Ondanks de drukte is de airco geleverd ma 1 week. Bij de levering zat echter geen volledig aansluitset waardoor we genoodzaakt waren deze elders aan te schaffen. Aircoplaza reageerde direct op onze ap... Toon meer
Mail gestuurd naar Aircoplaza want ik wist welke airco het moest worden! Snel antwoord en binnen een week konden ze hem al komen installeren! Gelijk een afspraak gemaakt. Melih en collega kwamen he... Toon meer
Enige tijd geleden hier 4 airco’s aangeschaft van het met Mitsubishi Heavy industries. In de titel stond met grote letters WIFI, om die reden deze units aangeschaft. Na installatie blijkt er geen WIFI... Toon meer
Vandaag 2 airco`s laten plaatsen van airco plaza door Melih en zijn collega. De heren zijn erg vriendelijk en hebben de airco`s opgehangen in goed overleg met wat onze wensen zijn. Bedankt Melih en co... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De ombouw van onze airco vertoonde na 2 jaar beginnende corrosie. Na melding bij aircoplazza werd de complete ombouw vervangen. Zelfs voor de door mij vergeten poten werd een nw set geleverd. Top actie

Antwoord van Aircoplazazwolle
3 split airco gekocht en laaten plaatsen. Eerst al een paar offertes laten doen kwam allemaal rond de 6500 -7000 uit. mijn vriendin kreeg een tip op het werk om eens bij aircoplaza Zwolle te gaan kijken.we hebben er nu een staan voor 2/3 van die priis en precies zoals we hem wouden grijze buitengoten en 2 zwarte en 1 witte binnen unit. En de instelateurs waren 2 vakmensen die ook nog meedachten om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Zeer tevreden

Antwoord van Aircoplazazwolle
Mobiele airco zaterdagavond besteld, werd de maandag erna al geleverd. Prima website, goede prijzen en supersnelle levering.
Tip voor de winkel: stuur even een verzendbevestiging/bezorgupdate. Ik wist niet dat de airco bezorgd werd en was niet thuis. Ik zag een briefje in de bus liggen dat mijn pakket bij de buren bezorgd was. Ik was (positief) verrast toen dat m'n airco bleek te zijn.

Antwoord van Aircoplazazwolle
RUIM ONLINE ASORTIMENT. SNEL EN MAKKELIJK EEN 3 TAL AIRCO'S ONLINE BESTELD. ERG GOED GEPRIJSD. TWEE DAGEN LATER AL GELEVERD. JAMMER GENOEG WAS ER 1 BUITENUNIT BEKLEDING AAN DE VOOR EN -ACHTERZIJDE BESCHADIGD. WAS VOORAF NIET TE ZIEN.KAN ALTIJD GEBEUREN ! GEBELD MET DE KLANTENSERVICE, WERD METEEN POSITIEF OP GEREAGEERD EN WERD HIERVOOR GECOMPENSEERD. EIND GOED AL GOED !

Antwoord van Aircoplazazwolle
Online een split airco besteld met plaatsing. Gisteren zijn de monteurs geweest. Zoals gewoonlijk gaan ze eerst even kijken wat de bedoeling is. Nu bleek dat ik gewoon een verkeerde keus heb gemaakt om de soort airco. Het zou flink in de papieren lopen als ik toch hier voor zou gaan.
Na een goed en wel overwogen advies met voor en nadelen hebben we besloten om te switchen naar 2 afzonderlijke airco,s.
Monteurs hebben dit zeer netjes geplaatst.
Eind van de streep!! Ik was ook nog iets goedkoper uit. En een heerlijk koel huis.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Super service! afgelopen week een storing in een warmtepomp, Aircoplaza had de volgende morgen al het nieuwe onderdeel op voorraad! waardoor de warmtepomp binnen no time weer draaide! bedankt

Antwoord van Aircoplazazwolle
Goede adviezen over het kiezen van de juiste airco voor de huiskamer en slaapkamer.
Direct een offerte in de mail, levering en montage op korte termijn.
Vakkundige montage en goed advies door zeer vriendelijke monteur.
Zeker een aanrader voor iedereen die een airco wil.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Vanwege afstand geen contact op locatie gehad. Alles per mail, whatsapp en telefoon. Prima geholpen. Duidelijke offerte met scherpe prijs voor 2 binnenunits en de buitenunit met cover van Daikin. Ook kleine aanpassingen werden keurig verwerkt.
Vlotte en nette plaatsing/installatie door Peter en collega. Top gedaan!
Aircoplaza is een aanrader!
Hartelijk dank!
Rosita

Antwoord van Aircoplazazwolle
Airconditioning gekocht compleet met aansluitset van 3 meter. Na 20 km naar huis gereden te hebben kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk een 4 meter aansluitset moet hebben. Terug naar Zwolle, bleek dat er geen 4 meter aansluitset meer voorradig te zijn. Kreeg een 5 meter set mee zonder bijbetaling tegen een goede recensie, vandaar top!

Antwoord van Aircoplazazwolle
Al direct bij het eerste telefonische contact onderscheidde dit bedrijf zich van concurrenten. Zonder mijn locatie te hebben bezocht, werd er gericht doorgevraagd en geadviseerd. Daardoor kwamen we op een beter doordachte oplossing uit dan de partij die wel was langsgekomen had geadviseerd. De offerte was vervolgens messcherp en gaf de doorslag. De airco is nog geen twee weken later geplaatst, door een buitengewoon vriendelijke en zeer ervaren installateur.

Zeer klantvriendelijk
Vandaag contact gehad over en kapotte afstandsbediening werd binnen 10 min geregeld top service echt en aanrader
Al veel bij hun besteld zeer snelle levering grote vooraad en top kwaliteit !!

Antwoord van Aircoplazazwolle
Ik zat vanwege een scheur in een bestaande steun van mijn warmtepomp met spoed verlegen om exact een vervangende. De info van de leverancier om exact een 1:1 vervanging te vinden was helaas slecht te vinden.
AircoPlaza in de avond gecontacteerd, goede hulp gehad de juiste info te vinden. Die avond nog besteld en de volgende dag rond de lunch de beugel in huis.
Kan niet beter!
Heel blij mee en zeer de moeite waard als ik nog eens wat nodig heb.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Offerte per mail bevraagd welke snel binnen was. Voor de details te bespreken toch in Zwolle een bezoek gebracht. Daar het aircosysteem besteld en ingepland voor installatie.
Tussentijds een correctie doorgegeven welke ook is verwerkt (grijze ipv witte afdekking)
De monteur/installateur Melih heeft het hele systeem in overleg heel mooi geïnstalleerd. Echt vakwerk!.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Waardeloze firma. Ik kreeg geen fatsoenlijke rekening en ook nog voor een verkeerd apparaat, Mitsubishi i.p.v een LG. Hoe gaat dat werken als er garantie nodig is? Een monteur van Airco montage die tegen mij zei dat ik zijn boor moest betalen als die kapot ging door het boren door de betonmuur.
Meerdere keren om een echte rekening gevraagd, die stuur ik wel via whatsapp was de reactie. We zijn nu 3,5 jaar verder en ik moet de goede rekening nog steeds krijgen.
Gisteren is er een monteur bij geweest omdat de airco niet meer goed werkte. Nou, dat heb ik geweten ben blij dat de man zeer coulant was. In 3 koperen leidingen zat een knik, moesten dus vervangen worden, de spouwmuur was niet afgedicht waardoor de muizenkeutels in de airco zaten. Monteur is 4 uur bezig geweest om alles op te lossen. Nu werkt de airco als nooit te voren.
Zojuist ben ik bij Airco Plaza geweest voor een gesprek. Dat is naar alle tevredenheid verlopen. Ik werd volkomen in het gelijk gezet en heb al direct de kosten die ik had voor de reparatie vergoed gekregen. Ik ben nu heel blij en beveel Airco Plaza aan

Antwoord van Aircoplazazwolle
Wat een mooie zaak , een warmtepompboiler besteld .
Toch nog even gebeld met Aircoplaza heel keurig netjes te woord gestaan, dus je weet wat je koopt .
Goede uitleg over benodigdheden, besteld voor 14.00 uur en volgende dag 15.00 uur geleverd in de buurt van Groningen.
Grote klasse ga hier vaker dingen bestellen.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Reeds de derde airco besteld bij Airco Plaza. De eerste twee airco’s werken perfect! Bij de derde airco ontbrak een onderdeel waardoor deze niet ‘remote’ aan te sturen is. Airco Plaza heeft dit probleem op een inventieve manier perfect weten op te lossen!!!

Antwoord van Aircoplazazwolle
Geweldig bedrijf, zeer goed advies, meer dan voldoende voorraad en snelle levering en service.
zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader
met vriendelijke groet,
Johan Bossink

Antwoord van Aircoplazazwolle
Na een klein defect aan de airco samen snel tot een oplossing gekomen. De ondernemer heeft snel gereageerd en ervoor zorgt dat ik niet in de koud zou komen te zitten. Ga zo door!

Antwoord van Aircoplazazwolle
Super goed bedrijf, goede aircosystemen voor elke beurs. Goede informatie verstrekking van personeel, en erg klantvriendelijk ingesteld.
Er was een probleem ontstaan bij de installatie, dit is goed opgepakt en opgelost.

Antwoord van Aircoplazazwolle
Twee jaar terug een Daikin airco (binnen- en buitenunit) laten plaatsen door een zzp’er. Na recent onderhoud bleek dat de uitblaasklep niet meer naar behoren functioneerde (steunvoetje midden was afgebroken). Nadat ik via de installateur nauwelijks respons kreeg om eea op te lossen, heb ik met Aircoplaza Zwolle zelf contact gezocht om een oplossing aan te dragen. Via mailverkeer op verzoek foto's toegezonden van het euvel en typeplaatje. Berry heeft daarop snel gereageerd en gaf aan om dit adequaat op te lossen en stuurt een geheel nieuwe uitblaasklep voor de Daikin Prefera en dat geheel gratis. Dat vind ik echt een geweldige service van Aircoplaza. Dit is een bedrijf wat instaat voor zijn klanten. Echt TOP!