Aftén Bil Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en bil från Aften Bil och blev tyvärr mycket besviken. Vid köpet uppgav säljaren att bilen hade kamkedja, och detta stod även på varudeklarationen som säljaren hade skrivit under. Efter någr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lämnade in bilen för skadereglering. Bilen skulle vara klar efter 5-7 dagar. Nu har det gått över två veckor !! Jag förstår att det kan hända att folk blir sjuka. Men precis som andra jobb med deadlin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderar David på Arlandastad. Bytte in min bil mot en ny och allt gick smidigt. David gav bra service, var lätt att nå och hade ett professionellt bemötande. Mycket nöjd med hela affären.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte en Toyota Auris av Papken och fick ett väldigt gott intryck redan från första stund. Atmosfären på platsen var avslappnad och professionell, och både Papken och hans kollegor var tillmötes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Kia och Maxus. På vår verkstad är vi även auktoriserade för Kia, Volkswagen, Volkswagen transport, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Ford & Maxus. På Aftén Däckcenter är vi anslutna till kedjan Euromaster. Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar. Hos oss på Aftén Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil. Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär. Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören. Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar. Välkommen till Aftén Bil - En Riktigt Bra Bilaffär.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

52 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mycket god upplevelse!

Mycket god upplevelse!! Det märks att personalen på Aften Bil i Åkersberga VW är extremt begåvade, seriösa och serviceminded både för kund och för fordon! Effektiviteten och noggrannheten som finns bland personalen var otrolig. Lämnade in min bil på service och fick grymt bemötande och ett anförtroende för personalen finns verkligen!

6 mei 2024

Otroligt dåligt kundbemötande

Jag har en riktigt dålig erfarenhet av Aftén bil i Åkersberga där jag blivit debiterad
20 000 kr i vite som privatperson när jag lämnar igen min privatleasing för att jag missade en av 3 servicetillfällen med 2 veckor under pandemin då de inte kunde erbjuda service i tid. Att ta ut ett sådant högt vite utan att ens flagga om det när man ringde om service är en sak - men kundbemötande och hanteringen av detta ärende har varit under all kritik.
Jag vill verkligen skicka ut ett ordentligt ris och en varning för detta bolag för de tar ut viten för att stärka sin egna lönsamhet och struntar helt i individen.

Jag vill varna andra att anlita dem i framtiden.

2 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom in för att kolla en begagnad bil.

Kom in för att kolla en begagnad bil.
Ingen säljare kom eller hälsade på mig.
Kan vara att dem struntar äldre kvinnor som de tror att är inte värd att fråga och att vara proffs.
Kan tänka mig att de bara gå direkt till dem som kommer in och tror att de ska köpa direkt en dyrt ny bil.
Kommer inte in igen.
Köpte till slut en bil i annan proffsig säljare😥

12 februari 2024

Köpte beg cupra born

Köpte beg. cupra born. Fick bra pris, bra säljare som återkopplade snabbt.

Men Aftens serviceverkstad håller inte måttet.

Lämnade bilen för uppgradering enligt kampanj

* ingen återkoppling om status. Besöket tog 1v istället för 2dagar
* hittade verktyg under förarstolen ( wurth spetstång)
* hela baksätet satt löst ( återmonterade sittdyna själv )
* 3 plastkåpor under motorhuven var ej monterade, låg lösa (återmonterade själv)
* repor i lack vänster fram (fick polera bilen själv)
* bilens hv-batteri behövde ej åtgärdas(felaktig bedömning)

1mån efter besöket tändes motorlampan. Åkte till vw Lidingö som sa att hv batteriet behövde åtgärdas(enligt kampanj). Nu har vw Lidingö fixat bilen, dom gjorde ett bra jobb. Bilen fungerar nu till 100%.
Aftenbil borde ha fixat allt det här innan dom sålde bilen kan man tycka.

16 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lämnad in bilen på bokad reparation på…

Lämnad in bilen på bokad reparation på både verkstad och plåt/ lack.
fick ett planerat datum då bilen skulle vara klar.
dagen då vi skall hämta bilen så har dom bara demonterat bilen utan att montera klart. skyller på att dom inte fått hem delar.
nu vet verksaden inte när bilen kommer att vara klar,
mitt råd är att INTE lämna in bilen förrän dom har alla delar hemma för rep.
det har nu gått 2 veckor sedan jag lämnade in bilen och fortfarande inte klar, (lättare lack jobb som inte är klar)

23 februari 2024

Noll förtroende .

Att Aften Bil Åkersbergas försäljare Arman inte visste så mkt om bilar var 1a dåliga magkänslan men en nästan ny KIA hos en märkeshandalre kan väl ändå inte va några problem att köpa, jodå skulle det visa sig vad man kommit överens om lovat var inte värt ett dugg inte heller det finstilta i Aften Bils/egna kontrakt bla distansköplagen ångerrätt osv utan Arman hävdade att dom hade rätt att behålla hela handpenningen på 5000 kr för att dom monterat begagnade vinterdäcken som först ingick o för att dom tvättat bilen vilket iaf ej var gjort när dottern reste 2,5 tim t o r för att kolla o provköra bilen åt mig vilken dom tog in blöt o smutsig för visning vilken hon ej fick provköra den utan en annan liknande bil, i min värld blir detta om än lite mer sofistikerat stöld, man ska hålla det man lovat sagt o kommit överens om, när jag upplyst om att jag kommer att polisanmäla o anmäla till allmänna reklamationsnämnden kändes det som att dom bara log väl medvetna om att Polisen skriver av det mesta o Allmänna Reklamationsnämndens handläggningstider. Hans Svensson Sölvesborg

25 januari 2024

Proffsigt och serviceorienterat

Köpte precis en bättre begagnad Tiguan och jag är väldigt nöjd med bilen. Från början var jag där för att kolla på en annan bil av samma märke, men fick hjälp av säljaren David Lahnajärvi att hitta en ännu bättre bil, för samma prisklass. Bilen var dock inte ordentligt rekondad när jag fick den, men David ordnade så jag har en rekond innestående- proffsigt och serviceorienterat!

7 december 2023

Aftenbil Uplands Väsby - Extremely Annoyed

Brought my Kia Optima (2020) to diagnose the problem. They diagnosed that the automatic gearbox must be replaced. After replacement, immediately I see new problems in the car such as heater is pushing in cold air instead of hot air. Never happened like that before. I thought these things happen only in poor countries where mechanics do these tricks to make money by fixing one thing and breaking another but surprised to see it happens in Sweden too!!!! Extremely annoyed as they rejected to even come out and see when I complained about it at the same time. Asked me to wait for 20 minutes and they closed their shop. Now it's been 1 hour and I have been driving all the way from Upplands Väsby. Still getting cold air out even thought the temperature is set to MAX. It took less than 3 minutes before I brought the car to these guys in much colder weather than it is today!!!

11 december 2023

Åtgärdar inte uppenbara fel

Köpte en ID4 under våren och det flöt på ok. Efter första tvätten upptäcktes dock gråvita fläckar på båda takräckena. Blev lovad att de skulle åtgärdas men efter ett halvår tjat och väldigt utdragen kommunikation återkom dem med att de inte kommer stå för det. Väldigt tråkigt att de gärna vill sälja en bil för över en halv miljon men tar inte ansvar för vad de sålt och är enormt sega i den kontakten. Rekommenderar starkt att ni inte gör affärer med dem.

4 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en begagnad bil hos aften…

Köpte en begagnad bil hos aften Åkersberga och kan inte mer än berömma deras service. Hela upplevelsen från att ha provkört till att sedan skriva på avtalet kändes både proffsigt och enkelt.

30 september 2023

Trevligt kundbemötande

Köpte en begagnad bil, via annons på Blocket. Fick bra information av säljaren och hon var mycket hjälpsam. När vi hämtade bilen motsvarade den verkligen mina förväntningar. Vill tacka Eya för en smidig och trygg bilaffär.

11 oktober 2023

Supersmidigt och supertrevligt

Stor eloge till aften bil i åkersberga!!! Lämnade in min skoda på service 1 dag för tidigt och skodan vart färdig samma dag. Super trevliga mekaniker som var riktigt service inriktade och var behjälpliga och svarade på frågor.

28 augustus 2023

service på bilen

Var och gjorde service på bilen, efter att jag hämtade ut bilen så var ena fälgen skavd, påpekade direkt om detta, och dom skulle återkomma till mig, en vecka senare ringer jag för att kolla vad som händer, fick då att dom skickat mail till mig??? och personen som gjorde servicen sa att han inte hade kört på något, och eftersom att jag har för vana att kolla på bilen efter att den varit inlämnad, så vet jag hur min bil såg ut innan jag lämnade in den, men jag hade inga bilder att visa, så allt på mig uppenbarligen!
Så undvik deras verkstad, framförallt, se till att du har bilder på bilen när du lämnar in den, för dom står inte för något (mer än dyra räkningar)

18 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usel service på verkstaden uppl väsby

Jättedålig service på verkstaden i uppl Väsby
Mitt fordon bärgades efter en stöld av alla hjulen till Kia försäkrings anvisningsverkstad 17 juni 2023 Fordonet var helt nytt och hade gått ca 50 mil men det tog verkstaden fram till den 1 aug att utföra reparationen ie 4 nya fälgar och 4 sommardäck
I mellantiden har lämnats olika besked om dröjsmålet men det tog nära 14 dagar efter skadan som verkstaden beställde reservdelarna ( däck/fälgar) När väl detta var gjort tog det 1månad till leverans/reparation
Inte vid något tillfälle kontaktades jag utan det var jag som hela tiden fick ta reda på detaljer som tex artikelnummer på fälgar dimension på däck
Kia är en bra bil men sk eftermarknaden på verkstaden i u Väsby är under all krotik

17 juni 2023

Auktoriserad Verkstad? Katastrof

Omdöme gäller verksamhetens verkstad:
Lämnade in min Audi A6 Allroad för felsökning av skakningar/vibrationer i bilen. Detta var ett garantiärende via bilhandlaren där jag köpte bilen. Bilen lämnas in på utsatt tid och mekanikern ringer på eftermiddagen och frågar om han får ha bilen kvar en dag till vilket givetvis går fint. Dagen därpå ringer mekanikern och säger ungefär "Ja bilen skakar/vibrerar men jag kan inte hitta något fel, du får köra mer och se om det blir värre". Ett svar jag inte blev nöjd med då felet funnits en längre tid. Hämtade ut bilen och kundmottagaren ville då ta 2000 kr för felsökningen som inte gav något resultat alls. Jag förklarade att det är ett garantiärende hos bilhandlaren och att jag vid bokningstillfället angett både bilhandlarens uppgifter samt ärendenummer. Det hade kundmottagaren/verkstaden helt missat. Jag åker därifrån och kontaktar bilhandlaren som i sin tur tar kontakt med Aftén Bil hur ärendet skall fortlöpa. Efter det hörde jag ingenting av Aftén Bil på en bra stund tills jag själv mailade och fick då svar att verkstaden ville pröva ett par andra hjul på bilen och att kundmottagaren/servicerådgivaren skulle ordna en annan uppsättning hjul att testa med och höra av sig "i dagarna" 4 dagar går och ingen återkoppling. Mailar Aftén bil igen och får då syrligt svar av kundmottagaren/servicerådgivaren att denne minsann har vabbat i 3 dagar och inte hunnit få fram en uppsättning hjul att testa med. Nu börjar det bli skrattretande. Avvaktar ett par dagar till och hör och häpna så kom ett mail från Aftén Bil utan att jag behövde "trycka på". I det mailet meddelar kundmottagaren/servicerådgivaren att man inte kan få fram en annan uppsättning hjul att testa med och hänvisar då mig till en Audi återförsäljare för att ordna detta själv. Nu gick det inte längre att hålla sig för skratt. Aftén Bil..återförsäljare för Volkswagen kan inte få fram ett par VAG hjul att testa med. Aftén Bil har dessutom ett däckcenter ett stenkast bort. Pinsamt. Självklart valde jag att avsluta ärendet helt hos Aftén Bil och meddelade bilhandlaren detta också. Då semestern är runt hörnet och väntetiden på andra verkstäder är lång och jag behöver bilen mycket på semestern fanns inget annat val än att felsöka detta själv ihop med en vän som är bilmekaniker. Efter ca 20 minuter så har vi med hjälp av en indikatorklocka konstaterat att hjulnaven bak är skeva på en nivå som är en bra bit utanför rekommenderade gränsvärden. Vi byter dessa inkl hjullager och tar oss en provtur och det är en markant förbättring men man kan fortfarande känna att lite vibrationer finns kvar och vi fortsätter felsökningen direkt och känner att kardanaxelns stödlager är slitet samt att knutkorset/kardanknuten mitt på har ett glapp. Ny kardanaxel beställs och monteras och efter en provkörning så kan vi konstatera att vibrationerna är helt borta och därmed felet avhjälpt. Fascinerande att Aftén Bil som Audi auktoriserad verkstad inte kunde lösa detta....men vad vet jag? Jag är ju bara elektriker ;)

5 juli 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min erfarenhet!

Efter att ha kört min 2020 Mercedes Benz C300 ett tag bestämde jag mig för att byta till en 2023 Mercedes Benz C300. Avsiktligt föreslog en kollega till mig att jag skulle ta itu med det här företaget. Jag blev också tillsagd att kontrollera trustpilots recensioner för att bekräfta den positiva feedback som företaget har fått. Det är bara rätt och rättvist att jag delar min åsikt om min interaktion med bilservice.
Först och främst, trots att det är ett offentligt utrymme, har platsen en välkomnande atmosfär. Den gästfrihet som personalen i receptionen tillhandahåller är också exceptionell och varm. Det förmedlar hur mycket arbetskraften tycker om att göra sitt jobb. Den tekniska personalen tillhandahöll också exceptionell kundservice.
De gav en kritisk sammanställning av bilens specifikationer, beskrev dess fördelar och nackdelar samt säkerhetsåtgärder för att förhindra skada och underhållsmetoder för att förlänga dess livslängd. Uppenbarligen tog jag rätt beslut att följa min kollegas råd att först göra en investering med olive peer dot come för att fördubbla mina pengar och fullt ut uppleva den fantastiska servicen från denna respektabla organisation, kvällsbilsföretag. Eftersom den här organisationen besitter de egenskaper som krävs för att driva ett bilföretag skulle jag betygsätta den till 90 % totalt sett. De mest spännande delarna med att använda detta företag är garantipolicyerna och kundinteraktionerna som känner igen och gör en stor ansträngning för att passa deras behov.

25 mei 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.