Ajax Systems Reviews 11.295

TrustScore 5 uit 5

4,8

Smart, praktisch, intelligent. Die Montage durch die Firma Eisen Lobert war professionell. Durch Aku-System wurden keine Stromleitungen benötigt. Eingabeteil, Funk-Handsender und App ermöglichen den U... Toon meer

Dit bedrijf is keurig, komt snel zijn afspraken na. Monteurs waren netjes en beleefd. En wij zijn erg blij met het systeem. Echter wel heb ik 2 x moeten bellen voor een vraag en de meldkamer zet dit d... Toon meer

Wij hadden problemen met de vorige installatie en waren genoodzaakt een nieuwe te laten plaatsen. Na contact met de plaatser, kwam de installateur 2 dagen later ter plaatse en deze zorgde voor een u... Toon meer

op zich is het gebruiksvriendelijk als tool om het alarm te bedienen, maar het kan nog beter. - Als je de app opent is er elke keer weer dezelfde opmerking die je moet wegklikken - ik kan geen 'fav... Toon meer

1. Beveiligingsmaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ajax alarm system — The most awarded wireless security system in Europe

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

11K reviews

Simpel en mooi systeem

Simpel en mooi systeem. Installatie gemakkelijk en werkt goed. Ook de warmte camera. De deur sensors zijn fragiel.

25 maart 2023

Hallo,
Bedankt voor de feedback, dat waarderen we enorm! Uw suggestie voor verbetering wordt doorgestuurd naar ons RnD-team. We waarderen al uw ideeën. Ze worden overwogen en geprioriteerd op basis van hoe ze het systeem kunnen verbeteren.

Ajax Beveiliging systeem

Het is een fijn systeem en makkelijk te installeren, de app werkt perfect is heel overzichtelijk wij zijn zeer te vreden

23 maart 2023

Goededag!
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Max Brin.

handig om te weten voors- en tegens

mijn eigen ervaring, voor verbetering vatbaar.
goed systeem, zeker als je dieren hebt dan krijg je geen valse meldingen, onderlinge verbinding goed.
verbeterpunten: in- en uitloop accoustische zoemer zou fijn zijn, als waarschuwing dat het systeem aan/uit staat.
spacecontrole afstandbediening: de tekens erop zijn moeilijk afleesbaar, zeker in het zwart en nog versterkt in het donker.
het cijferslot ( keypad): gevoeligheid matig/slecht om het te activeren gaat erg moeilijk ( dus het "wakker worden", niet zomaar te activeren om bv het systeem uit te zetten. Je moet vaker proberen om de keypad eerst geactiveerd te krijgen voor dat je de code of dergelijken kunt laten uitlezen. Zeker als het aftellen is begonnen en je moet hannessen om het toetsenbord te kunnen gebruiken. een card of tag gebruiken is prima, maar dan moet het codeslot hier wel meteen opreageren, en niet meerdere pogingen moeten doen om het eerst geactiveerd te krijgen voor dat hij de code "leest".
tot slot: vind ik het gebruik van de codecombinatie erg onhandig en minder geschikt als je in de stress schiet: niet stressbestendig. voor je de eigen persoonscode invoert moet je nog een aantal handelingen vooraf doen, ook hier moet je het cijferslot ( keypad) iedere persoon een eigen code geven lijkt mij veel praktischer en eenvoudiger.
verder een goed systeem

20 maart 2023

Goededag!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

U kunt de functie instellen van geluidswaarschuwing bij het betreden van het pand onder bewaking. Ga hiervoor naar de Ajax-applicatie - Apparaten - de gewenste sensor - Instellingen - ingangsvertraging - stel de gewenste tijd in - uitgangsvertraging - stel de gewenste tijd in
Signalering van in- en uitloopvertragingen is ingeschakeld in de sirene-instellingen: Ajax-applicatie - Apparaten - StreetSiren / HomeSiren - Instellingen - "Melden over in-/uitloopvertraging" optie.

Bedankt voor je feedback over KeyPad, we werken eraan om het te verbeteren.

Zeer gebruiksvriendelijke installatie

Zeer gebruiksvriendelijke installatie , gemakkelijk uitbreid baar en gekoppeld aan ons camera systeem , een echte aanrader , top !!

19 maart 2023

Hallo,
Bedankt voor je feedback, we zijn erg blij dat je het systeem leuk vindt!

Ongelooflijk goed als je huisdieren hebt

Na 7 jaar overgestapt van visonic op Ajax en ik sta ervan te kijken hoe goed het werkt.
Mijn hond is 25 kilo en 45 cm, en ik krijg GEEN vals alarm ook niet als hij op de bank staat.
Echt indrukwekkend en top met de bediening 👌

9 maart 2023

Hallo,
Bedankt voor je feedback, we zijn erg blij dat je het systeem leuk vindt!

Zeer tevreden over 't alarm werkt goed…

Zeer tevreden over 't alarm werkt goed nu 2 maanden in gebruik zonder vals alarm ondanks onze huisdieren icm de bewegingsmelder.

27 februari 2023

Goededag!
Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Degelijk systeem werkt en reageert snel

Degelijk systeem werkt en reageert snel
Had graag via codebedienpaneel meerdere groepen afzonderlijk willen bedienen zoals met app.
Verder zeer tevreden

21 februari 2023

Hallo!
Bedankt voor de feedback!

U kunt individuele groepen besturen met behulp van het toetsenbord.
Meer informatie over hoe u dit kunt doen, vindt u op onze website https://support.ajax.systems/nl/manuals/keypad/#block8-4.

Hartelijke groeten,

"Een degelijke AJAX-verdediging"

Na een inbraak van een paar maanden geleden nu gekozen voor een AJAX-"verdediging" van ons huis. Een slim systeem zonder draadjes en bedienbaar via een afstandsbediening en/of "app".
Deze AJAX-beveiliging geeft ons een veilig gevoel weer terug.

17 november 2022

Hallo!
We werken hard om aan verwachtingen zoals die van u te voldoen en we zijn blij om te horen dat we het voor u hebben bereikt.

Gemakkelijk te installeren en eenvoudig…

Gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.
Optie voor verbetering: op de spacecontroller (zowel device als app) zijn de functies van de toetsen niet heel duidelijk (aan/uit, panic, ....)

14 februari 2023

Heel erg bedankt voor de beoordeling.
Kun je alsjeblieft verduidelijken wat je mist in het systeem om het met 5 sterren te beoordelen?

Prima beveiliging

Prima beveiliging. Werkt uitstekend en makkelijk in de bediening. Ook de brandmelders werken uitstekend. Dank je wel Roy, van het bedrijf Cyberdiga.

Hallo!
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

systeem heel gebruikers vriendelijk

systeem heel gebruikers vriendelijk
makkelijke app

Zeer gebruikersvriendelijk systeem

Zeer gebruikersvriendelijk systeem, gemakkelijk op te zetten. Nog geen valse alarmen gehad. Duidelijke handleidingen en super fijne en snelle bediening via de App. Daarnaast is het estetisch gezien ook nog eens zeer mooi om te zien! Is perfect geintegreerd in ons moderne interieur.

Veiligheid

overzichtelijk, veilig gevoel, gemak

10 februari 2023

Heel erg bedankt voor de beoordeling.

Geen tegemoetkoming bij verklevingen van contactpunten

Na aanschaf van ons systeem 2 jaar geleden, inmiddels al 7 (!) defecte raam/deurcontacten gehad en dus al meerder keren vals alarm - tot onze (en die van de buren) grote ergernis. Wegens een batch met verklevingen, volgens Secures in Heemskerk. En al meerdere keren teruggegaan voor nieuwe contactjes, waarbij dan verklevingen worden geconstateerd. Via Ajax geprobeerd alles te laten vervangen, maar zonder succes. Inmiddels is echter de garantie verlopen en moeten we nog betalen ook, voor nieuwe contactjes. Een alarmsysteem koop je om op te kunnen vertrouwen, niet om steeds weer vals alarm te krijgen. Zeer slechte service dus!

10 februari 2023

Hallo!
Het spijt ons dat je dat bent tegengekomen. Laten we uw ervaring ten goede veranderen. Wij hebben gegevens van u opgevraagd voor communicatie via mail, check de mailbox voor een verzoek. We kunnen contact met u opnemen en alles ook analyseren.

Alarminstallatie die doet wat hij belooft

Snelle installatie, eenvoudig in gebruik, handig met de afstandsbedieningen maar vooral ook met de app waardoor je van overal je alarm kan (de)activeren, mooi design

6 februari 2023

Goed alarmsysteem

Het werkt zoals het moet. Voldoet perfect aan onze verwachtingen.

31 januari 2023

Hallo!
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Aanpassen volume alarm.

Heb een alarmsysteem op de spanning van de koelcellen in mijn voedingsbedrijf. Werkt goed, maar enige GROTE nadeel is dat het een hels lawaai maakt op mijn iphone, als de spanning weg valt. Ik kan dit ook niet stiller zetten. Je zou het volume moeten kunnen aanpassen of zelfs op stil kunnen zetten en enkel een melding geven.

22 december 2022

Hallo!
Wanneer kritieke meldingen op de iPhone zijn ingeschakeld, hebben ze altijd het maximale volume. Als ze zijn uitgeschakeld, ontvang je meldingen en alarmen op het volume dat momenteel op de telefoon is ingesteld.
U kunt kritieke meldingen op de iPhone uitschakelen met de volgende link https://support.ajax.systems/en/ajax-ios-app-notifications/

U kunt het alarm ook als volgt uitschakelen als de Hub de verbinding met de server verliest:
ga naar Ajax Systems-applicatie> Hub> Hub-instellingen> service> serververbindingen> "melding serververbindingsverlies ontvangen zonder alarm> AAN.

Max Brin.

Heel tevreden van dit systeem

Heel tevreden van dit systeem. Nu al bijna 2 maanden in gebruik. Gemakkelijk gebruik via de app en vanop afstand. Installatie vakkundig gedaan door SDS Lebbeke. Prijs kwaliteit zeker een aanrader voor wie geen dieven over de vloer wil.

14 december 2022

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk, goede beveiliging en makkelijk uit te breiden.

24 januari 2023

Hallo!
Bedankt voor uw feedback!
Fijn dat ons product u bevalt.