Fantastisk hjælpsom, proaktiv og kompetent værkstedschef, Hidayet. 3Hs fejlfinding på bilen ledte til en reklamationsfejl fra et andet værksted; han gjorde sit bedste for, at jeg kunne få reklamatione... Toon meer
Jeg har i februar fundet min drømmebil som 3H Automotive hjalp mig med at finde, oplevelsen var helt igennem fantastik fra start til slut. Der blev taget hånd om evt. spørgsmål både før og efter køb... Toon meer
Købte en 5år gammel vw up til en fin konkurrence dygtig pris. Da jeg hentede den var den nyserviceret som aftalt og de havde enda skiftet komplet forbremser af dem selv da de synes de var slidte. Efte... Toon meer
Hvis du har tænkt dig og købe Mercedes eller BMW og evt. have reperareret eller have service på din bil, så kan vi stærk anbefale, at køre til 3H Auto. Vi har købt bil og fået den serviseret der... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
3H Automotive gør dig bedre kørende....
Vandtårnsvej 80, 2860, søborg
- salg@3h-auto.dk
- 3h-auto.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Benyt kun hvis du ikke har brug for lånebil.
Da jeg kom ud til 3H Auto, efter specifikt at have bedt om en lånebil både via booking på nettet og via telefon, kom det som en stor overraskelse at jeg skulle have en lånebil for at kunne komme på arbejde. Den (åbenbart eneste lånebil de har) var desværre lånt ud til en anden. Det kunne de måske godt have informeret om, inden jeg måtte køre derhen og derfra uden at få lavet noget på min bil.
Bil køb
Service, kvalitet af aller højeste klasse. Bestilte en bil hjem fra Tyskland de stod for alt og de var simpelthen så profesionelle, jeg sad med kaffen der hjemme imens alt blev ordnet. Kan simpelthen ikke være mere tilfreds som kunde. Jeg fik min bil hjem og er super glad for den. De profesionelle og serviceminded. De kan deres gram
Havde jeg kunne give 10 stjerner
Havde jeg kunne give 10 stjerner, var det fuldt fortjent. Fantastisk,smilende og imødekommende personale. Hurtig og professionel behandling og priser der er mere end konkurrence dygtige. Kan kun varmt anbefale dem.
Useriøst
Ringede på en bil om lørdagen og sagde jeg først kunne komme tirsdag og se på den, det var intet problem og den ville ikke være solgt sagde de, kørte fra falster til kbh for at få at vide den lige pludselig var reseveret og 5 min efter var den solgt til trods vi var det eneste der....... de prøvede ikke at være kundevenlige og hjælpe med en anden bil, hold jer væk
Super service!
Hver gang min bil har været hos 3H Auto, har det været en god oplevelse.
God service til en rimelig pris, troværdige medarbejdere og meget god betjening. Jeg kan til fulde anbefale dette værksted!
Fin service
og var det ikke for at de havde (og har stadig) glemt at sende mig et tilbud ville de få 5 stjerner.
Svindel og udnyttelse af kunders uvidenhed.
Fik lavet textyl behandling og sat nye dæk på hos 3H. Da min bil var hos dem, blev jeg ringet op med en meddelse om at mine bremser for og bag var total nedslidte. Fik et tilbud på 5500 kr. De fortalte at de havde skilt mine bagbremser ad og flere dele skulle skiftes.
Kørte bilen på et andet værksted hvor de konstaterede at forbremserne skulle skiftes men at der mindst var 60.000 km tilbage i mine bagbremser og at de INTET fejlede, og at der ikke var tegn på at de havde været skilt ad for nyelig.
Det er så let at bilde folk den slags ind, jeg ved ikke meget om biler, så jeg var noget chokeret over den behandling. Godt at jeg fandt et andet værksted som er mere reelt og som aldrig vil begynde at skilde ting ad uden at have drøftet det med kunden først. Kom iøvrigt af med 2500kr og sparede dermed 3000 kr
Kobling
Jeg fik udskiftet min kobling hos 3H Automotive..
Prisen var meget billig i forhold til VW og de gjorde meget hurtigt afleverede bilen kl 8:00 og fik bilen tilbage kl 15:30 da jeg hentede min bil var den vasket og støvsuget de er meget venlige og imødekommende kan varmt anbefales.
Hurtig og venlig betjening
I 11 time fredag eftermiddag, fandt jeg ud af det ene vinterdæk var fladt. Prøvede flere værksteder i Søborg, som ikke havde tid. 3H-auto var utrolig serviceminded og havde tid til at lappe dækket. Personalet var meget venlige og prisen 100 % iorden. Kan kun anbefale dette værksted.
God oplevelse hos 3H Automotive
Jeg skulle have skiftet dæk på en bil, de var over 10år gamle og ret slidte.
Jeg bestilte dæk på nettet ved min sædvanlige dækleverandør og fik dem leveret ved 3H Automotive, som jeg intet kendte til, men hjemmesiden så fin ud og prisen så OK ud.
Jeg havde egentligt regnet med at skulle afmontere hjulene og kører dem derhen i en anden bil, men det var ikke noget problem at de sad på bilen.
De havde et fint vente lokale, god kaffe og en rigtig avis - Børsen. Jeg blev hverken færdig med kaffen eller avisen, så var bilen klar igen og prisen passede - Super.