Aircoplazazwolle Reviews

4,6

Ondanks de drukte is de airco geleverd ma 1 week. Bij de levering zat echter geen volledig aansluitset waardoor we genoodzaakt waren deze elders aan te schaffen. Aircoplaza reageerde direct op onze ap... Toon meer

Mail gestuurd naar Aircoplaza want ik wist welke airco het moest worden! Snel antwoord en binnen een week konden ze hem al komen installeren! Gelijk een afspraak gemaakt. Melih en collega kwamen he... Toon meer

Vandaag 2 airco`s laten plaatsen van airco plaza door Melih en zijn collega. De heren zijn erg vriendelijk en hebben de airco`s opgehangen in goed overleg met wat onze wensen zijn. Bedankt Melih en co... Toon meer

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf. Er is een mooie airco geplaatst, waar we heel blij mee zijn. Keurig vakwerk en meedenken over de plaatsing. Wij komen hier zeker terug.

13 november 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Wat een mooi compliment! Geniet van uw airco's en dank voor de leuke review!

De beste airco specialist die ik ken

Supper bedrijf ik heb 3 airco's van dit bedrijf supper snelle en nette installatie,goedkoopste van Nederland en keurige nette monteurs die hun vak verstaan ook als je het bedrijf belt voor een probleem dan wordt dit adequaat opgepakt en goed en snel afgehandeld

7 november 2024

Goedemorgen Frans,
dit waarderen wij enorm dat u dit kenbaar maakt door deze mooie review!

Ik persoonlijk zou hier niets meer…

Ik persoonlijk zou hier niets meer kopen
Had een airco met wiffi maar zat helemaal geen wiffi apparaat in
net zoals de montage
De kabels niet mooi weg werken
Was misschien te veel werk

1 november 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Beste klant, Inmiddels heb ik al een afspraak met u staan voor vrijdag 08.11.2024 Tijdens deze afspraak gaan wij "gratis" een wifi module plaatsen, Maar ik vind wel dat een klant zelf onderzoekplicht heeft en informatie in moet winnen over het product die hij of zei aankoopt en niet zomaar er vanuit kan gaan dat een aircosysteem standaard wifi heeft. Maar u bent weer geholpen ! Klant blij, wij blij met een blije klant.

PAS OP VOOR AIRCOPLAZA!!!

PAS OP VOOR AIRCOPLAZA!!!! De modellen die Aircoplazazwolle verkoopt hebben in Nederland GEEN ENKELE garantie of service van uit de fabrikant. Bij problemen ben je dus de klos. Het zijn namelijk producten die niet voor de Europese markt zijn bestemd.

1 november 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Opmerking: Veel van onze producten komen buiten Nederland weg maar wel binnen Europa, dus de garantie is ten aller tijden wettelijk goed geregeld. Tevens heeft u als particuliere koper zelfs nog consumentenrecht waar iedere koper aanspraak op kan maken, mocht u zelf calamiteiten met uw aircosysteem ondervinden bel of mail ons en ook U gaan wij helpen.

De binnen unit

Nieuw uit doos gehaald
Na het monteren van de airconditioning
Bleek bij opstarten het binnen deel defect te zijn.Contact opgenomen kon de binnen unit nestjes omruilen voor een nieuw binnen unit onder garantie binnen deel weer aangesloten alles werkt naar behoren.goede service gehad

25 oktober 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Dank voor de mooie review! Veel plezier van uw airco!

Geen fabrieksgarantie bewijs.

Wat hier wel meer geschreven word klopt wel, op LG airco s zit geen fabrieksgarantie. Je bent dus overgeleverd aan de goodwill van dit bedrijf dit is geen normale gang van zaken, zou er niet snel weer kopen.
Naschrift-- Ik heb het over fabrieksgarantie als het bedrijf bv. failliet is kun je nergens meer op terugvallen.

5 oktober 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Goedemorgen Bob. Zelfmontage? Op onze LG airco's zit wel degelijk garantie, echter zitten hier wél garantie voorwaarden aan(zoals bij elke leverancier normaal is). Mocht er iets zijn, dan neemt u contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Gratis nieuwe prinplaat en montage

Deze zomer ging onze airco stuk; na iets meer dan drie jaar. We hebben gratis een nieuwe printplaat en montage gekregen. Goed geregeld!

12 september 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Het is u van harte gegund! Geniet van uw airco!

Aircoplaza te Zwolle is een no nonsens bedrijf …

Komen afspraken na en is een no nonsens bedrijf. De monteur Melih welke de airco plaatste is een eerste klas vakman.
Ik kan het bedrijf Aircoplaza aan een ieder aanraden.

Jan.E. te Rotterdam.

24 september 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Ontzettend bedankt voor deze leuke review! Waarderen we. Heel veel plezier van uw airco!

Verbazingwekkend slechte service

Verbazingwekkend slechte service. Veel problemen, veel spijt!

6 september 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Hallo TI-MI , (uw naam is bij ons bekend) Als u geen verstand van (Zelf) montage van een aircosysteem heeft, is het verstandig om er een monteur bij te halen. Mocht u willen dat wij een monteur langs sturen dan mag u ons benaderen via het bij u bekende email-adres Info@aircoplazazwolle.nl

Beste keuze ooit

Beste keuze ooit , veel bedrijven gebeld allemaal duur niet te betalen voor iemand met een uitkering, ik heb namelijk een ziekte Copd Laaste stadium fase 4 gold Copd, ik hield niet meer uit om nog een zomer vakantie boven op me slaapkamer door te brengen ik had een mobielen airco hoop herrie gaf , mobielen airco geen oog dicht door herrie en ik kon alleen maar in me slaapkamer blijven, was niet te doen heb zoon van 12 , ik overal rond gekeken maar onbetaalbaar voor mijn, tot dat ik bij airco plaza Zwolle kwam , heel goed geholpen , hun hebben spullen besteld wat nodig had , en hebben iemand gestuurd , hoe vaak ik ook belden 24 uur overdag kreeg ik antwoord via wars ap, ik. Ben niet op gegroeid met telefoons en airco , maar bij al me vragen werdt ik goed geholpen, ik raad iedereen aan op hier naar toe te gaan , u wordt goed geholpen, betrouwbaar bedrijf, en goede service, zo had mijn hondje shihtzu pup mijn afstand bediening op gebeten zag er niet mooi meer uit , kreeg nieuwe , zo bij alles staan ze goed klaar , vriendelijke personeel,

3 september 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Wat een leuke review! Dank u wel! Afstandsbediening is naar u onderweg. Heel veel plezier ervan!

Klantvriendelijk bedrijf

Klantvriendelijk bedrijf. Installatie van de airco verliep vlekkeloos. Er werd goed met ons meegedacht en netjes gewerkt.

Ik beveel Aircoplaza uit Zwolle van harte aan!

27 augustus 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Leuk om te horen. Dank u wel!

Perfecte communicatie.

De beste service lever je niet alleen door producten snel of goedkoop te leveren… in mijn ogen is het vooral belangrijk hoe je als firma om gaat met klachten/opmerkingen en de manier waarop je communiceert met de klant!

Daarom kan ik Aircoplaza Zwolle alleen maar aanbevelen!

Goed geholpen, alle vragen die ik had duidelijk beantwoord en bovenal heel goed om gegaan met afhandeling van de ontstane klacht!

1 mei 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Fijn om te horen dat u onze service zo mooi waardeert en dat u dit kenbaar maakt!

3 binnen- en buitenunits geïnstalleerd

Onlangs heeft Melih 3 binnenunits en 3 buitenunits voor ons geïnstalleerd en we hadden niet tevredener en blijer kunnen zijn. De airco's zijn super snel (alles in 1 dag) en zeer netjes geïnstalleerd. Ook de afwerking ziet er prachtig uit en is zeer professioneel geplaatst.

Melih is duidelijk een zeer deskundige man. Hij dacht heel goed met ons mee en kwam zelf met ideeën die nog beter aansloten bij onze wensen dan we zelf bedacht hadden.

Tot slot wil ik nog benoemen dat Melih ook een uiterst vriendelijke man is en ik zijn aanwezigheid als ontzettend prettig heb ervaren. Wij hebben een binnenkat en hij heeft er de hele dag persoonlijk op toegezien dat de kat niet naar buiten is ontsnapt. Hij had het proces niet beter kunnen laten verlopen en heeft alle stress en zorgen weggenomen die dit soort projecten met zich kunnen brengen.

Ik raad installaties door Melih dus ten zeerste aan. Iedereen in mijn omgeving die eraan denkt om airco's te nemen, zal van mij over deze positieve ervaring horen!

Ook het contact met AircoPlazaZwolle ging erg goed; het contact was snel en duidelijk en ik heb een mooie prijs gekregen voor mijn totaalofferte.

6 augustus 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Dank voor de mooie en uitgebreide recensie! We zullen het ook aan Melih doorgeven. Heel veel plezier van uw airco!

Misleidende omschrijving!

Enige tijd geleden hier 4 airco’s aangeschaft van het met Mitsubishi Heavy industries. In de titel stond met grote letters WIFI, om die reden deze units aangeschaft. Na installatie blijkt er geen WIFI module in te zitten!!! Na contact met Aircoplaza vertellen ze me dat hij is voorbereid voor WIFI maar dat je wel nog even een module moet aanschaffen…. (Totaal €440 extra voor 4 modules) Dit staat verderop ergens onderaan de advertentie…. Erg misleidend!!! Als ze dit namelijk in de koptekst hadden gezet had ik een andere unit uitgekozen! Echt een waardeloze service!!!!

1 augustus 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Jammer dat u de verantwoordelijkheid in deze volledig bij ons neerlegt, terwijl u dit zelf in de begeleidende tekst had kunnen lezen. U heeft als koper onderzoeksplicht. Er is u compensatie aangeboden met het oog op de WiFi modules. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan horen wij dit graag.

Flut bedrijf

Flut bedrijf. Dit bedrijf is een dozen schuifer. Aan enige aftersales doen ze niet.Eens maar nooit weer. Advies ga naar de man die hem ook maken kan.

3 juli 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Wat u aangeeft, is niet juist. Wij doen wel degelijk aan After Sales. Als u contact met mij op wilt nemen(0620029008), ga ik kijken wat ik voor u kan doen.

AC1 laten plaatsen door André

AC1 onlangs laten plaatsen door monteur André. Koelt en verwarmt perfect. 1x storing gehad. Is snel opgelost. Kwam door vervuilde binnenfilter. Geen nota gehad. Keurig.

11 juli 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Ik ga het aan André doorgeven.

Airco besteld met top garantie na defect gelijk een nieuwe gekregen.

Airco besteld voor goede prijs en snel geleverd.
Airco bleek na montage een storing te hebben in de buiten Unit. Aircoplaza regelde gelijk een nieuwe en loste het snel en netjes op.
Fijne communicatie en duidelijk. Bedankt

10 juli 2024

Antwoord van Aircoplazazwolle

Dank, Klaas voor de mooie score! Heel veel plezier van uw airco!