In December boxspring besteld met grijze poten. Bij aflevering kreeg ik zwarte poten , grijze zouden afgeleverd worden. Nu Juni en na herhaaldelijke telefoontjes en afspraken nog steeds geen grijze... Toon meer
Uitstekende dienst verlening in de winkel, hele aardige medewerkers !! Ook de jongens van bezorgdienst "Bezorging24" waren ontzettend aardig en zetten het bed netjes in elkaar, Bezorgtijd kwam ook... Toon meer
Op zoek naar een nieuwe boxspring, matras of topper? Dan bent u bij Aktieboxspring aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod tegen een zeer voordelige prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek zodat we onze boxsprings, matrassen en toppers tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ook zijn er hierdoor veel modellen en verschillende maten beschikbaar. Tenslotte biedt Aktieboxspring gratis bezorging en montage van boxsprings aan, waardoor u uw nieuw boxspring direct kunt gebruiken. Ook krijgt u 2 jaar garantie op alle boxsprings, toppers en matrassen. Wilt u graag een of meerdere van onze modellen uittesten of in het echt bekijken? Dan kan! Breng dan een bezoekje aan onze beddenoutlet in Oostzaan!
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wederom 1 ster hier van mij! Nu langer dan een jaar bezig om een probleem opgelost te krijgen. Te bizar. Een motor die binnen 3,5 jaar spontaan onder het bed vandaan valt. Een frame wat is verbogen, niet naar beneden maar opzij waarmee geconstateerd kan worden dat de motor bij plaatsen verkeerd is bevestigd door de eigenaar Kevin zelf. Niks word opgelost, bizar slechte communicatie.
Na een half jaar kwamen ze eindelijk met een nieuwe motor bleek een verkeerde te zijn die niet past. Toen werd geconstateerd dat het frame verbogen is. Er werd een nieuw frame beloofd. Vervolgens tot op heden nog steeds geen nieuw frame, geen nieuwe motor en al een jaar een niet werkend bed. Vorige week laatste mail gestuurd dat na een jaar mijn geduld op is en ik mijn geld terug wil. Toen kreeg ik een mail van Lydia van lease comfort, zogenaamd klantenservice (bed gekocht bij boxspring Aktie bed) die totaal niet weet waar ze mee bezig is en meldde dat er “goed nieuws” was want het nieuwe frame was inmiddels bij de bezorgdienst (ineens) maar ik moest wel ff zelf achter de bezorgdienst aangaan omdat ik nog niks heb gehoord. Gezegd dat ik er klaar mee ben en wederom mijn geld terug wil. Toen kwam zij even aan dat ze uit coulance het frame en de motor doen want ze zijn niet verplicht. Want het bed is op niet normale wijze gebruikt! Toen er helemaal klaar mee!!
Hoe kan je een bed waar 2 personen tot 100/120 kg in kunnen slapen en die je elektrisch kan bedienen nou op niet normale wijze gebruiken?? Kleine noot; bed word door 1 persoon gebruikt en gedeelte waar de motor kapot is en het frame gebogen is aan de kant die niet beslapen wordt! Echt te bizar, gewoon onkunde en slechte kwaliteit. Bed piept en kraakt ook aan alle kanten en matras zit een “kuil” in ondanks continu bij iedere beddengoed wissel draaien van matras etc. Ik heb € 1.750,- betaald voor bizar slechte kwaliteit. En service…. Daar hebben ze hier nog nooit van gehoord. Mijn bed hiervoor heb ik 15 jaar mee gedaan voor € 600,- geen probleem met matras, geen piepen en kraken. Gewoon een goed en stevig bed. Spijt dat ik hier mijn geld heb uitgegeven en na 3 jaar al problemen met het bed waarvan je naar mijn inziens meer van mag verwachten dan 3 jaar.
Dus mensen geef je geld liever ergens anders uit!
Rechtsbijstand ingeschakeld en nu willen ze maar 400 van de bijna 900 terug betalen. We wachten hier al maanden op.
Boeve bende , het antwoord is telkens hetzelfde . Ik heb op reguliere tijden gebelt op normale werkdagen en totaal geen bereik sterker nog een rot bandje die telkens zegt je bent de eerst volgende dus daar zal je ook wel op verdienen . Ook voor de deur staan posten geen beweging in die winkel . Vandaar dat jullie alleen de winkel opengooien ten tijde van afspraak en dan eerst kijken of er niet boze klanten jullie opwachten .geen ster waard . Ook het installeren laten jullie over aan een ander zodat jullie maar buitenschoolse blijven . Allemaal boeven praktijken . Die jongen tot 20:00 laten werken ‘s avonds geen reistijd mogen declareren man man . Ooit wel eens van arbo wet gehoord !!! Nou hier heb je weer een negatieve post

Antwoord van Aktieboxspring
Niet binnen gekomen al hoe het op de advertentie staat na 10 weken pas ontvangen man man man

Antwoord van Aktieboxspring
Duurde 6 weken tot dat het bed zou binnenkomen na 10 weken nog geen bed en niet gekregen als hoe het besteld is.

Antwoord van Aktieboxspring
Duurde 10 weken voordat ik mijn bed had niet Berijkbaar als we ze belde vervolgens komt het bed binnen klopt er niks van zeker geen aanrader om hier een bed te bestellen oplichters

Antwoord van Aktieboxspring
Een bed besteld, veelste laat aangekomen, is ie eindelijk aangekomen is het bed gewoon niet zoals voorgeschreven.

Antwoord van Aktieboxspring
Pfff geen woorden voor heb en bed met schimmel gekregen
Belachelijk bedrijf. 10 weken geleden een bed gekocht, nul communicatie over de levering, beloftes die niet waar gemaakt worden, vermijd dit bedrijf

Antwoord van Aktieboxspring
Wat een verschrikking, ik heb al eerder geschreven. Inmiddels is de situatie: via advocaat afspraken gemaakt, bekrachtigd door de rechter en ze komen het gewoon niet na! Dus nu een deurwaarder zoeken...en maar hopen op je geld terug. Wat een Schoften zijn dit! verschrikkelijk. als ik het goed lees; als het goed gaat heb je mazzel, maar áls het fout gaat ben je zwaar de pineut! @aktiebed: check je mailtjes!!
Heb app gestuurd,messenger bericht.krijg geen reactie terug.vestiging ede geen telefoonnummer van te vinden.
Nu zitten we met een matras waar niet op te liggen is
En nog geen oplossing voor is.
Heb geen goede woorden voor dit bedrijf..en ga zeker verder kijken hoe ik dit aan ga pakken.
Goeie service vriendelijke mensen. Alles helemaal top!

Antwoord van Aktieboxspring
In reactie op onderstaand antwoord op mijn review: de bestelbevestiging kwam van actieboxspring.nl dus daar heb ik mee gemaild op 22/12, 8/1, 9/1, 10/1, 15/1, 16/1, 23/1, 25/1 en 27/1. Op 24/12 kreeg ik als reactie dat het matras in de eerste week van januari zou worden bezorgd. Op 23/1 kreeg ik een bericht dat het de fabriek heeft verlaten. Op 10/1 gebeld, toen zou het worden uitgezocht en zou ik worden teruggebeld. Dat is niet gebeurd. Op 13/1 kreeg ik het bandje met de tekst over de bereikbaarheid. 27/1 kreeg ik een e-mail van Lease-bed (?) met o.a. een telefoonnummer van een transporteur. Die heb ik zojuist gebeld, maar die is niet bekend met de order.
Dus ik weet niet wat er allemaal misgaat, maar na zes weken heb ik nog steeds geen matras.
------------
Na een bestelling op 16 december 2024 en talloze onbeantwoorde e-mails heb ik een maand na dato nog steeds geen uitsluitsel over de verzending van de bestelde matras. Telefonisch alleen bereikbaar op donderdag t/m zaterdag. Waardeloos, niet eens 1 ster.

Antwoord van Aktieboxspring
Super goed geholpen. Personeel neemt goed de tijd om te helpen en te zorgen dat je een bed neemt met al je wensen. Goede prijs kwaliteit. Erg tevreden

Antwoord van Aktieboxspring
top winkel netjes geholpen en mooi bed uitgekozen

Antwoord van Aktieboxspring
De pockettopper is echt een aanwinst.
Ik had een aantal zaken bezocht maar dit lag in de showroom gelijk goed.

Antwoord van Aktieboxspring
Fijne hulp in de winkel , de verkoper heeft ons goed geholpen bij onze keuze .
Ook bij het leveren werd er meegedacht .
Enorm prettige winkel .

Antwoord van Aktieboxspring
Zeer tevreden met dit bedrijf.
Goede prijzen mooie boxspring en afspraak is afspraak.

Antwoord van Aktieboxspring
Wat een fijne ervaring. Na eerst elders een bed gekocht te hebben waar ik na 6 maanden levertijd mijn aanbetaling heb terug gevraagd uiteindelijk bij Aktie Boxspring uitgekomen. Daar hebben wij binnen 4 weken ons bed geleverd gekregen. Bedankt Aktie boxspring

Antwoord van Aktieboxspring
Mooie verstelbare boxspring voor mijn moeder hier gekocht. Helemaal op maat laten maken want mijn moeder slaapt er alleen in maar wilde graag een twijfelaar.
Keurig gemonteerd en geplaatst.