Köpte en bil från Aften Bil och blev tyvärr mycket besviken. Vid köpet uppgav säljaren att bilen hade kamkedja, och detta stod även på varudeklarationen som säljaren hade skrivit under. Efter någr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lämnade in bilen för skadereglering. Bilen skulle vara klar efter 5-7 dagar. Nu har det gått över två veckor !! Jag förstår att det kan hända att folk blir sjuka. Men precis som andra jobb med deadlin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rekommenderar David på Arlandastad. Bytte in min bil mot en ny och allt gick smidigt. David gav bra service, var lätt att nå och hade ett professionellt bemötande. Mycket nöjd med hela affären.
Jag köpte en Toyota Auris av Papken och fick ett väldigt gott intryck redan från första stund. Atmosfären på platsen var avslappnad och professionell, och både Papken och hans kollegor var tillmötes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Kia och Maxus. På vår verkstad är vi även auktoriserade för Kia, Volkswagen, Volkswagen transport, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Ford & Maxus. På Aftén Däckcenter är vi anslutna till kedjan Euromaster. Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar. Hos oss på Aftén Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil. Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär. Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören. Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar. Välkommen till Aftén Bil - En Riktigt Bra Bilaffär.
Rallarvägen 10A, 184 40, Åkersberga, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
På bara några månader har Aften bil/ VW finans höjt privatleasing avtalet med drygt 800kr. Inte en enda gång har dem sagt det kommer höjas.
Enligt detta är det ju något dem borde göra iaf:
Leasingtagare som upplever att månadshyran ökat och att man inte fått något förhandsbesked om detta ska i första hand reklamera, klaga, till den som utställt fakturan. I andra hand får man vända sig till exempelvis Allmänna Reklamationsnämnden.
Glöm absolut inte om du leasar en bil från Aften bil med ww finas att Aften från säger sig allt kundansvar.
Försäljnichefens svar när dom lurat oss upp på läktaren och kräft massor av pengar " vi har absolut inget kundansvar om du köper bilen av oss och väljer privatleasning via ww finans"
Det ni är kund vård i den högre skolan.
Tänk er att du köper tv av elgiganten, du fick inte med fjärren. Du köpte den via klarna. Är det Klarnad problem,ja enligt försäljningschef på Aftens bil.
Jag köpte min Volkswagen T-roc från Aftén Bil i Åkersberga i november och jag kan verkligen rekommendera dem som en pålitlig bilhandlare. Säljaren Patric var extremt kompetent, tillmötesgående, trevlig och hjälpsam när jag och min familj letade efter en bil som passade vår prisklass. Han gav oss all information vi behövde både före och efter köpet, och har alltid varit tillgänglig för att svara på våra frågor.
Nyligen, när en varningslampa tändes i bilen under helgen, behövde vi hjälp och Patric var oerhört hjälpsam och effektiv i att lösa problemet. Detta visar verkligen att Aftén Bil bryr sig om sina kunder även efter köpet.
Jag är verkligen nöjd med mitt köp och skulle starkt rekommendera Aftén Bil och särskilt säljaren Patric till någon som letar efter en ny bil.
Toppbetyg för deras service och kundvård!
Skrämmande dåliga.
Min bil lämpades av på Skadecenter(gamla Stilbil) efter en olycka på Stäket-leden...
Fick då veta att det skulle ta 4! månader att fixa min bil, men det tog 5,5 månader...
Då hade de lyckats sno 2st externa hårddiskar samt 2st parfymer, som jag i mitt chockade tillstånd inte fick med mig...
När jag inser att de är borta, ringer jag och kollar...
Nej de visste inget, hittade inget samt häcklade mig att jag måste ha ID-märkningen på hårddiskarna för att kunna polisanmäla samt få ut från mitt försäkringsbolag...
Säljaren var trevlig (beställde en ID4 GTX), sen hörde jag inte ett enda ljud från Aftén Bil (inte från Volkswagen heller). Fick stöta på 3 ggr själv under 13 månader för att få någon som helst information. Till slut tröttnade jag, sa upp mitt avtal och köpte en Tesla Model Y istället. Tror dessa återförsäljare som bara vill vara 'ordermottagare' och sen struntar i kunden kommer få det svårt framöver...
Bytte låsmekanism i bakluckan på min Passat. Snabbt och smidigt, trevligt bemötande!
Mycket trevlig och kunnig säljare. Förstod mina behov och var Inn lyssnande. Erbjöd det jag efterfrågade utan "över sälj" Mycket bra totalupplevelse
Jag har valt att köpa en ny bil i Aften bil. Och jag har fått mycket god erfarenhet och professionellt stöd att välja bil och provköra olika modeller. Efter att jag fick bilen fick jag kundsupport och bra hjälp, då jag hade fler olika frågor. Väldigt nöjd med den nya bilen. Mycket professionella säljare.
Hej jag köpte begagnad bil av er, super trevliga och smidiga.
Väldigt proffsigt bemötande av säljaren när jag köpte min KIA. Även från kundmottagningen vid inlämning på service.
Haft min bil på service, mycket trevligt och tydligt mottagande. Blev även uppringd av mekanikern där jag blev rekommenderad nya torkarblad samt stenskott som blev lagat. Väldigt nöjd!
Härligt bemötande, allt gick snabbt & smidigt! Jag är super nöjd!
Har köpt två VW hos Aftén bil. Har fått hjälp av Dan båda gångerna och varit mer än nöjd! Äntligen en säljare som man kan lita på.
Mycket proffsigt bemötande genom hela processen.
Köpte en begagnad bil och blev väldigt nöjd med säljarens bemötande, han var serviceinriktad och lyssnade på vad som var viktigt för mig. Rekommenderar Aftén Bil!
Haft Patric som återförsäljare och köpt 2 stycken bilar. Väldigt nöjd av bemötande och service i toppklass!!
Tagit ut 2 tjänstebilar under senaste 5 åren. Det har fungerat enligt förväntan. Snabba svar på frågor runt köpen. Bra och tydliga leveranser. Använder även Aften Bil som serviceverkstad och det har fungerat utmärkt. Snabb hjälp när sådan har behövts
Vi har varit återkommande kunder hos Aftenbil ett par år nu.
Alltid fått ett proffsigt och bra bemötande från duktig personal. Rekommenderar Aften starkt om du funderar på att köpa din nästa bil.
Köpte min härliga folkvagn transporter där och är så otroligt nöjd! Säljaren Fabian jag handlade från visade extremt hög kompetens och var väldigt trevlig!
Rekommenderar helt klart denna firma till kommande bilköpare!
Lees meer over geverifieerde reviews.