Mijn vraag over een horloge die ik via bol.nl op de website van ajuwelier zag werd snel en deskundig beantwoord. Advies, ondersteuning en verzending waren helemaal in orde. Een aanrader!
Ingegraveerd kinderbestekje besteld. Bestellen via de site ging heel makkelijk. Snelle levering, werd nog telefonisch overlegd over het ingraveren. Zeer klant vriendelijk. Cadeautje was ook nog heel... Toon meer
AJuweliers.nl heeft duidelijke beschrijvingen over de maten, de vorm en mogelijkheden, naast helder beeldmateriaal en beschrijvingen tot in detail over de materialen die zijn gebruikt. In ieder gev... Toon meer
Nadat ik eerst de armband een maat te klein had besteld kon deze bestelling kosteloos geannuleerd worden. AJuweliers heeft daarna de juiste maat besteld en zodra deze bij hem binnen was, mij direc... Toon meer
Over Ajuweliers
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ajuweliers.nl is de online winkel van Juwelier Remark en Trends, Jewels & Watches Leeuwarden. Je bent van harte welkom in onze winkel om de collecties te bekijken en voor advies van onze vakkundige medewerkers.
Nieuwestad 18, 8911 CS, Leeuwarden
- 058-2139146
- info@ajuweliers.nl
- ajuweliers.nl
Zeer tevreden!
Juiste prijs, snelle levering en goede service&bereikbaarheid!
Prima internetwinkel
Bestelling en levering van een horloge in 2 dagen rond. Via chat kon ik aanvullende vragen stellen en beantwoord krijgen. Het enige wat ontbrak, was een duidelijke handleiding voor het verkorten van de band met het bijgeleverde gereedschap.
Snelle levering!!
Ondanks dat op de site stond voor 16.00u besteld volgende dag in huis, had ik een bestelling geplaatst om 16.30 en wat... Ik had de bestelling toch de dag erna in huis Super!!! En ook nog mooi als kado verpakt.
Dit noem ik nog eens Service!
Prima product en prima service!
Ketting plus hanger van hearts by initials gekocht. Prachtig product en prima snelle levering door ajuweliers. Heel mooi ingepakt ook. Ik ben meer dan tevreden!
Aanrader!
Snelle levering en goede informatie per email als iets niet direct leverbaar is. Verder is het bestelde mooi ingepakt! Kortom: een aanrader!
Zeer goede service
Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf wat bestelde. Zeer snelle levering op dinsdag besteld en woensdag al binnen. En ook nog gratis verzending. Top service.Ga zeker vaker wat bestellen.
Zoals het hoort
Na de vraag per mail of een horloge, welke op op hun site aangeboden werd, leverbaar was heel snel een reactie ontvangen. Horloge werd verder kosteloos verzonden in een mooie cadeauverpakking. Nogmaals bedankt!
Kado voor mn dochter was Top!!!
Alles naar verwachting en ontvangen als kado.....(zat zelfs een apparaatje bij om band te verkleinen).
Waanzinnig goed
Eindelijk eens een internetaanbieder die eerlijk is en zijn klant als koning ziet.
Door de ijzel kon men mijn bestelling in het Noorden van het land niet naar de distributeur brengen. Werd ik netjes over gebeld. Korting was goed geregeld. Mooie verpakking om het goed, etc.
Blij met mijn oorbellen
Oorbellen die overal uitverkocht zijn hier kunnen kopen en dezelfde dag verzonden. Helaas deed de track & trace code niet maar dat ligt denk ik aan post NL. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn oorbellen!
Super!!!
Snelle levering, mooi ingepakt.
Voor het eerst bij ajuweliers besteld maar zeker niet voor het laatst.
Een aanrader!
Alles waar gemaakt!
Op tijd besteld, nog aangegeven dat het een cadeau was en de volgende dag geleverd. Mooi ingepakt in cadeaupapier. Dus perfect!
Prima snelle levering
Horloge besteld rond de feestdagen maar razendsnel thuis bezorgd
Na de fouten bij PostNL met zogenaamd een niet bestaand adres, is dit keurig opgelost door Ajuweliers met het aanpassen naar een huis adres. Netjes op de hoogte gehouden met betrekking tot de nieuwe levering etc.