Ajax Systems Reviews 11.294

TrustScore 5 uit 5

4,8

Smart, praktisch, intelligent. Die Montage durch die Firma Eisen Lobert war professionell. Durch Aku-System wurden keine Stromleitungen benötigt. Eingabeteil, Funk-Handsender und App ermöglichen den U... Toon meer

Dit bedrijf is keurig, komt snel zijn afspraken na. Monteurs waren netjes en beleefd. En wij zijn erg blij met het systeem. Echter wel heb ik 2 x moeten bellen voor een vraag en de meldkamer zet dit d... Toon meer

Wij hadden problemen met de vorige installatie en waren genoodzaakt een nieuwe te laten plaatsen. Na contact met de plaatser, kwam de installateur 2 dagen later ter plaatse en deze zorgde voor een u... Toon meer

op zich is het gebruiksvriendelijk als tool om het alarm te bedienen, maar het kan nog beter. - Als je de app opent is er elke keer weer dezelfde opmerking die je moet wegklikken - ik kan geen 'fav... Toon meer

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ajax alarm system — The most awarded wireless security system in Europe

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

11K reviews

Bijna perfect

Het systeem Ajax werkt perfect. Maar rechts boven in de app zie ik af en toe een rood knipperend bolletje. Dat zou betekenen dat de wifi verbinding instabiel is. Niemand kan mij daarbij helpen. Ik heb het beste netwerk van KPN met super wifi. Stabieler jan niet. Dus ik weet het ook niet meer.

10 november 2023

Goededag!
Bedankt voor uw feedback.

Wij kunnen u helpen uit te zoeken waarom u problemen ondervindt bij het verbinden met de server. Hiervoor hebben wij uw contacten uitgenodigd. Het verzoek wordt per post verzonden.

Update: we zien dat u geen contactgegevens heeft opgegeven. In ieder geval kunt u voor hulp contact opnemen met onze technische ondersteuning.

Een gebruiksvriendelijk alarmsysteem…

Een gebruiksvriendelijk alarmsysteem met bijna onbeperkte uitbreiding,o.a.brandsensoren.
Iemand die de tegenhanger heeft waar veel reclame voor gemaakt wordt vindt Ajax beter.
Ook een pluim voor de plaatsers.

1 september 2023

Hallo!
Wij zijn blij dat ons systeem u bevalt. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Max Brin.

Nu 2 maanden dit alarmsysteem in…

Nu 2 maanden dit alarmsysteem in gebruik en zijn zeer tevreden.
Gebruiksvriendelijk en je kan zelf bepalen wie dit systeem mag bedienen via de App. Zeer snel en uitstekend geinstalleerd door Klik systems uit Nieuw vennep. Zeer tevreden dus.

29 oktober 2023

Een ideaal systeem

Een ideaal systeem. Alles te bedienen via de app of via een afstandsbediening. Het systeem kun je op vele manieren uitbreiden. Ook later nog.

16 september 2023

gebruiksvriendelijk

Een mooi en gebruiksvriendelijk systeem met veel mogelijkheden tot uitbreiden.

25 oktober 2023

Max Brin.

Alarmsysteem met uitstekende opvolging via app.

Plaatsing is vlot verlopen door Varel Security en met het draadloos systeem ook vrij gemakkelijk. Werkt perfect en is gemakkelijk op te volgen in de app op de gsm. Duidelijk klavier en duidelijke foto's. Klein minpuntje: in de app staat de paniekknop een beetje ongelukkig tussen de uit knop en sluit app, zodat we al eens de paniekknop raken. Maar het is een top systeem.

9 augustus 2023

Goededag!
Bedankt voor uw feedback.

We zijn blij dat je het werk van onze partners leuk vond.
Wij zijn ook dankbaar voor uw feedback over onze applicatie. Wij zullen uw opmerking in overweging nemen.

Hartelijke groeten,

Werkt geweldig goed

Werkt geweldig goed. Je kan veel instellen. Overzichtelijk en simpel te bedienen. Draadloos dus geen gedoe met kabels. Je kan erg veel combineren met elkaar

7 oktober 2023

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Makkelijk

Makkelijk, duidelijk en zeer eenvoudig te bedienen, zelfs voor ons, digibeten.

24 september 2023

Prima systeem.

Contact met het bedrijf verloopt goed en duidelijk. Nette, snelle monteur die de tijd neemt om eea uit te leggen. Systeem werkt prima. Erg fijn dat je, naast de tag, het systeem ook kunt bedienen via je persoonlijk paswoord.

20 september 2023

Goededag!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We zijn blij dat u tevreden bent over het systeem en de diensten van onze ingenieurs.

Makkelijk bedienbaar systeem

Makkelijk bedienbaar systeem. Niet storend in het interieur. Snel en netjes gemonteerd. Snelle reactie bij alarm, altijd persoonlijk contact ook wanneer het systeem direct wordt uitgeschakeld.

11 september 2023

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Perfect systeem

Wij hebben dit Ajax systeem aan laten leggen op aanraden van mijn zwagers
En het is een perfect systeem ook het aanleggen van het systeem is gedaan door Secures in Heemskerk
dit was ook perfect gedaan.

2 augustus 2023

Goededag!
Bedankt voor de feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent over het werk van onze partner.

Betrouwbaar

Werkt perfect zoals beloofd en geadviseerd door PASS. Het geeft ons huishouden een geruststellend gevoel. Indien de woning door iedereen is verlaten, wordt het systeem ingeschakeld en het werkt perfect.

6 september 2023

Hallo,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
Knd groetjes,

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik, weinig storingen en snellen service.

2 juli 2023

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik. Draadloos
Bedieningspaneel met druktoestsen ipv digitale toetsen zou makkelijker werken qua bediening. Nu is het niet altijd duidelijk of de toest in aangeraakt. Zeker voor oudere mensen kan dat lastig zijn.
Verder prima systeem en eenvoudig in gebruik.

21 juni 2023

Antwoord van Ajax Systems

Hallo, bedankt dat u contact met ons opneemt!

U kunt een voorstel voor de ontwikkeling van het Ajax-beveiligingssysteem delen op de pagina 'Voorgestelde functies' op onze website: https://ajax.systems/nl/features/

U kunt ook de lijst met ideeën en geïmplementeerde functies van andere Ajax-gebruikers bekijken. Stem gerust op uw favoriete ideeën.

Bedankt!

Werkt perfect

Werkt perfect, nooit valse alarmen gehad.
Heel gemakkelijk te installeren.

19 juni 2023

Antwoord van Ajax Systems

Bedankt voor uw feedback!
Fijn dat ons product u bevalt.