskift hos 3H Auto. Kort efter vi afleverede bilen, blev vi dog kontaktet og informeret om, at der var mange flere problemer, blandt andet bremser både foran og bagved, nye dæk osv. Prisen steg pludselig til 17.800 kr.

Selvom det var væsentligt mere, end vi først havde regnet med, betalte vi beløbet i god tro, da vi gik ud fra, at 3H Auto havde vores bedste interesse i tankerne, og vi ønskede selvfølgelig at føle os sikre i bilen.

Da vi fik bilen tilbage, bemærkede vi dog straks en brummen fra det højre fordæk. Vi regnede med, at det måske ville gå væk af sig selv, men da det ikke gjorde det, tog vi bilen tilbage til 3H Auto indenfor tre uger for at få dem til at kigge på den. Her får vi besked om, at der nu var nye problemer, denne gang med hjullejer på begge sider, og at de også ville skifte en fjeder, hvilket nu ville koste os yderligere 10.445 kr.

Her valgte vi at takke nej. Det virkede simpelthen urealistisk, så vi fik i stedet en anden mekaniker til at tjekke bilen igennem. Her viste det sig, at flere af de ting, som 3H Auto påstod at have skiftet første gang, faktisk ikke var skiftet, og det nye tilbud fra dem var heller ikke reelt, da man normalt skifter begge fjedre, ikke kun én.

Alt i alt er vi utrolig utilfredse med hele oplevelsen hos 3H Auto og kan ikke anbefale dem til andre. Vores oplevelse efterlader os med en følelse af at være blevet misledt og med ringe tillid til deres service og ærlighed.

21 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

3h-Automatic i Søborg

Indhentede tilbud via Autobutler, bremse-service kr. 812,50, mødte op på aftalt tid, så var prisen kr. 2.150,- ! Da "Tesla ikke var en personbil, men en el-bil..." 🙄
De kendte til hvilken bil det var, hvilket fremgår af tilbudet! PLATUGLER ! Hold jer langt væk!
Talt med Autobutler vedr værkstedets svar og de afviser, at der bliver genereret auto-tilbud via deres App. Alle værkstederne både acceptere og godkender de tilbud, der bliver sendt via Autobutler. Fulde af løgn !

24 oktober 2024
Logo 3H Auto

Antwoord van 3H Auto

Hej Søren,
Du har den 21/10-2024 (forud for tilbudet via Autobutler) fået et tilbud fra os, som tilsvarer de 2100 kr.
Efterfølgende har du fået et tilbud via Autobutler, som er et automatisk genereret tilbud (dvs., at vi ikke selv afgiver tilbudet) - da vi ser dette, kontakter vi dig d. 23/10-2024.
Da du ikke svarer, får du så beskeden her på værkstedet ved fremmøde.
Dette har intet med Platugle at gøre.
Vi har fra vores side af gjort hvad vi kan for at informere dig.

Mvh
3H

Et godt sted at være

Jeg had en fantastisk oplevelse efter der skete en fejl på værkstedet. Måden værkstedet håndteret situationen og fandt en løsning på var yderligst professionel og tillidsfuld. Jeg kan kun anbefale 3H automobiler.

26 mei 2024

Super godt værksted

Super godt værksted, flinke og venlige. Aftaler overholdes og de har dygtige og meget hjælpsomme mekanikere til at udføre arbejdet på min Mercedes, som er lige så godt som ved de store autoriserede Mercedes værksteder.. men bare til en noget billiger pris.
3H Automotive i Søborg, kan varmt anbefales..

3 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlige medarbejder og meget gode…

Venlige medarbejder og meget gode service, man får det bedste service til gode priser. Jeg fik lavet mine parkering sensor samt udskiftning af modul. De spottet fejlen mens jeg ventede selvom jeg havde været forbi flere værksteder uden de kunne finde fejlen. Jeg anbefaler helt klar👌

12 maart 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke godt nok

De første par gange jeg havde min bil hos dem med småting, ok.

Denne gang, tja, det tog sin tid: Først en tid telefonisk, da jeg kommer har de lukket (16:30). Ok, De bad mig om at komme 16:30??

Jeg ringer næste dag får hurtigt en ny dato. Denne dag venter jeg i nogle timer helt forgæves: De fik en forkert pakke med dele.... ikke mit problem, men det blev mit problem. Ingen undskyldning fra dem.

Næste dag, vente vente, ok lygten blev skiftet. Det brugte jeg meget af min tid på, og det gider jeg ikke igen.

24 juli 2023

Den fineste service - vinterhjul

Den fineste service med skift til vinterhjul! Vi har aftale gennem TRYG som har haft hele sommeren til at få flyttet hjulene fra tidligere autoværksted hertil, men har først fået det gjort her i slutningen november. Nu står 3H så helt uforskyldt med en ladning hjul og en storm af kunder, som gerne ville have det ordnet i går. Vi fik lov at komme selv om der var run på, stadig plads til kvikke bemærkninger midt i travlhed og jeg var på vej hjem igen efter 15 minutter. Respekt herfra!
Steens kone ;-)

29 november 2023